نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راست چین کردن بوت استرپ

  1. #1

    راست چین کردن بوت استرپ

    من دارم از بوت استرپ استفاده میکنم میخوام راست به چپ بشه اما
    direction:rtl
    کار نمیکنه کلا برای ساخت page های راست چین بوت استرپ چه کلاسهایی رو ارائه میده؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    Astara
    پست
    6

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    کد بزارید ببینیم مشکل چیه دقیقا.

  3. #3

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    فکر نمیکنم نیازی به کد باشه یه سوال عمومی دیگه برای راست چین کردن بوت استرپ چیکار باید کرد؟

    کد مربوط به منوی که سمت چپ هست میخوام بیارمش سمت راست :
    <div class="row">
    <nav class=" navbar navbar-default menu" role="navigation">
    <div class="navbar-header">
    <button type="button" class="navbar-toggle" data-toggle="collapse" data-target="#collapse">
    <span class="sr-only"> toggle navigation</span>
    <span class="icon-bar"></span>
    <span class="icon-bar"></span>
    <span class="icon-bar"></span>
    </button>
    <div><!--end_navbar-header-->
    <div class="collapse navbar-collapse" id="collapse">
    <ul class="nav navbar-nav ">
    <li class="active"><a href="#">خانه</a></li>
    <li><a href="#">خدمات</a></li>
    <li><a href="#">قوانین</a></li>
    <li><a href="#">آمار</a></li>
    <li><a href="#">تماس با ما</a></li>
    </ul>
    </div>
    </nav>

    </div>
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار qartalonline
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,191

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    از بوت استرپ RTL شده استفاده کنید. برای استفاده به لینک زیر مراجعه کنید:
    http://www.webdesignermag.ir/1392/06...otstrap-3-rtl/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Aalibeigi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    145

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    سلام
    مگه بوت استرپ قبلا فارسی سازی نشده؟؟؟!!!
    تا اونجا که من میدونم فارسیش موجوده از اون استفاده کن
    راستی اگه میخوای خودت بنویسی این کد رو امتحان کن:
    <html dir="rtl" >
    تگ رو اینطور تغییر بده
    یکم غیر اصولیه و با این کار نوشته های انگلیسیت هم راست به چپ نوشته میشن.
    من خودم وقتی دیگه کم میارم از این روش استفاده میکنم.

  6. #6

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    نقل قول نوشته شده توسط qartalonline مشاهده تاپیک
    از بوت استرپ RTL شده استفاده کنید. برای استفاده به لینک زیر مراجعه کنید:
    http://www.webdesignermag.ir/1392/06...otstrap-3-rtl/
    از این ورژن هم استفاده کردم اما منو همون سمت چپ می مونه!!!
    ---------------------------------------------------------------------------
    حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله esmaeilbf : چهارشنبه 09 بهمن 1392 در 10:26 صبح

  7. #7

    نقل قول: راست چین کردن بوت استرپ

    کافیه ابتدا در تگ body دایرکشن rtl قرار بدید و بعد فایل bootstrap.min را با Notepad++ باز کنید بعد راست و چپ را با زدن ctrl+f در قسمت replace جابجا نمایید.
    روش :
    left به left1
    right به left
    left1 به right

    من با این روش کلی از بوت های مختلف را راست چین کردم و در سایت هم بدونه هیچ مشکلی کار می کنند.
    در بوت 3 برای تغییر جهت به راست از pull-right استفاده کنید که معادل float:right هست
    آخرین ویرایش به وسیله nikman : چهارشنبه 09 بهمن 1392 در 21:55 عصر

تاپیک های مشابه

  1. راست چین کردن textbox
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 15:46 عصر
  2. راست چین کردن ListBox
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 00:33 صبح
  3. راست چین کردن Scrollافقی در یک Frame
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 14:59 عصر
  4. راست چین کردن Edit در windows غیر فارسی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 19:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •