نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فاصله زمانی در آژاکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    فاصله زمانی در آژاکس

    سلام
    من با کد آژاکس چند تا دیتا رو تو دیتابیس ذخیره می کنم حالا میخوام ببین چه چوری میشه بین هر در خواست برای ذخیره یه فاصله زمانی بزارم؟
    (منظورم اینکه وقتی که یه بار با کد آژاکس دستور ذخیره به سرور فرستاده شد مثلا تا 5 ثانیه بعد اجازه ندیم که بتونه دستور ذخیره رو به سرور ارسال کنه)
    البته نمی خوام اینطور باشه که کلید ذخیره رو غیر فعال کنیم.
    خواهش می کنم اگه ممکنه جواب بدید

  2. #2

    نقل قول: فاصله زمانی در آژاکس

    سلام
    شما میخواین درخواست ها به دیتابیس رو کم کنین یا واسه این که اطلاعات کامل ذخیره بشن دارین این کارو می کنین؟
    اگه واسه ذخیره شدن اطلاعاته می تونین از فایلتون پاسخ return کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: فاصله زمانی در آژاکس

    نه متاسفانه من این مشکل رودارم که با یک بار زدن کلید ذخیره به جای اضافه شدن یک رکورد به جدول چندین رکورد با مقادیر یکسان به دیتابیس اضافه میشه حالا من میخوام یه فاصله زمانی بزارم شاید درست شه
    این موضوع رو هم بگم که مشکل از سرور (کدهای php) نیست

  4. #4

    نقل قول: فاصله زمانی در آژاکس

    نقل قول نوشته شده توسط mohamadali1374 مشاهده تاپیک
    نه متاسفانه من این مشکل رودارم که با یک بار زدن کلید ذخیره به جای اضافه شدن یک رکورد به جدول چندین رکورد با مقادیر یکسان به دیتابیس اضافه میشه حالا من میخوام یه فاصله زمانی بزارم شاید درست شه
    این موضوع رو هم بگم که مشکل از سرور (کدهای php) نیست
    اگه همه چیز درست باشه، نباید همچین مشکلی پیش بیاد... شما کدهای مربوط به ajax و php رو بزارید.

    اما در مورد جواب سوالتون:

    var lastClickTime; //ذخیره زمانی که روی دکمه کلیک شده

    btn.onclick = function(){
    var currentClickTime = new Date().getTime(); //زمان فعلی
    var timeDifference = (currentClickTime - lastClickTime) / 1000; //اختلاف زمان بین آخرین کلیک و کلیک فعلی

    if(timeDifference < 5){
    return; //هیچ کاری نکنه
    }else{
    lastClickTime = currentClickTime; //آپدیت زمان آخرین کلیک
    alert('yesss');
    }
    }


    دمــو

تاپیک های مشابه

  1. فاصله زمانی دوتاریخ
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 02:59 صبح
  2. چگونگی محاسبه فاصله زمانی بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط jandaghian در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 آذر 1384, 12:37 عصر
  3. تعیین فاصله زمانی
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 10:23 صبح
  4. پیدا کردن فاصله زمانی دو تاریخ
    نوشته شده توسط babak869 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 11:04 صبح
  5. اشکال دربخش مشاهده تاپیک‌های ارسال شده در فاصله زمانی دلخواه
    نوشته شده توسط MM_Mofidi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •