نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

  1. #1

    Post بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    من می خوام با زدن دکمه ای مقدار فیلد ایمیل را بدست بیارم
    الان از این استفاده کردم و یک دکمه گذاشتم

    <

    asp:LinkButtonID="LinkButton1"runat="server"CommandName="taeed"CommandArgument='<%# Eval("id") %>'</asp:LinkButton>



    در کد نویسی


    if


    (e.CommandName == "taeed")

    {



    string filename = e.CommandArgument.ToString();



    string s3 = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=admin;Data Source=|DataDirectory|\\site.mdb";



    OleDbConnection con = newOleDbConnection(s3);



    OleDbCommand cmd = newOleDbCommand();

    cmd.CommandText =

    "update agahi set active='1' where idagahi='12'";

    cmd.CommandType =

    CommandType.Text;

    cmd.Connection = con;

    con.Open();

    cmd.ExecuteNonQuery();

    con.Close();



    /*

    ارسال ایمیل به کاربر

    */
    }



    حالا می خوام ایمیل بفرستم . ایمیل را هم می دونم چطوری بفرستم .
    فقط اینجا من نقش مدیر دارم می خوام به ایمیل کاربر بفرستم . ایمیل کاربر هم در یکی از فیلدهای گرید ویو هست چطوری به اون فیلد دسترسی پیدا کنم بگم به این کاربره که آگهیش تایید شد ایمیل بفرستم .
    فقط الان ایمیل اون کاربر را می خوام .
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    html گرید بزارید.

  3. #3

    Post نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" CssClass="mGrid"
    PagerStyle-CssClass="pgr" AlternatingRowStyle-CssClass="alt" >
    <Columns>
    <asp:TemplateField HeaderText="Action">
    <ItemTemplate>
    <asp:CheckBox ID="chk_delete" runat="server" />
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField HeaderText="Id">
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="lbl_studentId" runat="server" Text='<%# Bind("idagahi") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField HeaderText="Name">
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="lbl_StudentName" runat="server" Text='<%# Bind("name1") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField HeaderText="Roll No.">
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="lbl_studentRoll" runat="server" Text='<%# Bind("aks") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField HeaderText="Standard">

    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    GridView1_RowCommand
    GridViewRow row = (GridViewRow)((LinkButton)e.CommandSource).NamingC  ontainer

    Label lbl = (Label) row.FindControl("LabelID");

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    متوجه نمیشم !
    اینجوری اضافه کنم


    protected


    void GridView1_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)

    {



    GridViewRow row = (GridViewRow)((LinkButton)e.CommandSource).NamingC ontainer

    Label1= (

    Label) row.FindControl("LabelID");

    }



    یک کمی بیشتر توضیح بدید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    شما میخواهید روی دکمه ای کلیک رو سطر گرید
    یا
    با یه کلیک کل سطر ها رو بخونه

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    ببین من یک چک باکس گذاشتم که با انتخاب اون و زدن یک دکمه در بیرون گرید بنام دکمه حذف اون رکورد را پاک می کنم . حالا می خوام اون عکس خبر یا عکس آگهی هم پاک بشه . چه جیزی بنویسم که علاوه بر پاک کردن رکورد انتخاب شده عکس هم را هم بره پاک کنه ؟

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    اگه لینک باتن بذارم تو گرید ویو بلدم چطوری هم رکورد را پاک کنم و هم عکس را . ولی حالا که از چک باکس استفاده می کنم ....

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو


    protected


    void btn_delete_Click(object sender, EventArgs e)

    {



    foreach (GridViewRow row in GridView1.Rows)

    {







    var chk = row.FindControl("chk_delete") asCheckBox;



    if (chk.Checked)

    {





    var lblid = row.FindControl("lbl_studentId") asLabel;





    OleDbCommand com = newOleDbCommand();

    com.CommandText =

    "Delete from agahi where idagahi=@idagahi";

    com.Connection = con;

    com.Parameters.AddWithValue(

    "@idagahi", int.Parse(lblid.Text));

    con.Open();

    com.ExecuteNonQuery();

    con.Close();

    LoadStudentData();

    }

    }

    }



    ببین وقتی رکورد را انتخاب می کنم و روی این دکمه کلیک می کنم رکورد پاک میشه .حالا کاری بکن که عکس هم پاک بشه .
    فیلد عکس هم در دیتابیس aks هست .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو


    شما وقتی id دارید راحت میتونید عکس پاک کنید که با کلاس file.delete
    نمیدونم اینا چین که میگید

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    تشکر . بالاخره ی جوری حلش کردم .

  12. #12

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    بفرما دوست من این مقاله بهتون کمک میکنه

  13. #13

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    دوست گرام این
    using AccessControlsInsideGridview.Model;
    را ارور میده .
    باید چیزی را add کنم ؟
    در ضمن بانک اس کیو نمی تونم بسازم چوان اس کیو ال ندارم می تونی کوئری بانک را بسازی بانک را برام بفرستید ؟ ممنون

  14. #14

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    دوست من، من از Entity Framework استفاده کردم اما فرقی نمیکنه شما با هرچیزی که دوست دارید بایند کنید گرید رو، قسمتی که شما نیاز دارید :

    if (!string.IsNullOrEmpty(((TextBox)row.FindControl(" txt")).Text))
    {
    if (menu != null)
    {
    menu.MenuUrl = ((TextBox)row.FindControl("txt")).Text;
    }
    }


    هست که خوب من از FindControl برای پیدا کردن TextBox استفاده کردم و این قسمت :
    grdMenus.Rows[i].Cells[0].Text


    هم مقدار درون سلول اول رو برمیگردونه از ردیف i ام، حالا شما بخواین از ردیف 8 سلول 3 رو بدست بیارید میشه :
    grdMenus.Rows[8].Cells[2].Text

    متوجه شدید؟

  15. #15

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    تشکر
    میشه بانک را اکسس کنی پروژه کامل بشه و بعد بدون هیچ گونه مشکلی راحت اجرا بشه ؟ پروژه را با بانک اکسس و کامل بسازید و بگذارید تا بهتر از روش کار کنیم .
    من از روی نمونه متوجه میشم .
    ممنون هستم .

  16. #16

    نقل قول: بدست آوردن مقدار فیلد در گرید ویو

    شما مشکلت بانک اطلاعاتی نیست دوست من، ما فقط به یک لسیت نیاز داریم حالا شما این لیست رو از SQL بگیری یا Access یا هر بانک دیگه. پیام خصوصی شما رو هم جواب دادم دوست من.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن مقدار انتخاب شده گرید ویو
    نوشته شده توسط mahan.2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 10:48 صبح
  2. سوال: بدست آوردن شماره سلول در گرید ویو
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 03:13 صبح
  3. سوال: بدست آوردن مقدار فیلد از دستور select
    نوشته شده توسط shadidayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 00:11 صبح
  4. پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 10:12 صبح
  5. بدست آوردن مقدار فیلد
    نوشته شده توسط behzadk در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آبان 1386, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •