نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    با عرض سلام و احترام به استاتید محترم این بخش:

    من گزارشی رو با stimul report تهیه کردم که در لوکال به راحتی نمایش داده میشه ولی نمی دونم چرا در وب اینطور نیست کسی هست که منو راهنمایی کنه؟
    ضمنا از نسخه 2012 استیمول در vs2010 استفاده کردم و فایل های ذیل را نیز در bin وبسایت کپی کردم
    Stimulsoft.Base.dll
    Stimulsoft.Base.xml

    Stimulsoft.Report.Design.dll
    Stimulsoft.Report.Design.xml

    Stimulsoft.Report.Design.WebViewer.dll
    Stimulsoft.Report.Design.WebViewer.xml

    Stimulsoft.Report.dll
    Stimulsoft.Report.xml

    Stimulsoft.Report.Web.dll
    Stimulsoft.Report.Web.xml

    Stimulsoft.Report.WebFx.dll
    Stimulsoft.Report.WebFx.xml

    آدرس صفحه مورد نظر:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    مشکل دیتابایندی داری.
    از dll ها نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    این کد من برای باینده:
    private void ShowResult(Int64 soID)
    {
    string ServerLocation = MapPath(string.Empty);
    StiReport rptPayResult = new StiReport();
    rptPayResult.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("cnPay Result", RootSettings.RootCS));

    rptPayResult["@soID"] = soID;
    rptPayResult.Load(@ServerLocation + "\\Reports\\PayResult.mrt");
    rptVpayResult.Report = rptPayResult;
    }

    و اینکه این کد در لوکال به راحتی کار میکنه! و فقط در وب این شکلیه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    StiWebViewer1.Report = MyReport;
    StiWebViewer1.DataBind();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    باز هم نشد!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    شما تابع Load اول همه فراخونی کن بعد متدای دیگه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    و باز نیز!!!
    ما که عطایش را به لقایش سپردیم.دارم گزارشم رو دوباره در کریستال ریپورت طراحی میکنم.
    تازه تازه از استیمول ریپورت خوشم اومده بود.حیفش
    بازم از وقتی که گذاشتین ممنون و متشکرم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    به راه خلافی که دوباره دارید باز میگردید تسلیت عرض میکنم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049

    نقل قول: عدم نمایش گزارش با استیمول در وب

    به علت علاقه شدید جدیدم! به استیمول و توصیه جناب فخرآوری !! تصمیم گرفتم دوباره عزمم رو جزم کنم و گزارشم رو بررسی کنم و بعد از 24 ساعت کار مفید بر روی گزارش متوجه تصویر زیر شدم.
    وب سایت من بصورت Virtual SubDomain هست ودر subdomain پوشه ای به نام reserve وجود ندارد بلکه پوشه reserve محل فایلهای وبسایت من می باشد که همانا subdomain وهم Virtual Directory است (امیدوارم متوجه منظورم شده باشد!) .در صورتی که وقتی آدرس postback دکمه print در printpreview رو بعد از باز شدن صفحه در chromeBrowser و استفاده از قابلیت Inspect element ،مشاهده کنید متوجه می شید که آدرس به شکل اشتباهی توسط استیمول درج شده.حتی آدرس آیکون های viewer نیز جای دیگه بودن که من بصورت دستی مسیرشون رو تنظیم کردم (با استفاده از خصیصه buttonimagepath).در نتیجه وقتی صفحه ریپورت رو به دامین اصلی بردم مشکل حل شد! (یعنی از reserve.ravand-co.com به www.ravand-co.com)به همین راحتی و به همین خوشمزگی.من میتونم مشکلم رو به اینصورت حل کنم ولی میخوام بدونم که پدر کشتگی stimulreport با Virtual subdomain یا شایدم physical subdomain چیه؟
    با تشکر از استاید بالاخص جناب فخرآوری
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش گزارش کریستال دو ستونی در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط adabyron در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 18:41 عصر
  2. مبتدی: عدم نمایش گزارش هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 20:13 عصر
  3. مبتدی: عدم نمایش گزارش هنگام استفاده از stored procedure
    نوشته شده توسط solaleh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:13 عصر
  4. عدم نمایش گزارش پس از آپلود ReportViewer
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 19:04 عصر
  5. عدم نمایش گزارش
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 18:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •