نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: روش استفاده از Function

  1. #1

    Question روش استفاده از Function

    سلام بر اساتید محترم.
    لطفا اگه براتون مقدور به این 2 تا سوال من جواب بدید:
    1- روش استفده از Function در VB.NET چطوری؟
    2- فرض کنید من توی قسمت های مختلفی از برنامم میخوام از این کد استفاده کنم:
    Text3.text=Text1.text * Text2.text

    حالا اگه بخوام این کد رو درون یه Function قرار بدم باید چجوری بنویسمش؟

  2. #2

    نقل قول: روش استفاده از Function

    سلام

    روش خاصی نداره ، فقط باید فانکشن رو صدا بزنی و البته چون یه مقدار برمیگردونه باید انتساب بدیش به یه متغیر مثلا

    البته برای این چیزی که شما مطرح کردی استفاده از یه فانکشن شاید خیلی به درد نخوره ولی در هر حال اینجوری میشه

      Public Function MyFunc() As String
    Return CStr(CInt(TextBox1.Text) * CInt(TextBox2.Text))
    End Function


    برای استفاده هم اینجوری

    TextBox3.Text = MyFunc()
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: روش استفاده از Function

    دوست من،خیلی ممنون.
    اما الان با دیدن این کد شما دوتا سوال دیگه برام پیش اومد:
    1- کاربرد Return چیه؟
    2- آیا استفاده از Return برای کد های محاسباتی (ضرب،تقسیم،منها، مثبت و...) هستش یا جزئی از Function محسوب میشه؟

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: روش استفاده از Function

    سلام
    فک کنم این روش راحت تر باشه:
    Public Function Zarb()
    Text3.Text = Text1.Text * Text2.Text
    End Function
    برای صدا زدن هم :
    Zarb()
    به همین سادگی
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: روش استفاده از Function

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    سلام
    فک کنم این روش راحت تر باشه:
    Public Function Zarb()
    Text3.Text = Text1.Text * Text2.Text
    End Function

    برای صدا زدن هم :
    Zarb()

    به همین سادگی
    موفق باشید
    این کلا غلته دوست من . Function باید مقدار برگردونه.
    کاربرد Function مشخصه و تعریف خاص خودش رو داره . استفاده از Function یعنی شما باید مقداری رو به اون بفرستید، محاسبه ای رو انجام بدید و مقداری برگردونید.


    Public Function Zarb(a As Integer , b As Integer) As Integer
    Return = A * b
    End Function

    TextBox3.Text = Zarb(TextBox1.Text , TextBox2.Text)



    البته هرچند که VB.Net خودش نوع داده های مختلف رو به هم تبدیل میکنه و خطایی از این کد نمیگیره اما بهتره که حتی اینطوری بنویسید:

    TextBox3.Text = Zarb(val(TextBox1.Text)  ,val(TextBox2.Text))


    در کل از Sub و Function برای کار های پیچیده یا کارهایی که زیاد انجام میشن و کد چندخطی دارن استفاده میشه.
    ضزب دو عدد فقط میتونه یک مثال از نحوه استفاده باشه
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  6. #6

    نقل قول: روش استفاده از Function

    دوستان اگه بخوایم یه شرط رو داخل Function قرار بدیم باید چطور عمل کنیم؟ مثل این:
    If Check1.Checked = True Then
    ccc = (Hour(TTT) * 60) + Minute(TTT)
    TextBox3.Text = (Text1.Text / 90) * ccc
    End If
    If Check2.Checked = True Then
    ccc = (Hour(TTT) * 60) + Minute(TTT)
    TextBox3.Text = (Text2.Text / 90) * ccc
    End If
    If Check3.Checked = True Then
    ccc = (Hour(TTT) * 60) + Minute(TTT)
    TextBox3.Text = (Text3.Text / 90) * ccc
    End If


تاپیک های مشابه

  1. روش استفاده از متغیرهای session سطح solution استفاده کنم
    نوشته شده توسط حمید رضا منتظران در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:37 عصر
  2. روش استفاده از قفل rainbow برای دلفی چیه ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 13:38 عصر
  3. روش استفاده از قفل سخت افزاری برای برنامه
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 14:16 عصر
  4. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح
  5. کنترل های تعیین اعتبار>اصول و روش استفاده
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •