نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص اینکه کدوم باتن توی صفحه کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    تشخیص اینکه کدوم باتن توی صفحه کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    سلام
    من یسری رکورد رو از سمت سرور میفرستم به کلاینت و به ازای هر کدومشون یک ردیف جدول توی صفحه اچ تی ام ال می سازم به شکل زیر :



    {% if test_reseption_show %}

    {% for test_reseption_shows in test_reseption_show %}


    <input type = "text" name = "code_test_free"
    {% if reception_code %}
    value = "{{ test_reseption_shows.code_test }}"
    {% endif %} hidden="True"
    />

    <input type = "text" name = "code_reception_free"
    value = "{{ reception_code }}" hidden="True"/>

    <tr align = "center" >

    <td>

    {{ test_reseption_shows.full_name}}

    </td>

    <td>

    {{ test_reseption_shows.code_test}}

    </td>

    <td>

    <input type = "checkbox"
    onclick = "Test_Reception_free(event)"
    name = "free_" + {{ test_reseption_shows.code_test}}
    {% if reception_search %}
    {% for reception_search in reception_search %}
    {%if reception_search.free %}
    checked = "checked"
    {% endif %}
    {% endfor %}
    {% elif form.free.value = True %}
    checked = "checked"
    {% endif %}/>

    </td>

    <td>

    <input type = "submit" class="button_delete" value ="" name = "delet" formaction = "/delete_test_reception/"/>

    </td>

    </tr>


    {% endfor %}

    {% endif %}


    توی هر سطر یک باتن میزارم با آی دی داینامیک که تولید میکنم
    ولی وقتی که روی یکی از این باتنا کلیک میکنم نمیدونم چطور به سرور بفهمونم که کدومشون کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    میشه راهنمایی کنید لطفا
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تشخیص اینکه کدوم باتن توی صفحه کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    باید بر اساس name عمل کنی مثلا اگه دوتا دکمه به اسم save و change داشته باشی کد تمپلیت و ویو میشه این:
    template:
    <input type="submit" name="save" value="save">
    <input type="submit" name="change" value="edit">

    view:
    if request.method == "POST":

    if ('save' in request.POST):
    pass
    elif ('change' in request.POST):
    pass

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: تشخیص اینکه کدوم باتن توی صفحه کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    مرسی
    از طریق url اومدم به سمت سرورم متغیر ارسال کردم

    (r'^delete_test_reception/(?P<year>\d)/$',delete_test_reception ),


    ولی این فقط عدد قبول میکنه چیکار کنم که بتونم رشته هم ارسال کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: تشخیص اینکه کدوم باتن توی صفحه کلیک شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

    regex هست دیگه d رو بکن w+ استرینگ میگیری

    (r'^delete_test_reception/(?P<year>\w+)/$',delete_test_reception ),

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1390, 01:18 صبح
  2. سوال: تشخیص جسمی که بر روی ان کلیک شده
    نوشته شده توسط m_basij در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 23:04 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 دی 1388, 16:27 عصر
  4. تشخیص اینکه کدوم کلاینت از سرور Disconnect شد
    نوشته شده توسط Felony در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:42 عصر
  5. تشخیص اینکه کدوم user اطلاعات رو ارسال کرده
    نوشته شده توسط serendipiti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 دی 1386, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •