نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در مورد نحوه اتصال به بانک اطلاعات فایربرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    281

    درخواست راهنمایی در مورد نحوه اتصال به بانک اطلاعات فایربرد

    سلام
    من میخوام از این بانک توی وی بی دات نت نسخه 2010 استفاده کنم. من توی قسمت کانکشن استرینگ این بانک مشکل دارم ممکنه در این خصوص راهنماییم کنین یا یه یه نمونه ساده برام بزارین.
    همچنین اگه ممکنه همین آموزش رو در مورد کیوت 4.8.5 هم توضیح بدین.
    البته من توی وب سرچ کردم بیشتر منابع در مورد دلفی و سی شارپ بود. یه کد سی سارپ رو هم پیدا کردم و سعی کردم به وی ی تبدیلش کنم اما متاسفانه جواب نمیده نمیدونم مشکش کجاست.



    Imports FirebirdSql.Data.FirebirdClient ' C#‎ -> using FirebirdSql.Data.FirebirdClient


    Public Class Form1

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    End Sub

    Private Sub Button_Submit_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button_Submit.Click

    Try
    Dim ConnectionString As String = ""
    '"User ID=sysdba;Password=12345;Database=localhost:C:\\US INGFIREBIRD.FDB;DataSource=localhost;Charset=NONE; ";
    ConnectionString = "User ID=sysdba;Password=masterkey;Database=localhost:C: \\MYFIREBIRDDATABASE.FDB;DataSource=localhost;Char set=utf8;"

    Dim addDetailsConnection As FbConnection = New FbConnection(ConnectionString)
    addDetailsConnection.Open()

    Dim addDetailsTransaction As FbTransaction = addDetailsConnection.BeginTransaction()
    Dim SQLCommandText As String = " INSERT into USER Values" & "('" & Me.Text_USER.Text & "'," & Me.Text_PWD.Text & "," & "'" & Me.Text_INFO.Text & "')"

    Dim addDetailsCommand As FbCommand = New FbCommand(SQLCommandText, addDetailsConnection, addDetailsTransaction)
    addDetailsTransaction.Commit()

    MessageBox.Show(" Details Added")
    'as you can see, the procedure is exactly the same.

    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message, "Alert")
    Exit Try
    End Try
    End Sub
    End Class



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد نحوه اتصال به بانک اطلاعات فایربرد

    برای دات نت اول باید Net Provider. رو نصب کنید : http://www.firebirdsql.org/en/net-provider/
    و بعد از نصب هم نمونه مثال هاش رو بررسی کنید : http://www.firebirdsql.org/en/net-examples-of-use/
    این لینک هم خالی از لطف نیست : http://firebirdfaq.org/faq348/
    ----
    اما در مورد کیوت :
    همونطور که توی این لینک گفته شده شما برای C++‎‎‎ و کیوت میتونید از کتابخانه ی متن باز IBPP استفاده کنید که یکی از بهترین کتابخانه ها در این زمینه هستش
    این لینک مربوط به اتصال از طریق C++‎‎‎ :
    http://firebirdfaq.org/faq9/

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمکم میکنید؟! درخواست راهنمایی در مورد نحوه عمل یک قطعه کد بنچمارک cpu و بروز رسانی اون
    نوشته شده توسط خدامراد در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 20:17 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد برنامه اتصال USB به جاوا
    نوشته شده توسط s.h.amiri در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1391, 01:00 صبح
  3. سوال: نحوه اتصال به بانک اطلاعات sql server
    نوشته شده توسط noorzadeh2004 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 20:58 عصر
  4. راهنمایی در مورد نحوه اتصال ADOQuery
    نوشته شده توسط northkh_rah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 09:28 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1384, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •