نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

  1. #1

    مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    بازم سلام و خسته باشید
    داشتم طبق اموزش اسفندونه(اموزش سوم) پیش میرفتم و کد ها رو وارد کامپایلر میکردم
    که در یک جا بعد از زدن CTRL + 1 کد درون آموزش یه قسمت براش میاره که یک گزینه رو اضافه ( Add ) میکنه
    ولی کد من عینانا مثل همونه ولی با زدن CTRL + 1 چیزی نمیاره؟
    دلیلش چیه؟
    برای واضح تر شدن هم تو 2 تا عکس قرار دادم
    کد خودم که مینویسم

    کد درون آموزش



    راستی کاربرد کد و برنامه هم در جهت دریافت اطلاعات و رفتن به صفحه ی بعد هست

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    برای بزرگتر دیدن عکس ها کلیک کنید
    عکس 1
    http://www.hotup.ir/upload/m1vu_and1.jpg
    عکس 2
    http://www.hotup.ir/upload/elxz_and2.jpg

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط peehaa مشاهده تاپیک
    برای بزرگتر دیدن عکس ها کلیک کنید
    عکس 1
    http://www.hotup.ir/upload/m1vu_and1.jpg
    عکس 2
    http://www.hotup.ir/upload/elxz_and2.jpg
    با سلام
    اون button رو باید به Button تغییر بدین

    برای حل ارور بعدی باید بعد مساو Button بنویسید (Button) و بعد مساوی EditText بنویسید (EditText)
    موفق باشد !

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    انجام دادم نشد
    فایل هم سیو هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    اگه اونایی که دوست عزیزمان گفته درست کرده باشی
    این کد رو جایگزین کد خودت بکن

    b.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    Intent page2 = new Intent(getApplicationContext(),PageTwo.class);
    startActivity(page2);
    }
    });

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    راستی قبل از ایجاد تاپیک لطفا جستجو کنید زودتر به نتیجه میرسید و تاپیک های اضافه ایجاد نکنید

    اینجارو هم ببینی بد نیست

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    اون طور که از حرفهای دوستمون برداشت کردم مشکلش با auto complete هست که برای بقیه خط رو نمیاره.

    این هم مشکل از اکلیپسی هست که داری استفاده میکنی.یادم نیست کدوم ورژن اکلیپس بود(helios یا juno یا ...) که این قابلیت برای برنامه نویسی آندرویدش کار نمیکرد.

    شما بهتره آخرین نسخه ADt رو دانلود کنید و استفاده کنید.


    توجه : در ایجاد تاپیک هم دقت کنید.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    (edit Text) رو بذار
    بعد اینکه اون خط آخر اینه :
    ;({

    نه این :
    ;{{

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    دوستان صورت سوال رو خوب خوندید؟

    که در یک جا بعد از زدن CTRL + 1 کد درون آموزش یه قسمت براش میاره که یک گزینه رو اضافه ( Add ) میکنه
    ولی کد من عینانا مثل همونه ولی با زدن CTRL + 1 چیزی نمیاره؟
    دلیلش چیه؟
    شما از این چی برداشت میکنید؟
    نمیگه کد اشتباس ، داره میگه چرا CTRL +1 رو میزنم چیزی نمیاره.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    راه حلی براش نیست؟؟؟؟؟

  11. #11
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط shs1377 مشاهده تاپیک
    راه حلی براش نیست؟؟؟؟؟
    برای حل چی ؟؟؟؟؟؟؟
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    برای حل چی ؟؟؟؟؟؟؟
    برای مشکل ctrl+1 که گفتن میگم نمیشه درستش کرد؟؟؟

  13. #13
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    باید رفت به این قسمت Window -> Preferences -> Java -> Editor -> Content Assist -> Advanced
    تیک تمام موارد رو زد.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    باید رفت به این قسمت Window -> Preferences -> Java -> Editor -> Content Assist -> Advanced
    تیک تمام موارد رو زد.
    خیلی ممنون با این مورد حل شدش

  15. #15

    نقل قول: مشکل در ارور هنگام برنامه نویسی

    من هم توی این زمینه یه مشکلی دارم
    وقتی توی فایل های Xml همینکار رو میکنم ، یعنی Ctrl+1 یا Ctrl+Space رو میزنم ، لیست میاد ، اما متاسفانه آیتم ها همرنگ با پس زمینه شدن و هیچی دیده نمیشه
    فقط توی فایل های Xml اینجوریه ، توی فایل های جاوا مشکلی ندارم
    میشه کمکم کنید؟ :)


تاپیک های مشابه

  1. چند نکته که باید به هنگام برنامه نویسی بازی به اون ها توجه بشه!
    نوشته شده توسط hi.alir در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 13:48 عصر
  2. مشکل در رابطه با برنامه نویسی در اکسس 2010
    نوشته شده توسط rahnemoun در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 15:18 عصر
  3. سوال: مشکل فریم ورک در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط mehrdad.akbarian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 22:08 عصر
  4. مشکل با ReportViewr و برنامه نویسی چند لایه
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 11:11 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 22:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •