نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دو سوال درباره function و procedure

  1. #1

    دو سوال درباره function و procedure

    با سلام
    فرض کنید یه function به شکل زیر داریم :
    Function GetData(Rmo:RichEdit;  PT:Pointer;): String;
    Begin
    End;

    و یه پراکسیجر به شکل زیر :
    procedure TForm2.RichEdit1MouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,
    Y: Integer);
    Var S:String;
    begin
    S:=GetData(Sender as TRichEdit, pt);
    End;

    و اما سوال ، من دو تا سوال مهم دارم : 1 – چطور می تونم یه پارامتر از نوع integer به فانکشن اضافه کنم به نحوی که در پراکسیجر بتونم به صورت جدا ، مقدارش رو داخل یه متغیر قرار بدم (بهتراگه بخوام توضیح بدم باید بگم من می خوام دا خل پراکسیجر ، اون متغیر S رو ، تمام پارامتر هاش رو تفکیک کنم و هر کدومش رو داخل یه متغیر بریزم ، یعنی pt به تنهایی داخل یه متغیر و اگه فانکشن هر چند تا پارامتر داره همه اونا رو تو پراکسیجر به طور جدا داخل متغیر های متعدد بریزم)
    2- دومین سوال : آیا از داخل فانکشن نمیشه به richEdit1 یا Label1 و یا هر چیز دیگه ای دسترسی داشت برای مثال یه مقداری که تو فانکشن به دست اومده ، داخل همون فانکشن تو RichEdit1.Text نشون داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: دو سوال درباره function و procedure

    با سلام

    سوالتون یه نموره گنگه!

    به طور کلی شما هر تعداد پارامتر که میل داشته باشید(البته یقیناً یه سقفی داره) میتونید به تابع یا روال پاس بدید و از هر تابع(Function) میتونید مقداری رو بعنوان برگشت دریافت کنید.

    در مورد سوال دوم، همونطور که در کدهاتون میبینید فانکشن به فرم خاصی منتصب نشده در حالی که پراسیجر به TForm2 منتصب شده. لذا برای پراسیجر richEdit1 یا Label1 معنی داره اما برای فانکشن خیر! مگر اینکه شما فانکشن رو هم به عنوان توابع زیرمجموعه TForm2 تعریف کنید(تعریفش هم که فقط شامل عنوان نمودن تابع در لیست توابع فرم مربوطه و تعریف متن تابع یا همون Implement کردنش میشه مثل پراسیجر که انجام شده)

    موفق باشیم

  3. #3

    نقل قول: دو سوال درباره function و procedure

    سلام.
    در تکمیل:
    وقتی دو تا تابع جدا دارید، هر کدوم به متغیر های محلی خودش دسترسی داره و تابع الف به متغیرهای محلی تابع ب نمی تونه دسترسی داشته باشه.
    اینجا هم همین طوره، تابع آزاد شما نمی تونه به متغیرهای کلاس فرمتون دسترسی داشته باشه مگر این که نام شی مورد نظر از همون نوع کلاس (در اینجا نام فرم) رو قبلش بیارید. form1.richedit1
    اگر امکانش هست تابع رو ببرید در محدوده private کلاس فرم تا بتونید به اجزای فرم مستقیم دسترسی داشته باشید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4

    نقل قول: دو سوال درباره function و procedure

    از هر دو شما متشکرم خیلی خوب توضیح دادید از این بهتر نمیشد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 22:09 عصر
  2. سوال: سوال درباره استفاده از پارامتر ورودی Stored Procedure
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 22:06 عصر
  3. سوال درباره تعریف procedure یا function
    نوشته شده توسط RCE Master در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 10:51 صبح
  4. سوال درباره بانک MP3
    نوشته شده توسط هادی کریمی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 18:32 عصر
  5. یک سوال درباره msagent؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •