نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

  1. #1

    Question اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    سلام

    نمیدونستم چیرو باید جستجو کنم

    آیا امکان این هست که برنامه با وجود اینکه باز نباشه سر ساعت خاصی یه Dialog یا Notification رو نشون بده؟
    مراحل تئوریشو بگید کافیه.

    پیشاپیش ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده لطفا اول کمی جستجو کن بعد تاپیک بزن

    اینجا رو بخون یا اینجا رو بخون

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز قبلا در این مورد بحث شده لطفا اول کمی جستجو کن بعد تاپیک بزن

    اینجا رو بخون یا اینجا رو بخون
    0 - ممنون
    1- گفتم که نمیدونستم چیرو باید بگردم ، کلمات به کاربرده شده تو عنوان تاپیکو گشتم.
    2- لینک اولی که لینک به همین جاست!
    3- انصافا کسی با جستجوی موضوع شبیه تاپیک من به لینک دوم شما میرسه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    0 - خواهش
    1 - زنده باشی
    2 - اینم لینک اولی که فیکس شد
    3 - یک سر میرفتی از محتویاتش به خواستت میرسیدی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    راستی برای اینکه برنامه هم باز نباشه بتونی کارایی انجام بدی از AlarmManager استفاده کن

  6. #6

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    3 - یک سر میرفتی از محتویاتش به خواستت میرسیدی
    دیدم ، منظورم این بود با جستجو نمیشد به اون تاپیک رسید همین.

    . . . . . . . . . . .

    حالا این مثالو پیدا کردم که وقتی از برنامه خارج میشم باز کار میکنه ، ولی وقتی برنامه Kill بشه یا گوشی Restart بشه کار نمیکنه. راه حلش چیه؟

    public class MainActivity extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    }

    public void scheduleAlarm(View V) {

    Long time = new GregorianCalendar().getTimeInMillis() + 5*60*1000;
    Intent intentAlarm = new Intent(this, AlarmReciever.class);
    AlarmManager alarmManager = (AlarmManager) getSystemService(Context.ALARM_SERVICE);
    alarmManager.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, time, PendingIntent
    .getBroadcast(this, 1, intentAlarm,
    PendingIntent.FLAG_UPDATE_CURRENT));
    Toast.makeText(this, "Alarm Scheduled for 5 minute", Toast.LENGTH_LONG)
    .show();
    }
    }


    public class AlarmReciever extends BroadcastReceiver {

    @Override
    public void onReceive(Context context, Intent intent) {
    Toast.makeText(context, "broadcast is detected", Toast.LENGTH_SHORT)
    .show();
    }
    }


    <uses-permission android:name="com.android.alarm.permission.SET_ALA  RM" />

    <receiver android:name=".AlarmReciever"/> 

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    Startup کن برنامت رو

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: اجرای یک رویداد سر زمان خاص

    اینم یک لینک نمونه برای StartUp

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 20:20 عصر
  2. سوال: اجرای رویداد در زمان حرکت غلتک موس
    نوشته شده توسط Dead Space در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 اسفند 1389, 16:38 عصر
  3. سوال: اجرای یک دستور در زمان خاص
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 19:27 عصر
  4. اجرای mp3 در زمان خاص
    نوشته شده توسط mirn96 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 20:48 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 10:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •