نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    سلام دوستان
    وقتی میخوام با این کد یک ردیف به گرید ویویی که به بانکم بایند شده اضافه کنم ارور میده:
    TBL_ForushDataGridView.Rows.Add(1)

    این ارورش:
    2013-09-24_115652.png
    چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    میگه وقتی با بانک ارتباط داره (Data Source) نمی تونی Row رو با کد نویسی Add کنی!

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    نقل قول نوشته شده توسط amirreza_.net مشاهده تاپیک
    میگه وقتی با بانک ارتباط داره (Data Source) نمی تونی Row رو با کد نویسی Add کنی!
    خب چاره چیست؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    خب چاره چیست؟
    سلام
    dataTable dt=new dataTable();

    به صورت global تعریف کنید
    و نتیجه select رو درون این dt بریزید
    و سپس
    TBL_ForushDataGridView.dataSource=dt;

    قرار بدید

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    dataTable dt=new dataTable();

    به صورت global تعریف کنید
    و نتیجه select رو درون این dt بریزید
    و سپس
    TBL_ForushDataGridView.dataSource=dt;

    قرار بدید
    ممنون
    اما من به صورت ویزاردی متصل شدم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    با Ado.net نوشتین یا Linq?

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    نقل قول نوشته شده توسط amirreza_.net مشاهده تاپیک
    با Ado.net نوشتین یا Linq?
    من بصورت ویزاردی وارد فرم کردم
    اصلا کدی ننوشتم

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: مشکل در Add کردن Row برای یک گریدویو که به بانک بایند شده است

    try this :
    DataRow dr = dBNAMEDataSet.TABLENAME.NewRow();
    dr[0] = 8;
    dBNAMEDataSet.TABLENAME.Rows.InsertAt(dr, 0);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در add کردن پارامترها به Command
    نوشته شده توسط emperor8778 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 23:46 عصر
  2. مشکل در اضافه کردن منو برای Toolbutton با استایل tbsDropDown
    نوشته شده توسط Inprisee در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 29 اسفند 1388, 19:31 عصر
  3. مشکل در add کردن داده
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 12:39 عصر
  4. مشکل در add کردن web reference در دلفی 2009
    نوشته شده توسط Saeed_m_Farid در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 17:04 عصر
  5. سوال: مشکل در set کردن smtp برای ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط payam_igi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 آذر 1387, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •