نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

  1. #1

    مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    با سلام یک نمونه در زیر گذاشته ام که به وسیله دستورات api یک فایلی را باز می کنه ولی متاسفانه راست کلیک در آن غیر فعال می شه
    برای اجرای برنامه :فایل rightclick.mdb را در درایو \:C قرار دهید و فایل Api sample.mdb را اجرا و دگمه Open File را فشار دهید
    کسی می تونه این مشکل را رفع کنه ؟
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    دوستان گرامی
    این سوال برام مهم هست دوستان ، اگر راهکاری دارند لطفا عنایت فرمایند
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 00:04 صبح

  3. #3

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    راهی وجود نداره !؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    سلام

    جهت فراخوانی از کدهای زیر استفاده کنید :


    Dim accApp As Access.Application

    Set accApp = New Access.Application

    accApp.OpenCurrentDatabase ("C:\rightclick.mdb"), , "123"

    Set accApp = Nothing

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    سلام!

    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 20:18 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    نقل قول نوشته شده توسط smderfan مشاهده تاپیک
    سلام

    جهت فراخوانی از کدهای زیر استفاده کنید :


    Dim accApp As Access.Application

    Set accApp = New Access.Application

    accApp.OpenCurrentDatabase ("C:\rightclick.mdb"), , "123"

    Set accApp = Nothing
    با سلام و خیر مقدم به جناب دستگردی عزیز
    دوست گرامی من کدها را در نمونه بکار برده ام ولی مساله این است که وقتی برای مینیمایز و مخفی کردن پنجره اصلی اکسس از دستورات API به همراه کد های مشابه جنابعالی استفاده می کنم راست کلیک غیر فعال می شه
    متاسفانه این سوال را هر جا مطرح کرده ام کسی نتونسته راه حلی براش ارایه کنه از جمله در فروم مایکروسافت !
    با بررسی های زیاد متوجه شدم که وقتی عدد 2 که مربوط به مینیمایز کردن ( 0 مربوط به Hide) در جلوی دستورات نوشته شده را بکار می بریم باعث این اتفاق است چرا که وقتی خط مربوط به Hide کردن را حذف می کنیم و فقط مینیمایز می کنیم راست کلیک غیر فعال می شود که در همان وضعیت اگر روی منوی taskbar پایین صفحه بر روی آیکن برنامه کلیک کنیم پنجره اصلی بالا آمده و اتوماتیک راست کلیک فعال می شود !
    این اطلاعات را خدمتتان عرض کردم شاید به حل مساله کمک کند
    شاید بگویید بر روی آن کلیک کنید تا مشکل حل شود ولی من می خواهم با بکار گرفتن هر دو حالت ( ابتدا می نی مایز وسپس Hide کردن پنجره اصلی ) از بهترین حالت مخفی سازی استفاده کنم زیرا با استفاده از فقط Hide کردن ( بکاربردن 0 در دستور ) ابتدا یک splash پنجره اصلی نمایان می شود که اگر هردو را بکار گیرم این splash هم حذف می شود و لی در اینصورت دیگر در taskbarبرای فعال کردن راست کلیک آیکونی هم باقی نمی ماند از طرفی هم نمی توان به کاربر گفت که اینکار به عهده تو هست !
    حال اگر بتوان کدی را یا اصلاحی رادر دستورات API بکاررفته یا کدی را در On Open فرم اول برنامه تعبیه کرد که منجر به فعالسازی آن شود یا راه حلی دیگر ... مساله حل خواهد شد .
    لذا امید است اساتیدی چون شما از عهده حل این مساله برآمده و حل این مشکل به هرچه حرفه ای تر ارایه دادن برنامه ها منجر گردد.
    با تشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 17:27 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    سلام

    انشاء الله که مشکل حل شده باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    با تشكر از استاد بزرگوار
    دوست گرامي من قبلا از تابع MinimizeAll استفاده مي كردم كه هدف گفته شده را تعمين مي كرد البته تفاوتي كه با روش شما داشت اين بود كه من يك تابع به صورت MinimizaAll1 به صورت تابع اضافه مي كردم و آنرا در يك ماكرو Autoexec قرار مي دادم به همراه تابع HideAccess اما مشكلي كه پيش آمد و با حذف اين تابع MinimizeAll1 حل مي شد اين بود كه در كامپيوتر خودم درست عمل مي كرد ولي با اجراي آن در بعضي كامپيوترها ارور زير را مي داد كه خيلي براي حل آن سعي كردم ولي در نهايت اگرچه ريشه مشكل را هم نمي دانم درست تشخيص دادم يانه ( چون با اكسس 2010 سرويس پك 1 خيلي مشكل پيدامي كرد كه اين ورژ‍ن خودش با ورژنهاي مختلف فايل VBE7.dll مي تونست مشكل داشته باشه و ديگه برنامه متوقف مي شد كه تصميم گرفتم از خير آن بگذرم و از دستورات Shell يا API استفاده كنم كه هردو اين دستورات هنگام استفاده در حالت مينيمايز راست كليك را غير فعال مي كنند كه نتونستم هنوز مشكل را حل كنم
    البته اگر شما بر اساس تجربه اين خطا را در روش استفاده كه در بالا عرض كردم مي دانيد و باور داريد كه تغيير روش بكار گيري آن به روش شما ديگر مشكلي ايجاد بفرماييد تا من نيز علت آنرا متوجه شوم و از استفاده از آن به اشتباه خوداري نكنم
    اگه بشه همان مساله را حل كرد بهتر است يعني دستور مينيمايز API

    در ضمن از دستورات shell هم به صورت زير استفاده كردم كه راست كليك را غير فعال مي كند
    سوال ديگري هم دارم كه اكسس با دستورات shell سازگارتر است يا API يعني اگه بشه از هر دو براي منظوري استفاده كرد كدام را بهتر است ترجيح دهيم ؟
    Option Compare Database
    Option Explicit
    Private Sub Command23_Click()
    Dim strPathAccess, strPathD As String
    Const Q As String = """"
    strPathAccess = SysCmd(acSysCmdAccessDir) & "msaccess.exe"
    strPathD = "C:\rightclick.mdb"

    Shell _
    Q & strPathAccess & Q & " " & Q & strPathD & Q, vbMinimizedFocus
    End Sub


    البته براي برطرف شدن علت احتمالي خطاي زير از Hotfix ها نيز استفاده كردم كه بي فايده بود
    با تشكر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : پنج شنبه 17 بهمن 1392 در 18:30 عصر

  9. #9

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    با تشکر از جناب smderfan عزیز
    با توجه به ارایه کد و روش خوبتان مصمم شدم دوباره یک سری تستها برای ریشه یابی و شناسایی عامل ایجاد خطا را انجام بدم نتیجه حاصله به قرار زیر است:
    مشکل اصلی ریشه در ورژنهای مختلف فایل VBE7.dll بود که به دلیل نصب Office2010 با و بدون سرویس پک 1 یا 2 آن متفاوت می شد و با تست های زیاد با تغییر این فایل به این نتیجه رسیدم که وقتی با فایل مذکور با ورژنی که از نصب Office بدون سرویس پک برنامه را compile می کنیم در اجرا با بقیه موارد ( یعنی روی سیستمهایی که با سرویس پک نصب شده اند ) مشکلی رخ نمی دهد و لی اگر برعکس باشد در هنگام اجرا ارور پست قبل صدر می شود که می خواهد ابتدا سورس برنامه را دوباره compile کنیم و بعد اجرا کنیم تا با این فایل با ورژن نصب شده سازگاری پیدا کنه که در اینصورت بدون مشکل اجرا خواهد شد
    بنابراین استفاده از کد هایی که ارایه فرمودید بی مشکل است .
    2- برای فعال شدن راست کلیک به هنگام استفاده از Vbminimize هم تکنیکی بکاربردم که جواب داد و می توان از آن استفاده نمود که در زیر آمده است :
       With AccessApp
    apiSetForegroundWindow .hWndAccessApp
    apiShowWindow .hWndAccessApp, 2
    AccessApp.Visible = False
    AccessApp.OpenCurrentDatabase strPathToDatabase, , strPassword
    AccessApp.DoCmd.OpenForm "Myform", acNormal, , , , acDialog
    apiShowWindow .hWndAccessApp, 0
    apiShowWindow .hWndAccessApp, 1
    apiShowWindow .hWndAccessApp, 0
    End With

    در واقع بعد از می نیمایز کردن آنرا به حالت نرمال در آورده و سپس آنرا Hide می کنیم بدین صورت از splash کوچک اولیه هم خلاص می شویم .
    موفق باشید
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : چهارشنبه 23 بهمن 1392 در 22:31 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل با غیر فعال شدن راست کلیک (shortcut menu)

    جناب hamid-nice
    با سلام
    لطف میکنید نمونه اصلاح شده رو بزارید
    چون مشکل منم همینه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این کد چیه؟(غیر فعال کردن راست کلیک موس)
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 03:02 صبح
  2. غیر فعال کردن راست کلیک به طور کلی ( در کل برنامه )
    نوشته شده توسط Mirzabenevis در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 12:15 عصر
  3. غیر فعال کردن راست کلیک فلش در C#‎
    نوشته شده توسط nmokkary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 06:21 صبح
  4. سوال: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس
    نوشته شده توسط arashi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1388, 18:34 عصر
  5. غیر فعال شدن رویدارهای کلیک و دابل کلیک بر روی فرم
    نوشته شده توسط mu_malekzadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1383, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •