صفحه 9 از 9 اولاول ... 789
نمایش نتایج 321 تا 341 از 341

نام تاپیک: Yii vs Laravel

  1. #321

    نقل قول: Yii vs Laravel

    در قسمت viewهای لاراول (که قسمت های html و template سایت رو شامل میشه) از موتور blade استفاده میشه.
    blade تقریبا یه الگو برداری خیلی سبک تر نسبت به twig هست.
    چیز خوبیه و باعث میشه کد html در نهایت تمیز تر در بیاد
    ولی تا اینجا که من کار کردم تنها نتیجه ای که در نهایت کار دیدم فقط حذف موارد زیر در html بود:
    <?php ?>
    <?php echo ''; ?>
    بقیش عینا سینتکس php بود

    چیز جالبی که داره یه چیزی اضافه کرده به اسم forelse
    یه چیزی شبیه به foreach فقط موقعی که هیچی تو آرایه نیست که loop بزنه یه پیامی نشون میده
    دقیقا اینجوری:
    کد HTML:
    @forelse($articles as $article)
    {{$article->title}}
    @empty
    هیچ مقاله ای موجود نیست
    @endforelse
    خب اگه بخوام با yii و widgetهاش مقایسه کنم:
    تو yii از موتور template استفاده نمیشه
    هرچند که این امکان رو به شما دادن که اگه دوست داشتید میتونید از smarty یا هر موتور templateی که دوست داشتید استفاده کنید.
    خب این که از موتور template استفاده نکنی یه سری مزایا داره یه سری معایب
    عیبش اینه که در نهایت بالای 80% کدهای html شما میشه php !!
    ولی حسن هایی هم داره
    از جمله performance!!
    قطعا template engine ها performance رو پایین میارن و استفاده نکردن از اونها در نهایت موجب افزایش performance میشه
    .
    .
    تو این قسمت نمیتونم نظری بدم که blade بهتره یا کار با widgetها در yii
    هر کدومشون یه سری لذت هایی موقع کار کردن دارن

    ولی به شخصه فکر میکنم دستم تو widgetهای yii بازتره
    ولی به این هم باور دارم که کار با blade به مراتب خیلی ساده تره تا ساختن widgetهای yii

  2. #322

    نقل قول: Yii vs Laravel

    یه چیزی هم که خیلی برام عذاب آور شده از دست دادن widgetهای فوق العاده ی kartik-v در لاراول هست
    بسیارررر این ویجت ها کاربردی و کار راه انداز هستن !!
    از موقعی که اومدم لاراول باید همه این ها رو دستی پیاده کنم که پوستم کنده شده :D

    دوستان لاراول کار حتما در این صفحه دموهای ویجت های kartik رو ببینن:
    https://github.com/kartik-v/yii2-widgets

  3. #323

    نقل قول: Yii vs Laravel

    میرسیم به بحث خیلی خیلی خیلی مهم routeها :


    تو لاراول ما یه فایل داریم به اسم routes
    که میایم میگیم مثلا وقتی کاربر contactus زد بفرستش به این کنترلر و اکشن، وقتی رو post کلیک کرد بفرستش به این کنترلر و اکشن
    یعنی قسمت به قسمت باید تعریف بشه که الان رو این کلیک شد چه کنترلر و اکشنی باید اجرا شه
    کل تاپیک رو که میخوندم خیلی از دوستان لاراول کار به این قسمت تاکید داشتن و به عنوان امتیاز خیلی بزرگی نسبت به yii ازش یاد میکردن
    .
    اولش که داشتم با routeها کار میکردم یکم برام گنگ بود و چون پیش زمینه ذهنیم yii بود متوجه نمیشدم که کارش چیه
    بعد از کلی کار باهاش که درکش کردم متوجه کمبود بزرگش نسبت به yii شدم !!!
    .
    دوستان لاراول کار این جارو دقت کنن:

    تو yii کلا همه ی urlها دارای یک قاعده خاص هستن:(که البته نگران نباشید شما میتونید با htaccess و تنظیمات yii هرجوری دوست داشتید نمایش این قاعده رو تغییر بدید)
    site.com/?r=controllerName/actionName

    یعنی yii اومده گفته بابا جان شما بیا اینو بزن:
    site.com/?r=site/contactus
    خودش میره کنترلری به نام site رو پیدا میکنه و دنبال اکشن actionContactUs میگرده.

    ولی ما تو لاراول واسه هرچیزی باید بیایم دستی تو route بنویسیم:
    Route::get('contactus.', 'SiteController@getContactUs');
    Route::post('contactus', 'SiteController@postContactUs');

    اکثرا لاراول کارها از route به عنوان برتری و مزیت لاراول یاد میکنن ولی به نظر من فایل routes.php در آخر فایلی شلوغ و بهم ریخته و یک ماکارونی خوشمزه میشه

  4. #324

    نقل قول: Yii vs Laravel

    پشتیبانی لاراول از internationalization بسیار ضعیف تر از yii هست.

    به عنوان مثال وقتی که در yii میزنیم زبان سایت fa_ir هست
    تمامی پیام ها فارسی میشه!
    ارورهای validation هم فارسی میشه
    در صورتی که لاراول همچین چیزی نداره و همه چیز رو باید خودمون فارسی کنیم!!
    .
    یه چیز خیلی مهم دیگه:
    من در لاراول attribute label نمیبینم !!!
    این یعنی اگه بخوایم اسم attribute label ها رو فارسی کنیم باید 100جا اسمش رو عوض کنیم
    یا اینکه یه attribute label رو برای خودمون تو لاراول پیاده کنیم
    که این یعنی پوستمون کندس
    .
    کجا کمبود attribute labelها رو بیشتر حس میکنیم؟
    موقعی که validation فرم به ارور میخوره
    پیام میاد:
    وارد کردن فیلد Username اجباری است!!
    آخرین ویرایش به وسیله ama-amir : سه شنبه 14 بهمن 1393 در 16:14 عصر

  5. #325
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: Yii vs Laravel

    نقل قول نوشته شده توسط ama-amir مشاهده تاپیک
    در قسمت viewهای لاراول (که قسمت های html و template سایت رو شامل میشه) از موتور blade استفاده میشه.
    blade تقریبا یه الگو برداری خیلی سبک تر نسبت به twig هست.
    چیز خوبیه و باعث میشه کد html در نهایت تمیز تر در بیاد
    ولی تا اینجا که من کار کردم تنها نتیجه ای که در نهایت کار دیدم فقط حذف موارد زیر در html بود:
    <?php ?>
    <?php echo ''; ?>
    بقیش عینا سینتکس php بود

    چیز جالبی که داره یه چیزی اضافه کرده به اسم forelse
    یه چیزی شبیه به foreach فقط موقعی که هیچی تو آرایه نیست که loop بزنه یه پیامی نشون میده
    دقیقا اینجوری:
    کد HTML:
    @forelse($articles as $article)
    {{$article->title}}
    @empty
    هیچ مقاله ای موجود نیست
    @endforelse
    خب اگه بخوام با yii و widgetهاش مقایسه کنم:
    تو yii از موتور template استفاده نمیشه
    هرچند که این امکان رو به شما دادن که اگه دوست داشتید میتونید از smarty یا هر موتور templateی که دوست داشتید استفاده کنید.
    خب این که از موتور template استفاده نکنی یه سری مزایا داره یه سری معایب
    عیبش اینه که در نهایت بالای 80% کدهای html شما میشه php !!
    ولی حسن هایی هم داره
    از جمله performance!!
    قطعا template engine ها performance رو پایین میارن و استفاده نکردن از اونها در نهایت موجب افزایش performance میشه
    .
    .
    تو این قسمت نمیتونم نظری بدم که blade بهتره یا کار با widgetها در yii
    هر کدومشون یه سری لذت هایی موقع کار کردن دارن

    ولی به شخصه فکر میکنم دستم تو widgetهای yii بازتره
    ولی به این هم باور دارم که کار با blade به مراتب خیلی ساده تره تا ساختن widgetهای yii
    اصلا مایل نبودم پستی توی این تاپیک برنم، ولی اطلاعات غلطی که شما دارید منتشر می کنید رو هم نتونستم نادیده بگیرم
    موتور قالب کارش همین تمیز کردن کدهای ویو و محل تداخل زبانی مثل Php با html هست
    بلید یک موتور قالب الگوبرداری شده از razor ماکروسافت هست، منتها به مقدار نیاز! اینطور که شما گفتید فقط <?php رو حذف نمیکنه، از سکشن ها، لیوت، ساختارهای کنترلی و چاپ بگیرید تا افزودن دستور جدید توسط برنامه نویس در 1 خط!
    این هم لیست دستورات و ویژگی های بلید
    کد HTML:
    @extends('layout.name')
    // Begin a section
    @section('name')
    // End a section
    @stop
    // End a section and yield
    @show
    @parent
    // Show a section in a template
    @yield('name')
    @include('view.name')
    @include('view.name', array('key' => 'value'));
    @lang('messages.name')
    @choice('messages.name', 1);
    @if
    @else
    @elseif
    @endif
    @unless
    @endunless
    @for
    @endfor
    @foreach
    @endforeach
    @while
    @endwhile
    //forelse 4.2 feature
    @forelse($users as $user)
    @empty
    @endforelse
    // Echo content
    {{ $var }}
    // Echo escaped content
    {{{ $var }}}
    {{-- Blade Comment --}}
    // Echoing Data After Checking For Existence
    {{{ $name or 'Default' }}}
    // Displaying Raw Text With Curly Braces
    @{{ This will not be processed by Blade }}
    در مورد performance هم باید بگم استفاده از موتور قالب تاثیری برو روی performance نداره، چرا؟ واضحه، performance مربوط به اجرای برنامه بعد از مرحله توسعه میشه، و تمام موتورهای قالب، بعد از کامپایل کد قالب در اولین درخواست، کد کامپایل شده php خام رو اجرا می کنند و نه کد اولیه قالب رو!

    مورد سوم، موتور قالب ربطی به ویجت ها نداره! یی هم ویجت داره و هم قابلیت کار با موتورهای قالب، چرا این دو رو مقابل هم گذاشتید؟!

  6. #326
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: Yii vs Laravel

    نقل قول نوشته شده توسط ama-amir مشاهده تاپیک
    میرسیم به بحث خیلی خیلی خیلی مهم routeها :


    تو لاراول ما یه فایل داریم به اسم routes
    که میایم میگیم مثلا وقتی کاربر contactus زد بفرستش به این کنترلر و اکشن، وقتی رو post کلیک کرد بفرستش به این کنترلر و اکشن
    یعنی قسمت به قسمت باید تعریف بشه که الان رو این کلیک شد چه کنترلر و اکشنی باید اجرا شه
    کل تاپیک رو که میخوندم خیلی از دوستان لاراول کار به این قسمت تاکید داشتن و به عنوان امتیاز خیلی بزرگی نسبت به yii ازش یاد میکردن
    .
    اولش که داشتم با routeها کار میکردم یکم برام گنگ بود و چون پیش زمینه ذهنیم yii بود متوجه نمیشدم که کارش چیه
    بعد از کلی کار باهاش که درکش کردم متوجه کمبود بزرگش نسبت به yii شدم !!!
    .
    دوستان لاراول کار این جارو دقت کنن:

    تو yii کلا همه ی urlها دارای یک قاعده خاص هستن:(که البته نگران نباشید شما میتونید با htaccess و تنظیمات yii هرجوری دوست داشتید نمایش این قاعده رو تغییر بدید)
    site.com/?r=controllerName/actionName

    یعنی yii اومده گفته بابا جان شما بیا اینو بزن:
    site.com/?r=site/contactus
    خودش میره کنترلری به نام site رو پیدا میکنه و دنبال اکشن actionContactUs میگرده.

    ولی ما تو لاراول واسه هرچیزی باید بیایم دستی تو route بنویسیم:
    Route::get('contactus.', 'SiteController@getContactUs');
    Route::post('contactus', 'SiteController@postContactUs');

    اکثرا لاراول کارها از route به عنوان برتری و مزیت لاراول یاد میکنن ولی به نظر من فایل routes.php در آخر فایلی شلوغ و بهم ریخته و یک ماکارونی خوشمزه میشه
    لاراول برای همین کار یی، Route::controller رو معرفی کرده، بگذارید یکم جا بیافته لاراول براتون، بعد برید سراغ مقایسه
    البته نظر من اینه که بهتر از این هم میشد کار کنند این یکی رو، گرچه درمانش 2-3 خطه

  7. #327
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: Yii vs Laravel

    نقل قول نوشته شده توسط ama-amir مشاهده تاپیک
    پشتیبانی لاراول از internationalization بسیار ضعیف تر از yii هست.

    به عنوان مثال وقتی که در yii میزنیم زبان سایت fa_ir هست
    تمامی پیام ها فارسی میشه!
    ارورهای validation هم فارسی میشه
    در صورتی که لاراول همچین چیزی نداره و همه چیز رو باید خودمون فارسی کنیم!!
    .
    یه چیز خیلی مهم دیگه:
    من در لاراول attribute label نمیبینم !!!
    این یعنی اگه بخوایم اسم attribute label ها رو فارسی کنیم باید 100جا اسمش رو عوض کنیم
    یا اینکه یه attribute label رو برای خودمون تو لاراول پیاده کنیم
    که این یعنی پوستمون کندس
    .
    کجا کمبود attribute labelها رو بیشتر حس میکنیم؟
    موقعی که validation فرم به ارور میخوره
    پیام میاد:
    وارد کردن فیلد Username اجباری است!!
    اگر خوب مستندات رو می خوندید متوجه می شدید که اگر شما ندیدید دلیل نمیشه وجود نداره!
    http://laravel.com/docs/4.2/localization

    در مورد attribute label هم بیشتر مطالعه کنید!!! توی لینک بالا اشاره کرده

    برای زبان فارسی هم یک فایل ترجمه شده نام ها و خطاهاست، لاراول خودش قفط زبان انگلیسی رو ارائه کرده، اینطور نیست که از بومی سازی پشتیبانی نکنه!

  8. #328
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: Yii vs Laravel

    ویدئوهای این لینک رو ببینید. برخی از قابلیت های جدیدی هستند که در لاراول 5 شاهدشون خواهیم بود.

    What's New In Laravel 5

    از بهترین بخش هاش FormRequests ها و MultipleFilesystem هاشه. از این راحتتر نمیشه PHP نویسی کرد. کش کردن روتینگ ها و سایر فیچرهای خوب دیگش به کنار ...
    استفاده ی مداوم از NameSpace ها هم به لطف PSR-4 هست امیدوارم کسی پیدا نشه به این مورد ایراد بگیره !!!!!

    امیدوارم دوستان از تماشای ویدئوها لذت ببرن.

    موفق باشید.

  9. #329

    نقل قول: Yii vs Laravel

    laravel 5 چه موقع ارئه میشه نسخه نهایی؟ (تاریخ؟)
    داکیومنت هم داره؟ در حال حاضر؟

  10. #330
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: Yii vs Laravel

    آخرین توئیتی که از Taylor Otwell خوندم دو روز قبل بود که وعده ی 72 ساعت آینده برای ریلیز نسخه ی 5 رو داد.
    داکیومنت هم همراه با ریلیز نسخه 5 خواهد بود. طبق اظهارات خودش.

  11. #331
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: Yii vs Laravel

    البته داکیومنتش الان هم آماده هست

    http://laravel.com/docs/master

  12. #332
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: Yii vs Laravel

    منظور من هم نسخه ی نهای خود فریمورک و داکیومنت هاش بود. اگه نه نسخه 5 هم ریلیز بتا یا همون Dev ش در دسترس هست تا برنامه نویس ها باهاش کار کنند.

  13. #333
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: Yii vs Laravel

    خب نسخه 5 هم عرضه شد.
    دوستان میتونن در کنار سادگی استفاده از لاراول از پیچیدگیهاش هم لذت ببرن.

  14. #334

    نقل قول: Yii vs Laravel

    میشه درباره این نسخه توضیحی بدین؟

  15. #335

    نقل قول: Yii vs Laravel

    تو این لینکی که دوستان لطف کردن دادن توضیحاتی داده .
    https://laracasts.com/series/whats-new-in-laravel-5

  16. #336

    نقل قول: Yii vs Laravel

    سلام
    حالا که هم نسخه yii و laravel به روز شده. میتونید دوباره این دوتا رو با هم مقایسه کنید.
    پست های قبلی تو این تاپیک به نظرم خیلی مفید بود، برای من.

  17. #337

    نقل قول: Yii vs Laravel

    کسانی که اسفاده کردن لطف کنن این نسخه های جدید رو یه مقایسه اجمالی بکنن.

  18. #338

    نقل قول: Yii vs Laravel

    بیخیال باو کل کل چیه؟؟×
    از هر کدوم نون میخوری همون خوبه، البته خودم yii2 رو فقط قبول دارما

    اینم یه نوع مقایسه هست:
    میگین laravel بهتره چون لاراول کار زیاده
    پس پراید از بنز بهتره چون پراید سوار زیاده

  19. #339

    نقل قول: Yii vs Laravel

    نقل قول نوشته شده توسط ama-amir مشاهده تاپیک
    میرسیم به بحث خیلی خیلی خیلی مهم routeها :


    تو لاراول ما یه فایل داریم به اسم routes
    که میایم میگیم مثلا وقتی کاربر contactus زد بفرستش به این کنترلر و اکشن، وقتی رو post کلیک کرد بفرستش به این کنترلر و اکشن
    یعنی قسمت به قسمت باید تعریف بشه که الان رو این کلیک شد چه کنترلر و اکشنی باید اجرا شه
    کل تاپیک رو که میخوندم خیلی از دوستان لاراول کار به این قسمت تاکید داشتن و به عنوان امتیاز خیلی بزرگی نسبت به yii ازش یاد میکردن
    .
    اولش که داشتم با routeها کار میکردم یکم برام گنگ بود و چون پیش زمینه ذهنیم yii بود متوجه نمیشدم که کارش چیه
    بعد از کلی کار باهاش که درکش کردم متوجه کمبود بزرگش نسبت به yii شدم !!!
    .
    دوستان لاراول کار این جارو دقت کنن:

    تو yii کلا همه ی urlها دارای یک قاعده خاص هستن:(که البته نگران نباشید شما میتونید با htaccess و تنظیمات yii هرجوری دوست داشتید نمایش این قاعده رو تغییر بدید)
    site.com/?r=controllerName/actionName

    یعنی yii اومده گفته بابا جان شما بیا اینو بزن:
    site.com/?r=site/contactus
    خودش میره کنترلری به نام site رو پیدا میکنه و دنبال اکشن actionContactUs میگرده.

    ولی ما تو لاراول واسه هرچیزی باید بیایم دستی تو route بنویسیم:
    Route::get('contactus.', 'SiteController@getContactUs');
    Route::post('contactus', 'SiteController@postContactUs');

    اکثرا لاراول کارها از route به عنوان برتری و مزیت لاراول یاد میکنن ولی به نظر من فایل routes.php در آخر فایلی شلوغ و بهم ریخته و یک ماکارونی خوشمزه میشه
    ماشالله اقا رضا خیلی مسلط هستن و جواب این قسمت رو نوشتن اما کوتاه نوشتن و من بیشتر توضیح بدم.
    توی لرول برای هر کاری چند روش وجود داره. میتونید یه خط کد توی route بنویسید که بگید هر چی controller هست رو خودت تعریف کن. انوقت دقیقا میشه همونی که شما توی yii استفاده میکنی. استفاده از route::controller رو اینجا گفته.البته اینجا دیگه نگفته چطوری همه کنترلرر ها رو یه جا تعریف کنیم.
    میتونید تک تک controller ها رو جدا تعریف کنید. و یا حتی میتونید تو هر خط controller و action رو بصورت جدا تعریف کنید. به عبارت دیگه میتونید خیلی کلی همه رو یجا تعریف کنید. میتونید خیلی دقیق تر دونه به دونه تعریف کنید. jeffery way همیشه اخری رو پیشنهاد میکنه تا دقت برنامه بالاتر بره که توی فیلمهاش توضیح دادن چرا دقیق تره.
    بهرحال لرول برای هر چیزی راه های متفاوتی داره و امیدوارم این خصوصیتش شما رو به اشتباه نندازه.

    لرول واقعا هوشمندانه طراحی شده و community خیلی خوبی هم داره. فقط یه مساله است که من رو اذیت میکنه!
    اگه اشتباه نکنم asp.net بیش از 15 ساله اومده و تو این مدت فقط 5 نسخه از فریم ورکش رو داده بیرون! همیشه پشتیبانی خوبی هم از برنامه های نوشته شده به ورژن قبلی داره. تو خود visual studio خیلی از کارهای تغییر نسخه رو انجام میده. yii تا الان دوتا نسخه بیرون داده......
    اما لرول تو مدت کمتر 5 تا ورژن عوض کرده. من شخصا روی لرول 4 مسلط شدم و یکدفعه 5 اومد! تفاوت ساختاری زیادی داشت و تبدیل پروژه از 4 به 5 هم زمان میبره. یه پروژه رو با 4 نوشته بودم مجبور شدم همه رو از اول به 5 بازنویسی کنم. هر چند بیشتر کدها یکی میشن اما تفاوتهای ساختاری زیاد باعث میشه زمان زیادی برای تسلط به 5 گرفته بشه.
    asp.net 2015 روی هر سه پلت فرم نصب میشه و خروجی های بسیار متنوعی داره. خیلی وسوسه انگیز شده
    با آرزوی بهترین ها برای هموطن های عزیز
    آخرین ویرایش به وسیله moalla : جمعه 01 خرداد 1394 در 14:53 عصر

  20. #340

    نقل قول: Yii vs Laravel

    asp.net 2015 روی هر سه پلت فرم نصب میشه و خروجی های بسیار متنوعی داره. خیلی وسوسه انگیز شده
    asp.net بدون بانک اطلاعاتی SQLServer کارایی چندانی نداره!

  21. #341
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: Yii vs Laravel

    بدترین نکته لاراول این انتشار نسخه های زیادشه !

صفحه 9 از 9 اولاول ... 789

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ایجاد بخش Yii Framework
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:32 عصر
  2. آموزش: Yii Framework - قسمت دوم
    نوشته شده توسط milanFan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:31 عصر
  3. Yii Framework
    نوشته شده توسط JavaDeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:32 عصر
  4. حرفه ای: Yii Framework راه اندازی UnitPHP جهت تست Unit ها
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:38 عصر
  5. Yii Framework چیست؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •