نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه غیر فعال کردن Alarm Manager

  1. #1

    Question نحوه غیر فعال کردن Alarm Manager

    سلام

    من الان یه شی از alarm manager ایجاد کردم ، خب دوتا هم هشدار متفاوت با همین شی تنظیم کردم ، اگه بخوام یکی رو کنسل کنم راهی هست؟ یا باید برای هر کاری یه شی جدید ایجاد و در صورت نیاز همونو کنسل کنم؟

    public class MyService extends Service {


    private AlarmManager am;

    @Override
    public IBinder onBind(Intent intent) {
    return null;
    }

    @Override
    public int onStartCommand(Intent intent, int flags, int startId) {

    am = (AlarmManager) getSystemService(Context.ALARM_SERVICE);

    Notify1();
    Notify2();

    return super.onStartCommand(intent, flags, startId);
    }



    private void Notify1() {

    Calendar cal = A.getTodayAt(11, 30);
    Intent i = new Intent(this, Reciver.class);
    i.setAction("ir.training.me.first");
    PendingIntent pi = PendingIntent.getBroadcast(this, 1, i, 0);
    am.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, cal.getTimeInMillis(), pi);
    }
    }

    private void Notify2() {

    Calendar cal = A.getTodayAt(12, 00);
    Intent i = new Intent(this, Reciver.class);
    i.setAction("ir.training.me.second");
    PendingIntent pi = PendingIntent.getBroadcast(this, 1, i, 0);
    am.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, cal.getTimeInMillis(), pi);
    }

    }

    }


    سوال دوم : توی متد getBroadcast نقش آخرین پارامتر ورودی چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله #root# : پنج شنبه 24 بهمن 1392 در 11:07 صبح دلیل: سوال دوم

  2. #2

    نقل قول: نحوه غیر فعال کردن Alarm Manager

    همون PendingIntent ی که میخای آلارمش رو برداری دوباره با همون requestCode میسازی و از
    am.cancel(pendingIntent);
    استفاده میکنی.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه غیر فعال کردن کلیدهای f1 تا f12 برای وب
    نوشته شده توسط pcgraph در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1385, 03:00 صبح
  2. نحوه غیر فعال کردن Alt+Tab و Alt+Ctrl+Delete
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1384, 01:13 صبح
  3. روش غیر فعال کردن Task Manager - Start Menu - Taskbar
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 02:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •