نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

  1. #1

    دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

    سلام دوستان
    من قصد دارم برنامه نویسی آندروید را شروع کنم و بین کیوت و جاوا موندم.
    از یه طرف کیوت را ازش خوشم میاد و باهاش کار کردم و راحت ترم ولی منابعش به ویژه برای آندروید خیلی کم هست و حتی توی داکیومنت خودش هم فعلا چیز زیادی در رابطه با آندروید نیست...
    از طرف دیگه از ساختار برنامه نویسی خود آندروید خوشم نمیاد اما منابع آموزشی زیادی براش هست و به همه سیستم عامل آندروید دسترسی داری...
    حالا چند تا سوال. به نظر شما توی کیوت میشه به چیزایی مثل چک کردن روشن بودن WiFi یا مثلا باز کردن صفحه تنظیمات آندروید و یه کارای معمولی که نرم افزار های اندروید انجام میدن، دسترسی پیدا کرد؟
    توی کیوت اگر یک صفحه ای اسکرول داشته باشه با تاچ اسکرول نمیشه، مثلا اگر یک گرافیک ویو دارید که اسکرول خورده، اول اینکه اسکرولش توی صفحه موبایل خیلی کوچیک میشه، بعدش با تاچ هم اسکرول نمیشه...
    دوستانی که برای آندروید برنامه نویسی کردن ممکنه لطفا یه کم راهنمایی بفرماییند؟

  2. #2

    نقل قول: دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

    یکی از محدودیت‌هایی که منو مجبور کرد تا نسخه ۵.۳ صبر کنم عدم پشتیبانی از سرویس‌ها بود.
    نکته دیگه اینکه شما به هیچ سرویسی دسترسی ندارد، باید از ماژول QtAndroidExtra و کلاس‌های مربوط به JNI استفاده کنید.
    برای امکانات تاچ Qt Quick در خدمت شماست. اگه بخوای از Widgets استفاده کنی به هیچ جایی نمیرسی. حتی در QListWidget هم اسکرول نداریم!

  3. #3

    نقل قول: دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

    همانطور که جناب حامد گفتند Qt فعلا زوم کرده روی QML با این روشی که داره توسعه میده به خودش من یکی فکر کنم خیلی طول نکشه C++‎‎ رو بزاره کنار و فقط بشه QML نویسی :| باید منتظر بود و دید چی میشه. حتی درست حسابی از CSS3 پشتیبانی نمیکنه من احساس میکنم کلا سیاست Qt اینه که بره روی QML نویسی نمیدونم حالا اینطوریه یا واقعا در نسخه های بعدش روی Widget هم امکانات خواهد گذاشت یا خیر.

  4. #4

    نقل قول: دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    همانطور که جناب حامد گفتند Qt فعلا زوم کرده روی QML با این روشی که داره توسعه میده به خودش من یکی فکر کنم خیلی طول نکشه C++‎‎‎ رو بزاره کنار و فقط بشه QML نویسی :| باید منتظر بود و دید چی میشه. حتی درست حسابی از CSS3 پشتیبانی نمیکنه من احساس میکنم کلا سیاست Qt اینه که بره روی QML نویسی نمیدونم حالا اینطوریه یا واقعا در نسخه های بعدش روی Widget هم امکانات خواهد گذاشت یا خیر.
    درسته. کلا که کتاب و راهنما برای کیوت کم هست اما بیش از همه برای کیو ام ال داکیومنت گذاشته. البته کیو ام ال هم بد نیست ولی آدم احساس میکنه اصلا برنامه نویسی نیست چون یک جورایی ساختار جدیدیه برا برنامه نویسی و بیشتر به استانداردهای کد نویسی میخوره تا یک زبان برنامه نویسی..
    من که نتونستم اصلا برای اندروید با کیوت کار مفیدی انجام بدم و بیخیالش شدم.
    یک کد هم نوشتم برای خوندن سنسور های حرکتی دیدم مدام مقادیر صفر میده و گفتم با این منابع کم به دردسرش نمی ارزه...

  5. #5

    نقل قول: دوستانی با کیوت برا اندروید برنامه نوشتن ممکنه راهنمایی کنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط amir001 مشاهده تاپیک
    درسته. کلا که کتاب و راهنما برای کیوت کم هست اما بیش از همه برای کیو ام ال داکیومنت گذاشته. البته کیو ام ال هم بد نیست ولی آدم احساس میکنه اصلا برنامه نویسی نیست چون یک جورایی ساختار جدیدیه برا برنامه نویسی و بیشتر به استانداردهای کد نویسی میخوره تا یک زبان برنامه نویسی..
    من که نتونستم اصلا برای اندروید با کیوت کار مفیدی انجام بدم و بیخیالش شدم.
    یک کد هم نوشتم برای خوندن سنسور های حرکتی دیدم مدام مقادیر صفر میده و گفتم با این منابع کم به دردسرش نمی ارزه...
    منم خودم ذاتا روی QML زیاد کار نمیکنم چون کاملا مشخصه که به کمک C++‎ یه زبان جدیدی به نام QML دارن برای خودشون معرفی میکنند که از نظر من فقط به درد طراحی های خاص میخوره نه بیشتر.
    به نظر من وقتی که قراره روی Qml برای یادگیری گذاشته بشه اگه روی خود C++‎ گذاشته بشه ارزشمند تر است.
    من که امیدوارم در نسخه های بعدی یعنی 5.3 روی Widget ها هم بتونیم تغییراتی مثل پشتیبانی از JQ و CSS3 رو ببینیم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1391, 22:20 عصر
  2. سوال: کد های PHP برنامه نوشتن e-learning یا e-book
    نوشته شده توسط masoud_8116 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 07:59 صبح
  3. برنامه نوشتن در++ notepad
    نوشته شده توسط wild_honey در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 14:59 عصر
  4. زمان بندی برا انجام برنامه ها ...
    نوشته شده توسط majidalone در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 02:11 صبح
  5. خواهشن برنامه نویسهایی که واسه شبکه برنامه نوشتن بیان تو این بحث !
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 07:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •