نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال فایل image به کریستال ریپورت از طریق پارامتر

  1. #1
    سلام:من با ویژوال بیسیک برنامه می نویسم و از کريستال 11 در برنامه هام استفاده می کنم زمانی که می خواهم یک فایل متنی را از طریق پارامتر در کریستال بخوانم مشکلی نیست اما زمانی که می خواهم یک فایل image را از طریق پارامتر بخوانم خوانده نمی شود . اگر کمک بفرمائید ممنون می شوم
    برای مثال
    Report.ParameterFields(1).AddCurrentValue frmTazmin.RichTextBox2.Text این خوانده می شود
    Report.ParameterFields(1).AddCurrentValue frmTazmin.Image2 خوانده نمی شود
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 27 اسفند 1392 در 09:02 صبح

  2. #2

    Wink نقل قول: ارسال فایل image به کریستال ریپورت از طریق پارامتر

    سلام
    روش استفاده از عكس در گزارش كريستال ريپورت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: ارسال فایل image به کریستال ریپورت از طریق پارامتر

    سلام:
    دوست عزیز بی نهایت محبت فرمودی جواب سئوالمو دادی . اما من از طریق فرمول نویسی(unbond) کریستال فایلهام را ارسال می کنم.
    از این طریق می خوام بدونم چطور می تونم ؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشی؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال فایل image به کریستال ریپورت از طریق پارامتر

    سلام
    من الان ديگه كريستال كار نمي‌كنم و نمي‌دونم از طريق پارامتري ميشه يا نه ولي مگه از اين راه چه اشكالي داره ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5

    نقل قول: ارسال فایل image به کریستال ریپورت از طریق پارامتر

    سلام دوست عزیز .سال نو بر شما و خانواده تان گرامی مبارک باد.

    این فایلهای ایمچ که مد نظر می باشد یکسری امضای پرسنل می باشد که باید در بانک ذخیره و به صورت باینری درآورده شود. و حتما باید بصورت فرمول نویسی و یا بصورت باینری در کریستال کنجاند

تاپیک های مشابه

  1. ارسال یک مقدار به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Esmail-Sanaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 14:42 عصر
  2. وارد کردن فایل متنی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 09:34 صبح
  3. ارسال SQL query به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mzamani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 13:47 عصر
  4. ارسال SQL query به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mzamani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 14:00 عصر
  5. ارسال پارامتر به کریستال ریپورت از طریق دلفی(کمک فوری)
    نوشته شده توسط Future در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •