نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

  1. #1

    Post [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    بسم الله الرحمن الرحیم

    سلام

    1- پیشنهاد میشه به مسیر زیر برید و در صورت وجود هر گونه فایلی اونها رو پاک کنید.
    C:\Users\YOUR_USERNAME\.android\cache


    2- به هر روشی که میتونید IP تونو تغییر بدید تا گوگل گول بخوره ، بعد به محل نصب SDK برید و SDK Manager.exe رو باز کنید و تا اتمام بررسی بروزرسانی صبر کنید.



    برای من فقط موردی که میبینید جدید هستش بقیه مواردم بروز بودن.

    3- حالا گزینه هایی که میخواهید بروز بشن رو انتخاب و دکمه Install رو بزنید تا پنجره زیر باز بشه ، در سمت چپ یکی از چیزها! رو انتخاب کنید و مطابق تصویر قسمت هایلایت شده رو کپی کنید.



    4 - حالا برید به مسیری که تو قدم اول نوشته شده ، یه سری فایل مثل تصویر زیر میبینید.



    5- ما باید اسم فایل گزینه ای رو که برای بروزرسانی انتخاب کردیم از این فایلها بیرون بکشیم ، اولویت با فایلهایی هست که بیشترین حجم رو دارن ، اونها رو با یه ویرایشگر متنی مثل Notepad++ باز میکنیم ، و قسمتی رو که در مرحله قدم سوم کپی کرده بودیم در این فایل باز شده جستجو میکنیم ، اگر موردی پیدا نشد به سراغ فایل بزرگ بعدی برید.



    6- همونطور که تو تصویر بالا میبینید جستجوی ما یک نتیجه داشت ، و بالای همون (بعضی اوقات پایین) خط اسم فایل بروزرسانی رو میبینید که به رنگ زرد مشخص کردم ، اسم فایل رو به به آدرس زیر اضافه میکنید.

    اسم فایل :
    usb_driver_r09-windows.zip

    مسیر :
    http://dl.google.com/android/repository/

    نتیجه >>>
    لینک مستقیم دانلود فایل :
    http://dl.google.com/android/repository/usb_driver_r09-windows.zip


    7- خب با این لینک مستقیم میتونید فایل مورد نظر رو با Download Manager ها دانلود کنید البته با توجه به قدم دوم که گفتم ، چون ممکنه سرعت بدین صورت کم باشه میتونید از سایتهایی که قابلیت mirror upload دارن استفاده کنید (برخی از سایتهای ایرانی این قابلیت رو دارن) و بدون نیاز به تغییر ip با نهایت سرعت ممکن بروزرسانی رو دانلود کنید.

    8- بعد از دانلود فایل بروزرسانی باید اونو در جای مناسبش extract کنید ، برای اینکه بدونید جای مناسبش کجاست باید فایل zip رو باز کنید و ببینید محتویاتش چه پوشه ها و فایلهایی هستند ، و با یافتن همون پوشه ها و فایلها در مسیر SDK نصب شدتون اونها رو در همونجا extract کنید.





    خسته نباشید (خیلی طاقت فرسا بود!) ، کار تموم شد ، مزیت این روش اینه که هر جور که دانلود کنید و وسط کار دانلود قطع بشه میتونید از همونجا بعدا ادامه دانلود رو انجام بدید.


    موفق باشید ، هزینه : یک صلوت برای سلامتی خودتون بفرستید.

  2. #2

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    از این آدرس استفاده کنید:

    آخرین ویرایش به وسیله smemamian : چهارشنبه 01 مرداد 1393 در 20:39 عصر

  3. #3

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    فقط هیچکدام از دو لینکی که شما و دوست بعدی داده کار نمیکنه
    من اسم فایلم رو با همین روش شما پیدا کردم ولی وقتی ادرس دانلود رو میسازم (اضافه کردن اسم فایل به انتهای ادر معرفی شده) صفحه ارور میاد.
    آدرس دیگه ای هم پیدا نکردم. به نظرتون گوگل این روش رو مسدود کرده ؟

  4. #4

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    البته این روش هم خیلی فایده ای نداره چون دانلود هم که میکنی معلوم نیست کجا باید Extract بشه
    هر کدومشون یه جای خاصی باید Extract بشه و جای ثابتی نداره

  5. #5

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    نقل قول نوشته شده توسط mostafanfs مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از راهنماییت
    فقط هیچکدام از دو لینکی که شما و دوست بعدی داده کار نمیکنه
    من اسم فایلم رو با همین روش شما پیدا کردم ولی وقتی ادرس دانلود رو میسازم (اضافه کردن اسم فایل به انتهای ادر معرفی شده) صفحه ارور میاد.
    آدرس دیگه ای هم پیدا نکردم. به نظرتون گوگل این روش رو مسدود کرده ؟
    هنوز هم من با این روش دانلود میکنم | آخرین بار چند روز پیش بود | به نظرم شما دقت لازم رو در طی مراحل نکردین
    نقل قول نوشته شده توسط mostafanfs مشاهده تاپیک
    البته این روش هم خیلی فایده ای نداره چون دانلود هم که میکنی معلوم نیست کجا باید Extract بشه
    هر کدومشون یه جای خاصی باید Extract بشه و جای ثابتی نداره
    توی بند 8 گفتم این مورد رو ، بی فایده بودنش هم بسته به کسی که به آموزش عمل میکنه داره نه خود آموزش :|

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    این را هم اضافه کنید که وقتی IP را تغییر دادیم باید در تنظیمات sdk مون Ip جدید را وارد کنیم.

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    هنوز هم من با این روش دانلود میکنم | آخرین بار چند روز پیش بود | به نظرم شما دقت لازم رو در طی مراحل نکردین


    توی بند 8 گفتم این مورد رو ، بی فایده بودنش هم بسته به کسی که به آموزش عمل میکنه داره نه خود آموزش :|
    نه دوست عزیز زیادی هم دقت کردم!
    برای پکیج های مختلف آدرس هاشون ابتداشون فرق میکنه
    یه سایت چینی بود همه پکیج ها رو لینکشون رو گذاشته بود. اونجا هم میتونید ببینید که آدرس ها متفاوتند:
    http://wenku.baidu.com/link?url=V7Be...-cYtNJ7JhKF04i

    به هر حال من جسارت نکردم و نگفتم آموزش شما بی فایده هستش. اتفاقا خیلی کارتون خوب بوده که همچین مسیری رو پیدا کرده اید. حالا نمیدونم چرا سوء تفاوت شد براتون!
    به هر حال همچنان این SDK Manager ما رو صاف کرده با این مشکلات دانلود پکیج هاش

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    67

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    سلام میشه واضح تر توضیح بدین من یک نرم افزار برای مخفی کردن آی پی نصب کردم ولی باز هم این ارور را داد از کجا می تونم فایل های آماده اش را دانلود کنم

  9. #9

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    با سلام

    ممنون ، این تاپیک برای من بسیار مفید بود ، چون سرعت اینترنت من ، بسیار پایین است و دانلود از طریق SDK هم بدلیل سرعت پایین ،Time out میداد و قابلیت Resume نیز نداشت...

    چند تا تجربه کوچک هم حین استفاده از این روش کسب کردم ،که بابت تشکر از نویسنده ، خواستم با شما عزیزان به اشتراک بگذارم :

    در صورت تمایل از این سایت آپلود می توانید استفاده کنید :

    http://mirrors.neusoft.edu.cn/android/repository/


    در صورت تمایل به دانلود مستقیم از سایت گوگل ، بعضی آدرسها کمی تغییر می کند ، مثلا ابتدای سیستم ایمیجها باید

    https://dl.google.com/android/reposi...s-img/android/

    آدرس فوق را جایگزین آدرس ذکر شده در پست اول قرار داد .

    با سپاس

  10. #10

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    با سلام . عکس هاتون لود نمیشه. ممنون

  11. #11

    نقل قول: [ آموزش ] نحوه دانلود غیر مستقیم بروزرسانی API های Android SDK

    سلام دوستان
    آموزشتون خیلی خیلی عالی بود واقعاً کارمو راه انداخت ولی خب باید دقت کنی!
    واقعاً خسته نباشید.
    اون دوستانی هم که کارشون راه نیافتاده اگه خواستن میتونن به تلگرام من پیام بدن و اسم اون فایلی که میخوان رو بگن من آدرس آخرین .rev بهشون میدم (یوزر تلگرامم : amir_dibaie)...مرسی خدانگهدار

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در فایل دانلود غیر مستقیم
    نوشته شده توسط tem988 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 03:22 صبح
  2. ساخت دانلود غیر مستقیم
    نوشته شده توسط Hussain<ELite> در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 14:20 عصر
  3. سوال: نحوه ارجاع غیر مستقیم به یک شی موجود در Cache
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 21:24 عصر
  4. آموزش نحوه پیکربندی Router های Cisco
    نوشته شده توسط Identifier در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 35
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 09:23 صبح
  5. دانلود غیر مستقیم
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 17:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •