صفحه 4 از 4 اولاول ... 234
نمایش نتایج 121 تا 140 از 140

نام تاپیک: Kochol Game Engine

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    پیشنهاد

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب kochol
    من تا به حال دوبار حاصل دسترنج شما رو دانلود کردم ولی متاسفانه موفق به اجرای demo ها نشدم.
    نمونه ای از خطاها:
    Error    16    error C1083: Cannot open include file: 'SDL_joystick.h': No such file or directory        13    1    KGE
    Error 17 error C1083: Cannot open include file: 'SDL.h': No such file or directory 9 1 KGE
    Error 20 error C1083: Cannot open include file: 'SDL_cpuinfo.h': No such file or directory 9 1 KGE
    Error 53 error C1083: Cannot open include file: 'SDL_thread.h': No such file or directory 6 1 KGE
    Error 69 error C1083: Cannot open include file: 'SDL_mutex.h': No such file or directory 3 1 KGE

    قبول دارم که یک بخش از این مشکل بر میگرده به خود من و اون کمبود وقت هست.
    پیشنهادهای خدمتتون داشتم برای بهتر شدن نتیجه کار.
    1-من از آخرین پستی که نوشته بودید تا پست اول رو گشتم،متاسفانه هیچ اشاره ای به نحوه اجرای برنامه های demo نکردید.
    2-بهتره در پست اول یک لینک فهرست کلی از موضوع های مختلفی که پست کردید رو قرار بدید تا بهتر بشه رابطه پست ها رو با هم بررسی کرد.
    3-بیشتر پست های شما تا به حال از دید ارتباط با developer _یا همون توسعه دهنده_ بوده و توجه چندانی به user _یا کاربر _ نشده.
    همون طور که میدونید خیلی از دوستان که در سایت عضو هستند شاید در تمام عمر برنامه نویسی شون حتی با یک موتور سه بعدی هم کار نکرده باشن،چه برسه به این که توسعه دهنده اون باشن.
    4-اگرچه آماده کردن امکانات تازه موتور سه بعدی کلی وقت شما رو میگیره.ولی اگر امکانش بود که به روز رسانی رو از طریق ارائه sdk package دنبال کنید،و در هر sdk به کار بر زبان خاص (مثلا vb.net یا C#‎‎ یا c)
    توجه میشد نتیجه بهتر بود.
    5-من چند سالی هست که از موتور 3dstate استفاده میکنم.هرچند به این نتیجه رسیدم _و خودتون هم در پست هاتون به اون اشاره کردید_که امکانات خوبی نداره،ولی نکات و سبک هایی رو برای الگو برداری داراست.
    از جمله اینکه در نام گذاری توابع طوری رفتار شده که بتوان از روی عبارت نتیجه اعمال تابع رو حدس زد و این به نظر من یکی از نقاط مثبتی هست که باید در ارتباط با کاربر به اون توجه کرد.
    در پایان کار شما رو تحسین میکنم و امیدوارم در توسعه این موتور سه بعدی و کارهای دیگرتون موفق و پیروز باشید.

  2. #122

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام

    مرسی از پست خوبتون من به این دسته از پست ها نیاز دارم تا بتونم ایرادات انجین رو بر طرف کنم.
    شما نسخه کامپایل شده رو دریافت کردید یا اینکه سورس کد رو گرفتید؟

    برای کامپایل انجین شما به SDL 2 نیاز دارید و همین طور هم directx sdk و CG

    1-من از آخرین پستی که نوشته بودید تا پست اول رو گشتم،متاسفانه هیچ اشاره ای به نحوه اجرای برنامه های demo نکردید.
    اگر که نسخه کامپایل شده رو دانلود کنید تو شاخه bin\debug باید فایل های اجرایی مثال ها باشه که اگه vs 2010 redistributable نصب باشه باید بدون مشکل اجرا بشن.

    3-بیشتر پست های شما تا به حال از دید ارتباط با developer _یا همون توسعه دهنده_ بوده و توجه چندانی به user _یا کاربر _ نشده.
    شاید یکی از اشتباهات من هم همین باشه.

    از بقیه پیشنهاداتون هم ممنون هستم.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  3. #123

    نقل قول: Kochol Game Engine

    برای من مثال هاش اجرا نمیشن. بعضی هاشون به cg.dll نیاز دارن و بعضی ها هم این خطا رو میده ( can't find constance eyepos in hlsl code)
    من قبلنا همKGE رو دانلود کرده بودم الانم ک نگا انداختم زیاد تغییری نکرده .
    ی مسله ذهن منو مشغول کرده
    مگه موتور رو نمی سازن تا باهاش بازی بسازن
    توی لینوکس که بازی معنی نداره (فلسفه نرم افزار رایگان کلا تو دنیای گیم نمیتونه اجرا بشه. بازی یعنی انحصار طلبی)
    مک هم تو زمینه بازی وضع خوبی نداره . کنسول های بازی هم که کلا ابزار های توسعشو به ما نمیدن و اگه بدنم پولشو نداریم بخریم
    فقط ی ویندوز می مونه که اصل کاری همینه .مگه شما سیاوش رو ساختید کسی گفت من برا لینوکس و .. هم می خوامش .
    تو ایران که اکثرا ویندوز دارن . و عده ای هم که اهل لینوکس و .. هستن معمولا سمت بازی نمیرن
    درکل اینکه شما وقتی ویندوز داری DX رو هم داری و نیازی به GL و امثالشم نداری .
    بهتر نبود رو یک پلتفرم و یک API برای رندرینگ کار می کردید و نتیجه بهتری می گرفتید تا اینکه با چند تا کتابخونه و چند تا پلتفرم سر و کله بزنید.
    تا اونجا ای که من می دونم ماها در حد Epic, Crytech نیستیم که 400 تا برنامه نویس داشته باشیم برا هرچی خواستیم موتور بنویسیم.

    من خودم شخصا به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام ی موتور بازی خوب بنویسم Win و DX11 رو انتخاب کنم .
    اینطوری هم خودم راحت ترم. هم خروجی بهتری نسیبم میشه و هم اینکه توسعه دهنده ها کمتر عذاب می کشن.
    + اینکه در اخر هم با باگ های خیلی کمتری مواجه می شیم.

    من جای شما بودم استارت ی موتور دیگه رو می زدم .
    البته شما خودت استادی جسارت مارو ببخش. اینکه موتور رو ساختین و باهاش بازی هم ساختین و انتشار دادین قابل تحسینه .
    وگرنه خیلی ها فقط موتور ساختن ولی بدرد بازی ساختن نخورده و ...
    یا مثل من که خودم هر دفعه تا نصفه پیش می رم و بعد می کشم کنار و فقط هم انتقاد می کنم

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: Kochol Game Engine

    برای کامپایل انجین شما به SDL 2 نیاز دارید و همین طور هم directx sdk و CG
    سلام
    ممنون از راهمایی شما
    من همون بسته ای که در آخرین پست قرار دادید یعنی kge010 رو دانلود کردم.
    چشم،مقدمات رو که فراهم کردم دوباره اجرا میکنم و نتیجه رو خدمتتون عرض خواهم کرد.

    توی لینوکس که بازی معنی نداره
    شاید توی کشور ما که هزینه ای برای تهیه سیستم عامل پرداخت نمیشه اینطور باشه

  5. #125

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    برای من مثال هاش اجرا نمیشن. بعضی هاشون به cg.dll نیاز دارن و بعضی ها هم این خطا رو میده ( can't find constance eyepos in hlsl code)
    اون cg.dll رو در ورژن بعدی که همین روز ها می یاد اصلاح می کنم. اون دومی هم نباید مشکل باشه فقط یه وارنینگ هست.

    من قبلنا همKGE رو دانلود کرده بودم الانم ک نگا انداختم زیاد تغییری نکرده .
    من لیست تغییرات رو می نویسم حالا شاید مثال ها کارهای پیچیده ای انجام ندن ولی با نگاه به بازی سیاوش می تونید از امکانات گرافیکی بازی با خبر بشید.
    http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=200232540

    فقط ی ویندوز می مونه که اصل کاری همینه
    خوب من به واسطه ی ساخت بازیه سیاوش تجربیات خیلی خوبی بدست آوردم.
    وقتی که می خواستیم بازی را برای فروش به پابلیشر بدیم حرف های خیلی جالبی می زدند آنها می گفتند که ویندوز فقط 6% از بازار بازی رو در اختیار داره بقیه دست کنسول ها و موبایل ها هست.
    اگر بازی شما برای پلتفرم های دیگه بود ما می تونستیم همه ی اون پلتفرمها رو در یک تبلیغ جا بدیم ولی این طوری هزینه تبلیغات ما به هدر می ره.

    الان بازی های مستقل که کیفیت خوبی ندارن باید برای همه پلتفرم ها باشن تا بتونن سود خوبی بکنن.

    در کل همون طور که گفتم انجین باید بر اساس نیازهای ساخت یک بازی جلو بره و سازنده اون خودش باید در حال ساخت بازی با انجین باشه.

    من جای شما بودم استارت ی موتور دیگه رو می زدم
    چرا؟
    به نظرم این بدترین کاریه که می تونم انجام بدم.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  6. #126
    کاربر جدید آواتار samanst
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    17

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام دوست عزیز
    چند روزه هر کاری میکنم نمی تونم انجین کامپایل کنم
    هرچی لازم هست مثل
    directx sdk و SDL2 دارم ولی بازم نمیشه اگه میشه منو راهنمایی کنید



    BassSoundBuffer.obj : warning LNK4075: ignoring '/EDITANDCONTINUE' due to '/OPT:LBR' specification

    bass.lib(BASS.dll) : error LNK2026: module unsafe for SAFESEH image

    C:\kge010\\bin\debug\KGE.dll : fatal error LNK1281: Unable to generate SAFESEH image
    البته غیر از این کلی warning دیگه هم هست

    می دونم واسه این انجین کلی زحمت کشیدید امیدوارم موفق باشید
    اگه میشه جواب منو سریع بدید ممنون میشم



  7. #127

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    یه چنین خطایی رو من تا حالا ندیده بودم ولی به نظر میاد وقتی اتفاق می افته که فایل .lib با یه ورژن قبلی ویژوال استادیو ساخته شده باشه
    راه سریعی که به شما ‍یشنهاد می کنم اینه که تو فایل config.h خط 49 رو کامنت کنی

    #define KGE_USE_BASS 0
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  8. #128
    کاربر جدید آواتار samanst
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    17

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام

    kochol عزیز یه پیغام برات گذاشتم

    می تونی برسی کنی بهم جواب بدی

    ممنون!

  9. #129

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    بهتر بود سوالتو همین جا می پرسیدی شاید سوال یکی دیگه هم بود بعدا.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  10. #130
    کاربر جدید آواتار samanst
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    17

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    kochol عزیز مرسی از راهنماییت
    اما هنوز این error می ده

    KGE_10.vcxproj -> C:\kge-master\\bin\debug\KGE.dll

    برای چی KGE.dll اینجا error می ده؟

  11. #131

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    با ویژوال استادیو 2010 کامپایل می کنی؟

    نمی دونم مشکل از چیه ولی تو مسیر فایلت دو تا \\ پشت سر هم داری قبل از bin فکر کنم باید تنظیمات پروژه مربوط به خروجی فایل رو تغییر بدی.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  12. #132
    کاربر جدید آواتار samanst
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    17

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    نه با استادیو 2013 کامپایل میکنم
    یعنی چه تغییراتی دقیقا؟

  13. #133

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    kochol عزیز مرسی از راهنماییت
    اما هنوز این error می ده

    KGE_10.vcxproj -> C:\kge-master\\bin\debug\KGE.dll

    برای چی KGE.dll اینجا error می ده؟
    سلام
    فهمیدم مشکلت از کجاست تو داری یه برنامه که خروجی اش dll هست رو اجرا می کنی باید تو solution explorer یکی از tutorial ها رو Set as starup project کنی و اون ها رو اجرا کنی.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  14. #134
    کاربر جدید آواتار samanst
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    17

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام

    فهمیدم مشکلت از کجاست تو داری یه برنامه که خروجی اش dll هست رو اجرا می کنی باید تو solution explorer یکی از tutorial ها رو Set as starup project کنی و اون ها رو اجرا کنی.
    kochol عزیز
    قبلا این کارو انجام دادم باز تست کردم

    msvcp100d.dll ارور میده در صورتی که این dll هیچ مشکلی نداره

  15. #135

    نقل قول: Kochol Game Engine

    نمی دونم مشکل از چیه ولی شاید یکی لایبری هایی که استفاده می کنی با ویژوال استادیو 2010 کامپایل شده و با نصب Microsoft Visual C++‎ 2010 Redistributable Package درست بشه.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  16. #136

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام جناب kochol عزیز اگر اشتباه نکنم علی اکبر محمدیامیدوارم حالتان خوب باشید و دست مریزاد عرض می کنم خدمت شما بابت kgeمن خودم هم توسعه دهنده cg بودم و هستم و هم اکنون نیز در این عالم بزرگ فعالیت میکنمسالهای متعدد در cg کار کردم و بصورت تخصصی با vC++‎ win32 آشنایی دارم و بینهایت عاشق کدنویسی هستم بودم و انشالله اگر عمری باشد خواهم بود؛ البته الان یک استودیو 3d دارم و بصورت تخصصی تولید انیمیشن داریم و انشالله در آینده ای نزدیک یکی بهترین کارهایمان عرضه میشود. اما بحث من راجع به توسعه موتورهای بازیسازی است که علاقه شخصی من هست. شما اگر اسم من (محمد ذاکری) در اینترنت جستجو کنید از مقالات من درباره دنیای 3d نتایجی را مشاهده می کنید که اگر بخواهم خلاصه بگویم من هم سالها در حال تولید موتور بازیسازی بودم که به جاهای خوبی رسیدم که متاسفانه با توجه به تنها بودن و عدم وقت داشتن لازم نتونستم MZG engine را کامل کامل کنم ولی پروژهای متعدد دیگر مثل Mz Server , Mz Lang , Mz Life editor و همچنین Mz Qtitler دارم که کامل شده اند!!!حالا صحبت را خلاصه می کنم و عرض می کنم که اگر صلاح بدانید تمایل به همکاری در جهت کامل کردن kge دارم و توضیح عرض بکنم به غیر از opengl که آشنایی ندارم تقریبا در همه جاهای دیگه توسعه از توسعه کامپایلر تا توسعه برنامه های سازمانی کار کرده ام. همچنین با Dx 9 , 10 آشنایی کامل دارم همچنین یکی توسعه دهنده های Nvidia نیز هستم.در آخر آرزوی موفقیت دارمبا احترام محمد ذاکری

  17. #137

    نقل قول: Kochol Game Engine

    درود برشما
    میشه فایل exe انجین هم بزاری نتونستم اجراع کنم

  18. #138

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام جناب kochol عزیز اگر اشتباه نکنم علی اکبر محمدیامیدوارم حالتان خوب باشید و دست مریزاد عرض می کنم خدمت شما بابت kgeمن خودم هم توسعه دهنده cg بودم و هستم و هم اکنون نیز در این عالم بزرگ فعالیت میکنمسالهای متعدد در cg کار کردم و بصورت تخصصی با vC++‎‎ win32 آشنایی دارم و بینهایت عاشق کدنویسی هستم بودم و انشالله اگر عمری باشد خواهم بود؛ البته الان یک استودیو 3d دارم و بصورت تخصصی تولید انیمیشن داریم و انشالله در آینده ای نزدیک یکی بهترین کارهایمان عرضه میشود. اما بحث من راجع به توسعه موتورهای بازیسازی است که علاقه شخصی من هست. شما اگر اسم من (محمد ذاکری) در اینترنت جستجو کنید از مقالات من درباره دنیای 3d نتایجی را مشاهده می کنید که اگر بخواهم خلاصه بگویم من هم سالها در حال تولید موتور بازیسازی بودم که به جاهای خوبی رسیدم که متاسفانه با توجه به تنها بودن و عدم وقت داشتن لازم نتونستم MZG engine را کامل کامل کنم ولی پروژهای متعدد دیگر مثل Mz Server , Mz Lang , Mz Life editor و همچنین Mz Qtitler دارم که کامل شده اند!!!حالا صحبت را خلاصه می کنم و عرض می کنم که اگر صلاح بدانید تمایل به همکاری در جهت کامل کردن kge دارم و توضیح عرض بکنم به غیر از opengl که آشنایی ندارم تقریبا در همه جاهای دیگه توسعه از توسعه کامپایلر تا توسعه برنامه های سازمانی کار کرده ام. همچنین با Dx 9 , 10 آشنایی کامل دارم همچنین یکی توسعه دهنده های Nvidia نیز هستم.در آخر آرزوی موفقیت دارمبا احترام محمد ذاکری
    با سلام
    من هم خیلی دوست دارم که با هم همکاری داشته باشیم
    من الان خیلی دوست دارم تغییراتی در انجین بدم که مولتی پلتفرم بشه و روی گوشی و وب خروجی بشه ازش گرفت.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  19. #139

    نقل قول: Kochol Game Engine

    نقل قول نوشته شده توسط kochol مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هم خیلی دوست دارم که با هم همکاری داشته باشیم
    من الان خیلی دوست دارم تغییراتی در انجین بدم که مولتی پلتفرم بشه و روی گوشی و وب خروجی بشه ازش گرفت.
    سلام و درود
    فکر کنم به علت درگیری های شخصی شما و بنده مدتها پستها بروز نشد، بسیار خوشحالم که بتونیم یک نسخه جدید از موتور با قابلیتهای جدید ارائه کنیم و بنده هنوز هم متمایلم با هم نسخه جدیدی از موتور توسعه بدیم.
    من الان بطور تخصصی با unreal engine و یونیتی کار میکنم و درگیر تولید یک بازی هم هستم و تجربیات بسیار مفیدی از کار کردن با این موتورها بدست آوردم و امیدوارم بتونم از اینها در جهت کامل شدن موتور استفاده کنم.
    اتفاقا همین چندوقت پیش مقاله ای راجع به آنریل انجین نوشتم که میتونید از این آدرس مشاهده کنید:

    http://www.mostafa3d.com/blog/item/u...ngine-overview

    پارسال هم مقاله ای برای یونیتی نوشته بودم:
    http://www.mostafa3d.com/blog/item/unity43-new-features

    و همچنین مقاله ای راجع به کمپانی nvidia:
    http://www.mostafa3d.com/blog/item/n...-and-hairworks

    اگر بتونیم یکی 2 نفر دیگه هم اضافه کنیم که عالی میشه!!!!

  20. #140

    نقل قول: Kochol Game Engine

    سلام
    فکر کنم دیگه این انجین توسعه داده نمیشه...چون دیگه پیامی کسی نداده!!
    چقدر بد!

صفحه 4 از 4 اولاول ... 234

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساخت یک Game Engine چگونه است ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 15:08 عصر
  2. Java & Irrlicht Engine
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش بحث و گفتگو در مورد فناوری های مرتبط با جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 08:04 صبح
  3. تهیه Game Engine ها ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 00:42 صبح
  4. Torque Game Engine
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 21:11 عصر
  5. Kochol Game Engine
    نوشته شده توسط kochol در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1385, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •