نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    Question خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    با سلام خدمت اساتید گرامی
    دوستان بنده متاسفانه در پروژه ای که دارم مجبور به ارتباط با پنل اس ام اسی شدم که اولا برای دریافت sms باید با وب سرویسش ارتباط برقرار کنی!!! دوما که وب سرویسش خروجی XML Schema میده!!!سوما فقط و فقط نمونه کد ASP.Net داره!!!

    دوستان این XML Schema چیه؟؟ چطوری میشه طلاعات رو ازش خوند؟؟
    مثلا میشه اونو به آرایع تبدیل کرد؟؟؟
    دو هفتس دارم تو اینترنت سرچ میکنم با عناوین مختلف فارسی و انگلیسی اما هیچی پیدا نمیکنم
    لطفا اگر ممکنه کامل راهنمایی کنید، مگرنه اگر جایی سراغ دارید لینکشو بذارید
    نمونه خروجیش:

    <xs:schema xmlns="" xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:msdata="urn:schemas-microsoft-com:xml-msdata" id="NewDataSet"><xs:element name="NewDataSet" msdata:isdataset="true" msdata:maindatatable="xml" msdata:usecurrentlocale="true"><xs:complextype><xs  :choice minoccurs="0" maxoccurs="unbounded"><xs:element name="xml"><xs:complextype><xs:sequence><xs:elemen  t name="order" msdata:autoincrement="true" msdata:autoincrementseed="1" type="xs:decimal" minoccurs="0"><xs:element name="SenderMobileNo" type="xs:string" minoccurs="0"><xs:element name="OperatorRowId" type="xs:string" minoccurs="0"><xs:element name="SendTime" type="xs:dateTime" minoccurs="0"><xs:element name="m_RecieveTime" type="xs:dateTime" minoccurs="0"><xs:element name="m_RecieveToAhraTime" type="xs:dateTime" minoccurs="0"><xs:element name="Body" type="xs:string" minoccurs="0"><xs:element name="LineNumber" type="xs:string" minoccurs="0"></xs:element></xs:element></xs:element></xs:element></xs:element></xs:element></xs:element></xs:element></xs:sequence></xs:complextype></xs:element></xs:choice></xs:complextype></xs:element></xs:schema>

    <diffgr:diffgram xmlns:msdata="urn:schemas-microsoft-com:xml-msdata" xmlns:diffgr="urn:schemas-microsoft-com:xml-diffgram-v1">
    <documentelement xmlns="">
    <xml diffgr:id="xml13" msdata:roworder="0"><order>1</order><sendermobileno>09350000700</sendermobileno><operatorrowid>104997</operatorrowid><sendtime>2014-02-03T22:35:33+03:30</sendtime><m_recievetime>2014-02-03T22:35:33+03:30</m_recievetime><m_recievetoahratime>2014-02-03T22:35:33+03:30</m_recievetoahratime>سلام جواب تست<linenumber>30000881</linenumber></xml>
    <xml diffgr:id="xml14" msdata:roworder="1"><order>2</order><sendermobileno>09350000700</sendermobileno><operatorrowid>104998</operatorrowid><sendtime>2014-02-03T23:41:32+03:30</sendtime><m_recievetime>2014-02-03T23:41:32+03:30</m_recievetime><m_recievetoahratime>2014-02-03T23:41:32+03:30</m_recievetoahratime>سلام تست دوم جواب<linenumber>30000881</linenumber></xml>
    </documentelement>
    </diffgr:diffgram>


    خیییییییلی ممنون میشم کمکم کنید.
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    اطلاعات بیشتری در مورد اون وب سرویس بدید. از کجا خریداری شده؟ و این چیزها.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    خوب شد گفتین، میخواستم بگم یادم رفت
    سایتش http://ahra.ir/

    مگه XML Schema یه قالب خص و ثابت نداره؟
    من با هرچی XML Parser معمولی از ساده ترینش تا پیشرفته ترینش که کار کردم نتونستم بخونمش

  4. #4

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    چرا داره ولی برای اینکه طبق معمول میکروسافت انگشت کنه توش تا انحصاریش کنه و مجبورش کنید از محصولاتش استفاده کنید این کار رو کرده. نامردی به این میگن دیگه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    چرا داره ولی برای اینکه طبق معمول میکروسافت انگشت کنه توش تا انحصاریش کنه و مجبورش کنید از محصولاتش استفاده کنید این کار رو کرده. نامردی به این میگن دیگه
    آره دقیقا، نامرد یه چیزی درست کرده که احتمالا به راحتی با گرید asp میشه ازش استفاده کرد اما با php...

    حالا چه کنم من؟؟؟؟
    من چطوری دیتا بخونم ازش؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    اینو به نظرم بهتره تو قسمت asp بپرسید خوب باشه چون اونا سردرمیارن چیه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    سلام
    از توابع php هم استفاده کردین؟ مثل simplexml_load_file و یا ?simplexml_load_string

  8. #8

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    با هیچ تابعی تو php فکر نکنم بتونه. کار سختیه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    xmlns:msdata="urn:schemas-microsoft-com:xml-msdata"

    دوستان به این قسمت توجه کنید این attr فقط برای MS طراحی شده از ASP استفاده کنید بعید میدونم PHP برای MS تابع داشته باشه چون خیلی سنگینه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sadegh1362
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    188

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    این دو تابعی که گفتم رو استفاده کنین . کل فایل xml رو به object تبدیل میکنه.
    و به راحتی att ها . مقدار داخل تگ ها رو بر می گردونه. حتما امتحان کنید...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1362 مشاهده تاپیک
    سلام
    از توابع php هم استفاده کردین؟ مثل simplexml_load_file و یا ?simplexml_load_string
    سلام دوست عزیز
    بله از اینجور توابع از ساده ترینش تا پیشرفته ترینشو امتحان کردم اما جواب نداده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sabloger
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    31
    پست
    192

    نقل قول: خواندن و تبدیل محتویات XML Schema به آرایه! *فوری*

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1362 مشاهده تاپیک
    این دو تابعی که گفتم رو استفاده کنین . کل فایل xml رو به object تبدیل میکنه.
    و به راحتی att ها . مقدار داخل تگ ها رو بر می گردونه. حتما امتحان کنید...
    امتحان کردم نشد
    چه کنم دوستان؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. تنظيم Xml Schema دلخواه (نوشتن و خواندن)
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 13:43 عصر
  2. خواندن اطلاعات از فایل XMl و نمایش آنها در flexgrid
    نوشته شده توسط odiseh در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 14:49 عصر
  3. XML Schema
    نوشته شده توسط jeus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 09:19 صبح
  4. خواندن یک سند یونییکدی XML
    نوشته شده توسط voidline در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 12:29 عصر
  5. اگر برنامه ای برای تبدیل محتویات فایل Text به بانک MDB دارید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 20:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •