نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

  1. #1

    Unhappy مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    سلام دو تا مشکل دارم لطفا کمک کنید
    1. برای این که وقتی از یک اکتیویتی به اکتیویتی بعدی میریم اون اکتیویتی بسته بشه باید چیکار کرد؟
    2. برای برنامم دکمه خروج نوشتم وقتی تو اول می زنم کار می کنه اما وقتی از یک اکتیویتی دیگه میام صفحه اصلی و روش کلیک می کنم بر می گرده اکتیویتی قبلی.
    اینم کد onclicklistener:
    finish();
    System.exit(0);

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    برای خروج از هر اکتیویتی و ورودت به اکتیویتی دیگر باید کلاس اولی رو ببندی

    ;()youractivityname.this.finish

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    میشه بگید این کد را باید در کجا زد؟
    مبتدی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    من تو on destroy این کارو انجام دادم اما مشکل حل نشد

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    شما باید دستور finish(); رو بعد از کد رفتن به اکتیویتی بعد قرار بدید:
    button.setOnClickListener(new OnClickListener() {

    @Override
    public void onClick(View arg0) {
    startActivity(new Intent(MainActivity.this, test.class));
    finish();//دقیقا اینجا

    }
    });

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: مشکل در اکتیویتی و دکمه خروج

    نمی خواد فینیش بزنی فقط کافیه پشته اکتویتی ها رو پاک کنی.
    تو Intent که درست می کنی تا بفرستی برای startActivity پشته رو پاک کن، مثل:
    intent.addFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_CLEAR_TOP);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خروج از حالت دیباگ با انتخاب دکمه خروج برنامه
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 13:36 عصر
  2. مشکل در تعریف onclick دکمه
    نوشته شده توسط fer2si در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 09:27 صبح
  3. مشکل در تعریف onclick دکمه
    نوشته شده توسط fer2si در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 09:27 صبح
  4. کنترل دکمه خروج
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 19:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •