نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دیدن خروجی در #F

  1. #1

    دیدن خروجی در #F

    با سلام
    من برنامه ور با #F مینویسم ولی نمیتونم خروجی رو ببینم یعنی یکباره میاد و میره
    با چه دستوری میشه خروجی رو فریز کرد؟ تا با زدن دکمه ای بره؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    پست
    142

    نقل قول: دیدن خروجی در #F

    سلام
    Console.ReadKey() |> ignore

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    پست
    142

    نقل قول: دیدن خروجی در #F

                   // When running in debug mode and using Visual Studio to run the program,  
    // one may miss the results as the program runs to the end and exists.
    // Since running normally, i.e. Visual Studio Ctrl-F5, will add an pause
    // automatically the pause is only shown when in debug mode.
    let pause () =
    match System.Diagnostics.Debugger.IsAttached with
    | true ->
    printfn "\nPress any key to continue."
    System.Console.ReadKey(true) |> ignore
    | false -> ()

    pause ()

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    پست
    142

    نقل قول: دیدن خروجی در #F

    کپی کردم از اینجا

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دیدن خروجی query ,sp در دلفی
    نوشته شده توسط soheila24 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1388, 09:28 صبح
  2. سوال: دیدن خروجی درzend
    نوشته شده توسط ameysams در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 13:23 عصر
  3. دیدن خروجی دستورات اسکیوئل در وب فرمها
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1383, 23:28 عصر
  4. چگونگی تعریف تابع با دو خروجی ؟؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 16:24 عصر
  5. دیدن header فایل های dll
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1381, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •