نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در ارسال پیامک از طریق وب سرویس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    Question کمک در ارسال پیامک از طریق وب سرویس

    سلام دوستان PHP کار،
    من اینو دارم:
    http://www.yoursite.com/post/send.asmx?wsdl

    که به جای www.yoursite.com آدرس دامین پنل ارسال پیامک خودم رو گذاشتم و مشکلی نیست.
    بعد اینم دارم:

    <?php
    // turn off the WSDL cache

    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $sms_client = new SoapClient('http://YourSite.com/post/send.asmx?wsdl', array('encoding'=>'UTF-8'));

    $parameters['username'] = "MyUser";
    $parameters['password'] = "MyPass";
    $parameters['to'] = "935000000";
    $parameters['from'] = "50000000000005";
    $parameters['text'] ="تست";
    $parameters['isflash'] =false;

    echo $sms_client->SendSimpleSMS2($parameters)->SendSimpleSMS2Result;

    ?>


    SoapClient و سایر پارامتر ها رو هم اصلاح کردم
    حالا چجوری باید پیامک ارسال کنم؟؟؟
    می خوام به این صورت ارسال کنم که بعد از آدرس سایت و فایل پارامتر ها رو از طریق متد Get یا هر متد دیگه ای که شما بهتر از من بلدید بفرستم و جواب بگیرم
    یعنی نمی خوام یه فرم HTML طراحی کنم و بعد برم تو اون فرم و آیتم ها رو پر کنم و بعد کلید ارسال رو بزنم
    یعنی یه چیزی مثل ارسال از طریق URL
    نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کمک در ارسال پیامک از طریق وب سرویس

    دوست عزیز شما این سرویس رو خریداری کردی ؟
    من صرفا می خوام امتحان کنم نمی خوام هزینه کنم
    از کجا میشه این سرویس را رایگان تهییه کرد ؟ البته یه سری سایت هایی که رایگان پنل می دن رو دیدم ولی وب سرویس رو در اختیارم نمی ذاشتن !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: کمک در ارسال پیامک از طریق وب سرویس

    سلام،
    بله من خریداری کردم،
    نه چون شماره فرستنده رو باید اختصاصی خریداری کنی امکان ارسال از طریق وب سرویس یا URL رو بهت نمیدن
    دیگه خیلی باحال باشن هزینه سالیانه ازت بابت این چیزا می گیرن

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس
    نوشته شده توسط alipoor2009 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 08:23 صبح
  2. سوال: درخواست کمک برای ارسال پیامک از طریق سایت
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 13:29 عصر
  3. سوال: ارسال پیامک از طریق سایت!!!
    نوشته شده توسط awwex2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 19:10 عصر
  4. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت (معرفی چند سایت)
    نوشته شده توسط rasoolgh1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 23:53 عصر
  5. سوال: چگونگی ارسال پیامک از طریق سایت به تلفن همراه
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •