نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با تابع str_replace

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    مشکل با تابع str_replace

    سلام بر اساتید محترم
    این چرا نتیجه مطلوب رو پس نمیده؟


    $tc = array('`','1','2','3','4','5','6','7','8');
    $tt=array('A1','A2','A3','A4','A5','A6','A7','A8', 'A9');
    $tg='4';
    echo str_replace($tc,$tt,$tg);


    خروجیش میشه این

    AAAAA9

    در حالی که من انتظار دارم بشه این

    A5

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace

    برای اینکه بار اول 4 رو با A5 عوض می کنه بعد باز دوباره 5ی که توی A5 هست رو با A6 عوض می کنه بعد برای 6 توی A6 هم همینطور الی آخر...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace

    عجیب فلسفه عجیبی داره
    خب باید چیکار کنیم حالا؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace

    بکنش یه چی دیگه خب که این اختلال رو نداشته باشه .
    $tc = array('`','1','2','3','4','5','6','7','8');
    $tt=array('A1','A2','A3','A4','A5','A6','A7','A8', 'A9');
    $tg='4';

    $m = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i');

    $tg = str_replace($tc,$m,$tg);
    echo str_replace($m,$tt,$tg);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    بکنش یه چی دیگه خب که این اختلال رو نداشته باشه .
    $tc = array('`','1','2','3','4','5','6','7','8');
    $tt=array('A1','A2','A3','A4','A5','A6','A7','A8', 'A9');
    $tg='4';

    $m = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i');

    $tg = str_replace($tc,$m,$tg);
    echo str_replace($m,$tt,$tg);
    دمت گرم رضا جان ولی مشکلی هست.
    اونم اینکه آرایه اولی یا همونکه سرچ میشه شامل همه حروفها و کاراکترها میشه مگه اینکه بخوام اونهارو هم یه دستکاری بکنم قبل از ورود به آرایه که دارم براش یه تابع مینویسم.
    حالا دیگه نمیدونم
    نظر دیگه ای نداری؟ :D

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace

    آقا با نوشتن یه تابع حل شد دمتون گرم :D

    آقا یه مشکل دیگه پیش اومده
    اینکه چطوری کار کنیم با رشته های فارسی با همین تابع من که جواب بده , مشکل داره
    این utf8 رو میبایست جای خاصی بکار ببریم؟

    اینم نمونش:


    $string="ایران";
    $parsing = str_split($string);
    echo var_dump($parsing);
    آخرین ویرایش به وسیله leaping : یک شنبه 20 بهمن 1392 در 09:35 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل با تابع str_replace


تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تابع str_replace و Template Engine
    نوشته شده توسط maysam.m در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 26 مرداد 1389, 03:48 صبح
  2. مشکل با تابع StringReplace
    نوشته شده توسط RezaJP در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 04:00 صبح
  3. مشکل با تابع Setwindowpos
    نوشته شده توسط kastakoorta در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 02:34 صبح
  4. مشکل فراخوانی تابع
    نوشته شده توسط مجید_جنگی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •