نمایش نتایج 1 تا 40 از 457

نام تاپیک: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    چطور ميشه ديتابيس آماده رو با روشي كه در پست 9 هست كپي كنم تو data/data/database
    بعد براي خوندن ، آپديت و ... از روش پست اول اضافه كنم؟
    كه ديگه نياز به getReadaleDatabase() و getWritaleDatabase()
    نباشه.

  2. #2

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط Amin-rz مشاهده تاپیک
    چطور ميشه ديتابيس آماده رو با روشي كه در پست 9 هست كپي كنم تو data/data/database
    بعد براي خوندن ، آپديت و ... از روش پست اول اضافه كنم؟
    كه ديگه نياز به getReadaleDatabase() و getWritaleDatabase()
    نباشه.
    چرا میخواین همچین کاری انجام بدید؟
    به نظرم اینکار پیچوندن لقمه دور سر هست
    این لایبری بسیار کامل هست و شما رو از استفاده از هر کد دیگه ای بی نیاز میکنه
    وقتی شما میتونید خیلی ساده با getWritable از دیتابیس استفاده کنید، چه نیازیه که به روش پست اول دیتابیس رو با مسیرش باز کنید ؟

    شما همیشه از getWritable استفاده کنید، کاری نداشته باشید که میخواین بخونین یا بنویسین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    سلام به دوستان.
    در سورت بر اساس یک فیلد، حروف پ ژ گ چ در آخر قرار میگیرن، راهی برای درست کردنش هست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط جواد ملاولی مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان.
    در سورت بر اساس یک فیلد، حروف پ ژ گ چ در آخر قرار میگیرن، راهی برای درست کردنش هست؟
    کسی قبلا با این مساله مواجه نشده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط جواد ملاولی مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان.
    در سورت بر اساس یک فیلد، حروف پ ژ گ چ در آخر قرار میگیرن، راهی برای درست کردنش هست؟
    میتونی مثل Query زیر استفاده کنی
    select * from username order by name like '%ژ' desc

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    531

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    میتونی مثل Query زیر استفاده کنی
    select * from username order by name like '%ژ' desc
    ممنون، تست کردم درست شد.
    این چند ساله که با انواع دیتابیس سر و کار داشتم با حرف ک و ی به مشکل خورده بودم ولی با پژگچ نه.
    ولی نفهمیدم اون like که بعد از order by گذاشتی چکار می کنه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: آموزش : کار با دیتابیس SQLite به زبان ساده بدون نیاز به کلاس DataBaseHelper

    نقل قول نوشته شده توسط جواد ملاولی مشاهده تاپیک
    ممنون، تست کردم درست شد.
    این چند ساله که با انواع دیتابیس سر و کار داشتم با حرف ک و ی به مشکل خورده بودم ولی با پژگچ نه.
    ولی نفهمیدم اون like که بعد از order by گذاشتی چکار می کنه؟
    ببین اون ک و ی که میگی ک و ی عربی هستند کافیه در اونارو با ک و ی فارسی Replace کنی مشکل حل میشه

    شما گفته بودید " حروف پ ژ گ چ در آخر قرار میگیرن " برای همین از Like استفاده کردم که ژ هایی که در اخر داره رو سورت کنه یک نمونه بود که الهام بگیری که مثل اینکه مشکل تان حل شده

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کار با دیتابیس در C#‎‎
    نوشته شده توسط mohammadsalehi1385 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1394, 14:35 عصر
  2. آموزش: آموزش نصب qt در ویندوز به زبان ساده
    نوشته شده توسط chikar در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 23:26 عصر
  3. آموزش مقدماتی تا پیشرفته PHP با زبان ساده
    نوشته شده توسط ehsannasri251 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 10:55 صبح
  4. سوال: مشکل در کار با دیتابیس sqlite در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط kingtak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1391, 13:29 عصر
  5. سوال: درخواست آموزش کامل کار با دیتابیس در vb.net
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 20:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •