صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 76 از 76

نام تاپیک: فرستادن ایمیل بدون این که Mail Server نصب باشه

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    حالا پیشنهاد میکنم دستور زیر را تو Run اجرا کنی:
    telnet mail.nigc.ir 25
    اگه بدون خطا وارد telnet شدی یعنی برنامه delphi شما 1 جائیش میلنگه اگه با خطا مواجه شدی به طور حتم port 25 کامپیوتر شما بسته شده (مثلا یه دیوارآتش یا آنتی ویروس فضول داری)
    و باید Port شماره 25 را باز کنی .

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    من این پیام را دریافت کردم.
    220 nigc.ir ESMTP MDaemon 7.0.1; Sat, 20 May 2006 20:19:06 +0330
    پس برنامه مشکل دارد شما سورسی که امتحان کردید را بگذارید من هم امتحان کنم

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    سلام
    پیشنهاد میکنم دستور زیر را تو runاجرا کنی
    telnet mail.nigc.ir 25
    اگه بدون خطا برنامه telnet باز شد که معلوم میشه 1 جای برنامه delphi میلنگه اگه با خطا مواجه شدی به طور حتم potr 25 کامپیوتر شما بسته (اگه دیوارآتش و ضدویروس فضول داشته باشی امکانش زیاده) و برای همینه که برنامه کار نمیده

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    آقای خطیبی تا صحبتاتون دیدن گفتین از دانشگاه به internet وصل می شین این میتونه خودش یه مشکل باشه .اگه yahoo messenger اونجا کار نمیده انتظار نداشته باش که این برنامه هم اونجا کار بده.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123

    sender mail

    این برنامه بدون اشکال کار میکنه
    باش میتونی هر چندتا mailکه میخوای برا هر کس بفرستی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goudarzivahid : یک شنبه 31 اردیبهشت 1385 در 15:50 عصر دلیل: تغییر در برنامه ضمیمه

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    با تشکر آقای goudarzivahid
    نمی دونم مشکل از کجا بود من ادرس Host که mx2.mail.yahoo.com دادم جواب گرفتم
    من قبلا با mx1.mail.yahoo.com امتحان کرده بودم که جواب نداده بود
    منتظر راهنمایی هستم.
    فقط یک مشکل وجود داره و اونه که میل به Bulk می ره علت را می دونین؟

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    یک سوال پیش اومد که آیا این آدرس هر چند مدت غیر فعال می شه آخه من با چنین پیام خطایی روبه رو می شم.
    ضمنا خطا ها را چگونه مدیریت کنم
    با آنکه از TRY EXCEPT استفاده کردم به من پیامهای خطا رو نشان می ده

  8. #48
    من با استفاده از این آدرس هاست mx2.mail.yahoo.com جواب گرفتم ولی از اولی mx1.mail.yahoo.com جواب نداد
    با آنکه از TRY EXCEPT استفاده کردم به من پیامهای خطا رو نشان می ده
    مدیریت خطا کنترل می شود (در فایل اجرایی) اما در محیط داخلی (developer) دلفی خطاها گزارش می شود
    ولی حالا برای بنده مشکل دیگه ای بود بدین صورت که با استفاده از این هاست (mx2.mail.yahoo.com) به سرور متصل میشه ولی به غیر از ایمیلهای یاهو به میل سرور دیگری (هاتمیل - جی میل و...) نمی تونه ایمیل ارسال کنه و خطامیگیره در خط ذیل (به هنگام ارسال ایمیل)
    SMTP.Send(MyMessage);
    البته اگر گیرنده رو به ایمیل در میل سرور خود یاهو عوض کنم (با همون تیتر و متن) ایمیل ارسال میشه.
    در ضمن جناب goudarzivahid ممنون میشم سورس برنامه اجرایی خود را نیز قرار دهید.

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    شرط اینکه یک email به خارج از سرور متصل شده به آن ارسال شود وارد کردن user و pass اشتراک اون سرور است
    به عبارتی اگه میخوایم با سرورyahooمیل بدیم باید userو pass صحیح یکی ار صندوق های خودمونو طرف راست وارد کنیم
    پیغام خطا هم فقط تو source می آد چون ما for را فقط برای send به کار بردیم در صورتی که باید تمام برنامه تو for بره و یه خط دیگه هم که smtp را می بنده به آخر هر دور حلقه اضافه بشه

    سورس برنامه اینجاس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goudarzivahid : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 07:35 صبح

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    من یک تایمر گذاشتم که باید پس مدتی پیامی ارسال شود و این کار تکرار می شود اما بعضی وقتها پیام ارسال نشده و گاهگاه خطای سوکت (خطای 10054)روی صفحه ظاهر می گردد.
    بعضی وقتها خطایی نیست اما میلی ارسال نمی شه
    آخرین ویرایش به وسیله dkhatibi : سه شنبه 02 خرداد 1385 در 20:00 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    البته برنامه ی آقای goudarzivahid با اون Smtp که گذاشته بودند جواب نداد

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار hex161
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    277
    من از smtp هاستی که خریدم استفاده میکنم اما چیزی ارسال نمیشه . آیا باید از هاست دیگه ای استفاده کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله hex161 : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 09:16 صبح

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    بعضی وقتها هم این صفحه از طرف آنتی ویروس نمایان می گردد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (18.3 کیلوبایت, 27 دیدار)

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    معمولا وقتی از این جور برنامه ها استفاده میشه آنتی ویروسها ویا دیوارای آتش پیغام مبنی بر اینکه برنامه می خواد به فلانجا وصل بشه می دهند که در بیشتر اوقات چیز عادی هست

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب اما این یک پیام خطاست و پیامی ارسال نمی شه

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123

    خوب اما این یک پیام خطاست و پیامی ارسال نمی شه

    سلام
    پیشنهاد میکنم دستور زیر را تو runاجرا کنی
    telnet mail.nigc.ir 25
    اگه بدون خطا برنامه telnet باز شد که معلوم میشه 1 جای برنامه delphi میلنگه اگه با خطا مواجه شدی به طور حتم potr 25 کامپیوتر شما بسته (اگه دیوارآتش و ضدویروس فضول داشته باشی امکانش زیاده) و برای همینه که برنامه کار نمیده
    مطمئن نیستم ولی احتمال می دم دیوارآتش و ضدویروس داره جلو پیغام فرستادن را می گیره

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    اخه این جوری نیست که همیشه این پیام رو بده و بعضی وقتها میل ارسال می شه
    ضمنا من از یک تایمر استفاده کرده ام که باید هر چند دقیقه میلی را ارسال کند.اما پس مدتی به نظر می رسه که کل برنامه غیر فغال می شه و تابع فرستادن میل اجرا نمی گردد.

  18. #58
    دوست عزیز آقای خطیبی مشکل در اینجاست که isp ها پورت 25 را می بندند.

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123

    Post

    دوست عزیز آقای خطیبی مشکل در اینجاست که isp ها پورت 25 را می بندند.
    البته اگه isp شما معتبر باشه برای اینکه محبوبیت خودشو از دست نده این کارو نمیکنه در ضمن شما بادستور زیر مطمئن شدید که port 25 باز است.

    telnet mail.nigc.ir 25


    اخه این جوری نیست که همیشه این پیام رو بده و بعضی وقتها میل ارسال می شه
    اگه می خواین مطمن بشید آنتی ویروس خودتونو unistal کنید بعد یه ریست کنید و دوباره میل بفرستید به احتمال 99 درصد با مشکل مواجه نمی شید. البته اگه برنامه رو درست نوشته باشید.
    موفق باشید

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    من آنتی ویروس را غیر فعال کرده ام اما گهگاه مشکل دارم
    ضمنا مقعی که اینترنت قطع است TRY EXCEPT برنامه عمل نکرده وخطای Time Out بر روی صفحه ظاهر می گردد علت را می دانید؟

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    نه متاسفانه دقیقا نمیدانم
    احتمال زیاد 1 جای برنامه هم ایراد داره

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    آخه چه اشکالی در این چند خط برنامه ممکن است وجود داشته باشه

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    دوستان عزیز منتظریم

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    جناب خطیبی اگه لطف کنید سورس این برنامتونو که timer داره بزارین تا دوستان ببینند و بررسی کنند شاید مشکل زودتر حل شه
    موفق باشید

  25. #65
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    Lightbulb

    این سورس برنامه است(فقط رویداد Timer(

    procedure TForm1.Timer1Timer(Sender: TObject);
    var
    a:boolean;
    begin
    Application.ProcessMessages;
    // application.MainForm.Show;
    if trim(form1.memokeylog.Text)<>'' then begin
    a:=SendMail;
    showmessage('send');
    if a then begin
    form1.memokeylog.Clear;
    if fileexists('Error') then
    deletefile('error');
    end;
    end;
    end;

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    مطمئن نیستم باید سورس را کامل دید ولی ظاهرا رویداد Timer اشتباه نوشته شده.

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    فکر کنم سورس واضح باشه
    من از دو تابع دیگه استفاده کردم که یکیش همین تابع SendMail است و به تنهایی جواب می ده

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    همین تابع SendMail است و به تنهایی جواب می ده

    if trim(form1.memokeylog.Text)<>'' then begin
    a:=SendMail;
    showmessage('send');
    if a then begin
    form1.memokeylog.Clear;
    if fileexists('Error') then
    deletefile('error');
    end;
    end;


    آیا در جائی از برنامتون مقدار a به False تغییر می کنه یا اینکه وقتی True شد تا آخر True میمونه و دیگه به else بر نمیخوره که False بشه ؟؟؟

  29. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    حتی پیام Send مشاهده می گردد

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    حتی پیام Send مشاهده می گردد
    بله ولی وقتی با مشکل مواجه میشه Error میده ولی اگر در همین لحظه مقدار a به False تغییر داده نشود در دور بعدی timer پیغام خطا که شاید هم درست نباشدمشاهده می شود.

  31. #71
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    مگه در این برنامه نمی شه؟

    ضمنا می شه بگید چی کار کنم که میلها به Bulk نره؟
    آخرین ویرایش به وسیله dkhatibi : شنبه 20 خرداد 1385 در 18:49 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    خوب باید یه SMTP درجه یک با کارائی عالی را در اختیار داشته باشید


    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=13715

    نقل قول:
    چطور yahoo میفهمه که یک میل رو باید به bulk بفرسته؟
    البته غیر از حالتی که مثلا sender اون چندین با ایمیل بفرسته !


    من بعد از انجام تستهای زیاد (واقعا زیاد) متوجه شدم که مسئله bluk بیشتر از همه به سرور ارسال کننده ایمیل بستگی داره تا به سرور گیرنده.برای نمونه من با همون برنامه ای که گذشتم با استفاده از سرور mail.nigc.ir (که البته مثل بقیه سرورها برای استفاده از اون باید یک حساب توش داشته باشی ) حدود 4 هزار میل که هر کدوم حدود 3 مگا بایت حجم داشت به یک صندوق یاهو فرستادم و جالب اینکه در اون صندوف تموم میل های ارسالی در inbox بود و 100% فضای یک گیگایی یاهو پر شده بود......ولی
    با ارسال حتی یک میل از سرور yahoo به خود اون همون 1 mail به bluk میره.
    پس می توان نتیجه گرفت که ارسال تعداد زیاد نامه پشت سر هم نمی تواند دلیلی بر bluk شدن نامه ها باشه و سندی که اکثرا اون را دیدن و این نکته را بهتر ثابت میکنه ارسال میل های پیاپی سایتهای کسب درآمد به inbox می باشد وگهگاه بعضی از اونها به bluk راهنمایی میشه که اونم به دلیل کثرت میل ها نیست....

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    خوب باید یه SMTP درجه یک با کارائی عالی را در اختیار داشته باشید


    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=13715

    نقل قول:
    چطور yahoo میفهمه که یک میل رو باید به bulk بفرسته؟
    البته غیر از حالتی که مثلا sender اون چندین با ایمیل بفرسته !


    من بعد از انجام تستهای زیاد (واقعا زیاد) متوجه شدم که مسئله bluk بیشتر از همه به سرور ارسال کننده ایمیل بستگی داره تا به سرور گیرنده.برای نمونه من با همون برنامه ای که گذشتم با استفاده از سرور mail.nigc.ir (که البته مثل بقیه سرورها برای استفاده از اون باید یک حساب توش داشته باشی ) حدود 4 هزار میل که هر کدوم حدود 3 مگا بایت حجم داشت به یک صندوق یاهو فرستادم و جالب اینکه در اون صندوف تموم میل های ارسالی در inbox بود و 100% فضای یک گیگایی یاهو پر شده بود......ولی
    با ارسال حتی یک میل از سرور yahoo به خود اون همون 1 mail به bluk میره.
    پس می توان نتیجه گرفت که ارسال تعداد زیاد نامه پشت سر هم نمی تواند دلیلی بر bluk شدن نامه ها باشه و سندی که اکثرا اون را دیدن و این نکته را بهتر ثابت میکنه ارسال میل های پیاپی سایتهای کسب درآمد به inbox می باشد وگهگاه بعضی از اونها به bluk راهنمایی میشه که اونم به دلیل کثرت میل ها نیست....

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    به بیان ساده تر با yahoo نمی شه وحتما به Bulk میره
    درسته؟؟؟!!!
    آخرین ویرایش به وسیله dkhatibi : سه شنبه 23 خرداد 1385 در 11:42 صبح

  35. #75

    ارسال ایمیل از لوکال هاست

    سلام
    من نوشته های شما را خواندم.
    من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
    ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
    پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
    اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
    با تشکر نجفی
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil
    سلام
    ببین فرستادن میل خیلی کار ساده ای هست ، تو فقط با نوشتن آدرس میزبان مشکل داری احتمالا ، حالا من اینجا یک چیزایی دیدم که تا حالا نشنیده بودم مثل این که بدون SMTP Server هم میشه میل فرستاد البته می شه به شرطی که از IMAP استفاده کنی
    به هر حال یک بار دیگه هم گفتم روتینترین و استاندارد ترین کار اینه که از SMTP سرور ISP خودت استفاده کنی دلیلش هم اینه برای جلوگیری از فرستادن SPAM الان سالهاست که SMTP سروها فقط به Connection های Local خودشون Relay میکنند ، البته اینجا دوستان نوشتن که گوگل و یاهو در صورت داشتن UserName/Path به Connection های خارجی هم Relay میکنند که با اینکه به نظر من بعیده ولی خب اگر انجام دادن پس حتما تصمیمشون عوض شده !
    نحوه انجام کار هم خیلی سادست بخصوص اگه ار FastNet استفاده کنی که دیگه هیچی نداره، حالا تو حداقل یکبار با SMTP سرور ISP خودت تست بکن ... اگه نشد بعد ببینیم دیگه مشکل میتونه از کجا باشه .
    سلام
    من نوشته های شما را خواندم.
    من قبلا با تغییرات در smtp virtual در IIS این کار را کرده بودم و دنبال کدی مس گشتم که ایمیل را از برنامه خودم بفرستم ولی با indysmtpserver نیز مشکل دارم.
    ایمیل به سرور وارد میشود ولی از آنجا خارج نمیشود و به آدرس مقصد ارسال نمیشود.
    پروتوکل smtp را هم خواندم و commandhandlers ها را هم ساختم ولی نشد.
    اگر لطف کنید راه ارسال ایمیل از لوکال هاست بدون IIS و از برنامه را بگوئید ممنون میشوم.
    با تشکر نجفی
    آخرین ویرایش به وسیله knajafi : دوشنبه 12 تیر 1385 در 09:09 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار goudarzivahid
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    123
    حداقل با میل سرور مجانی یاهو این کار غیر ممکن هست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. Mail Server
    نوشته شده توسط aloohimi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 19:53 عصر
  2. mail server در windows 2003 server
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 16:09 عصر
  3. مشکل در mail server
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:00 عصر
  4. یافتن Mail Server
    نوشته شده توسط سهراب رسولی در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 13:58 عصر
  5. Mail Server لطفا کمک کنید.
    نوشته شده توسط behrooz در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •