نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رویداد keypress در Asp.net و جدا کردن سه رقم سه رقم در این رویداد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    34

    رویداد keypress در Asp.net و جدا کردن سه رقم سه رقم در این رویداد

    با سلام من می خواهم در asp وقتی کاربر اعداد را در textbox وارد میکند همزمان اعداد سه رقم سه رقم جدا شوند
    دو تا سوال دارم
    1-با توجه به اینکه متوجه شدم که رویدادی در asp به نام KeyPress برای تکس باکس وجود ندارد و باید یک روال جاوااسکریپت برای آن نوشت خواهش میکنم دوستان در این مورد راهنمایی کنند.
    2-آیا در یک برنامه که به این صورت با هر بار فشار کلید یک بار این روال جداسازی سه رقم سه رقم انجام می شود به سرور فشار وارد می شود ؟یا ممکن است باعث درگیر شدن بیش از حد سرور در اعداد بزرگ (در حد میلیارد ریال) و بروز خطا شود.

  2. #2

    نقل قول: رویداد keypress در Asp.net و جدا کردن سه رقم سه رقم در این رویداد


    <script type="text/javascript">

    function CommaSeparation(txt) {
    txt.value = txt.value.toString().replace(/(\d)(?=(\d\d\d)+(?!\d))/g, "$1,");;
    };

    </script>


    <asp:TextBox runat="server" ID="txtBox" onchange="CommaSeparation(this)"></asp:TextBox>


    2 : جاوااسکریپت روی مرورگر کاربر اجرا میشه و چیزی به سرور ارسال نمی کنه که بخواد اون رو درگیر کنه.

    پ ن : محدودیت کد بالا در اینه که پس از ترک TextBox یا همون Focus Lost تغییرات رو اعمال میکنه.
    اگه میخوای که همون حین وارد کردن اعداد تغییرات اعمال بشه باید از یک سری کتابخونه های جاوا اسکریپت مثل jQuery استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kamranetemadi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    311

    نقل قول: رویداد keypress در Asp.net و جدا کردن سه رقم سه رقم در این رویداد

    این فایل jquery رو اد کن
    فقط کافیه به تکست باکست کلاس number بدی برات کاری که میخوای انجام میده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: رویداد keypress در Asp.net و جدا کردن سه رقم سه رقم در این رویداد

    سلام منظورتون از اد کردن کد زیر هست دیگه
    <script src="jquery.number.min.js" type="text/javascript"></script>
    و از کد زیر هم استفاده کردم

    <asp:TextBox Id="TextBox1" CssClass="number" runat="server"></asp:TextBox>
    اما جوابی نگرفتم
    ضمنا من از سی اس اس برای قالب بندی به فرم ها و فیلدهام استفاده کردم تکلیف css های فیلد چی میشه این فایل مگه js نیست چطوری باید در CssClass فراخوانش کرد
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_zangane : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1396 در 00:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم
    نوشته شده توسط vinnie-paz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1392, 12:07 عصر
  2. سوال: مشکل postback نشدن یک button در رویداد onClientClick در asp.net
    نوشته شده توسط mirjanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 08:23 صبح
  3. keypress در asp.net
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 21:28 عصر
  4. سوال: استفاده از AJAX در ASP.NET برای باز کردن پنجره Popup
    نوشته شده توسط meisam1366 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1390, 15:13 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 بهمن 1389, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •