صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

  1. #1

    فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام . یه فایل آموزش آماده کردم . دانلود کنید و نظرتون رو بگین
    لینک دانلود :
    http://s5.picofile.com/file/81138226...Learn.rar.html

  2. #2

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام
    هنوز فايلتون نگرفتم.
    فقط يه سوال. من sql 2000 دارم، چطوري ميتونم تبديلش كنم به اكسپرس؟
    ديتابيس مشتريم توش پر از اطلاعاته،‌ راهي وجود داره؟

    اگه نخوام اكسپرس كنم هم راه حلي هست؟

  3. #3

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    جواب این سوال شما نیاز به توضیحات کامل و زیادی داره . ولی در کل کار ساده و انجام شدنیه

  4. #4

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    موضوع خوب بود...
    اگه بخواییم با Advance installer اینکارو انجام بدیم باید همین تنظیمات رو رعایت کنیم؟

  5. #5

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    اره همینه . ولی من فعلا تو نصب اس کیو ال مشکل دارم

  6. #6

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    قسمت دوم آموزش InstallAwawre 17 رو دانلود کنید
    http://s5.picofile.com/file/81139296...arn_2.rar.html

  7. #7

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    هیچ کدوم از دوستان نظری ندارن ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    مرسی از آموزشت
    تنظیمات کدهای برنامه مثه کانکشن استرینگ و ... رو اگه لطف کنی بگی ممنون میشم

  9. #9

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نحوه تنظیمات در فایل آموزشی توضیح داده شده . اگر منظورتون چیز دیگه ای هست کاملتر توضیح بدین

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    سن
    50
    پست
    61

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    با تشکر از زحماتتون . موفق و پیروز باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام
    من اولین برنامه هست که با sql نوشتم ... (قبلا با اکسس بوده)
    ویژوال 2010 و sql 2008 دارم ... این آموزش بدرد من هم میخوره ؟
    چون ستاپی رو که ساختم ... بعد نصب ، برنامه همون اول ارور : this program closing میده !

  12. #12

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    بله . به درد شما هم میخوره

  13. #13

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    مهندس جان دستت درد نکنه بابت آموزش یه سوال دارم چطور میشه ستاپ رو توری تنظیم کرد که برای فایلهایی که از قبل وجود داشته پیغام اور رایت نده ! یعنی اگه وجود هم داشت اور رایت کنه .

  14. #14

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    یه سوال دیگه من می خوام فایل ستاپی بسازم که یکبار برنامه رو نصب کنه و دفعه بعد که اجرا می شه پیغام حذف نسخه قبلی رو بده

  15. #15

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    مورد آخری رو تست نکردم . ولی برای ارور ندادن رایت ؛ اگر گزینه ای نصب باشه دیگه اون رو نصب نمیکنه مگر اینکه ورژن اون متفاوت باشه

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام
    وقت بخير
    ممكن نحوه نصب سايلنت پيش نيازها هم توضيح بدين
    تشكر

  17. #17

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    منظورتون رو دقیقتر بگین . من در یکی از فیلمها نحوه نصب SqlExpress و DotNet رو بصورت سایلنت گفتم

  18. #18

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    در ضمن در اولین فرصت نحوه ساخت ستاپ با AdvancedInstaller 12 رو در قالب یک فبلم آموزشی قرار خواهم داد

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام
    چطور میشه که با برنامه ستاپ ساز ... دیتابیس sql و جداول و ... رو ایجاد ؟
    یعنی ستاپ بانک رو موقع نصب ایجا میکنه !
    یه خوندم که ظاهرا شدنیه !!!

  20. #20

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    بله . شدنیه . ولی من انجام ندادم . تو اینترنت سرچ کنید هست

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    هنوز فیلمو ندیدم
    اما برای زحمتتون ممنون

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    119

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    مرسی بابت معرفی این نرم افزار.
    ولی حجم اش خیلی زیاده:)

    من از این نرم افزار استفاده کردم و تقریبا به نتیجه رسیدم ولی یک مشکل کوچک درست شده اون هم اینکه من در نرم افزارم از sqlite استفاده کردم ،ولی بعد از نصب برنامه در سیستم، این بخش (sqlite) کار نمی کنه و خطا میده.
    (البته در ویندوز 64 بیتی)
    dll های sqlite رو کنار برنامه گذاشتم و در داخل system32 هم گذاشتم ولی مشکل حل نشد.
    برای این باید چکار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله safa55 : یک شنبه 23 فروردین 1394 در 14:36 عصر

  23. #23

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    برای 64 بیتی که نباید تو فولدر system32 باشه !!!
    در ضمن مگر نباید دی ال ال در کنار فایل اجرایی باشه؟

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام وقت بخیر
    من فیلم آموزش دیدم و بر طبق اون پیش رفتم ، منظورم از سایلنت عدم نمایش نام انها در زمان نصب
    و مورد بعد اینکه من از sqlexpress2005 استفاده کردم اما در سستم کاربر با این خطا روبه رو میشم
    CREATE DATABASE permission denied in database 'master
    میشه دلیلش بفرمایید

  25. #25

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    این پیغام که شما گذاشتید مربوط به عدم دسترسی هست . دو تا سوال ؟
    1 : با چه ویندوزی کار میکنید ؟
    2 : دیتابیس شما در کنار فایل اجرایی هست ؟

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    این پیغام که شما گذاشتید مربوط به عدم دسترسی هست . دو تا سوال ؟
    1 : با چه ویندوزی کار میکنید ؟
    2 : دیتابیس شما در کنار فایل اجرایی هست ؟
    ستاپ در ویندوز 7 ساخته شده هم برای سیستم های 64 بیت وهم 32
    روی تعدادی سیستم به درستی نصب شده xpو7, ...
    اما روی اکثر سیستم ها به مشکل برمی خوره
    بله فایل mdf در کنار فایل اجرایی ست

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    کماکان منتظر پاسخ دوستان هستم

  28. #28

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    خوب پیام خطا رو بگیر چی هست ؟

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    خوب پیام خطا رو بگیر چی هست ؟
    کلکسیونی از خطاها
    ار نصب نشدن sqlexpress تا اتچ نشدن بانک و عدم امکان درج اطلاعات در بانک و ...

    این Install Aware کلا ما ضایع کرد جلو مشتری !!

    بزارید سوال به شکل دیگه ای مطرح کنم
    با فرض sqlexpress2005 و قرار دادن فایل mdf در کنار فایل اجرایی و زبان طراحی #C

    1- کانکشن استرینگ برای ویندوز 64 بیتی به چه صورت خواهد بود؟
    2- کانکشن استرینگ برای ویندوز 32بیتی به چه صورت خواهد بود؟

    3- تنظیمات sqlexpress2005 برای ویندوز 64 بیتی به چه صورت خواهد بود؟
    3- تنظیمات sqlexpress2005 برای ویندوز 32 بیتی به چه صورت خواهد بود؟

    با تشکر

  30. #30

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    دوست عزیز شما اگر فایل دیتا در کنار پروژه تون هست که کانکشن همونه . ولی برای اینکه جلوی مشتری ضایع نشی قبل از تحویل همیشه نرم افزار و فایل ستاپ رو بر روی دو الی سه ویندوز در سیستم مجازی برای چندین بار تست میکنن . خود من برای ساخت یک ستاپ برای اولین بار بیش از یک ماه وقت کذاشتم و بیش از 50 بار اونو بر روی سیستم مجازی با کمک virual box و vmware تست کردم

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما اگر فایل دیتا در کنار پروژه تون هست که کانکشن همونه . ولی برای اینکه جلوی مشتری ضایع نشی قبل از تحویل همیشه نرم افزار و فایل ستاپ رو بر روی دو الی سه ویندوز در سیستم مجازی برای چندین بار تست میکنن . خود من برای ساخت یک ستاپ برای اولین بار بیش از یک ماه وقت کذاشتم و بیش از 50 بار اونو بر روی سیستم مجازی با کمک virual box و vmware تست کردم
    داخل فیلم نحوه ست کردن تنطیمات sqlexpress2008 نمایش داده شد اما از 2005 چیزی نبود ،براتون مقدور عکسی هم از تنظیمات 2005 قرار بدید
    مورد بعد اینکه کانکشن استرینگ روی سیستم خودم (بانک در کنار فایل اجرایی) برای سیستم کاربر جوابگو نبود!!
    حتی بری سیستم 64 و 32 بیتی هم کانکشن متفاوت قرار دادم
    و مورد دوم اینکه برنامه نصب بانک بصورت readonly در سیستم مقصد کپی میکنه، آیا این موردی ایجاد نمیکنه؟
    و در آخر اینکه روی چندین سیستم امتحان شد و به درستی کار میکرد
    اما روی سیستم های مشتری در آخر مجبور شدم فایل بانک بصورت دستی در پوشه نصب شده جایگزین بانک قبلی کنم تا برنامه کار کنه!

    بهر صورت تمام سوالات پست قبل من کماکان باقیست
    با تشکر

  32. #32

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    دوست عزی شما به عرایض بنده توجهی نکردین . قرار نیست که بنده همه چی رو به شما بگم . عرض کردم خدمتتون که با کمک برنامه ها یی همچون Vmware و .. ستاپ رو تست کنید و خودتون تنظیمات رو دستکاری تا به نتیجه برسین

  33. #33

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    منم تقریبا توی کار با این نرم افزار مشکل دارم.
    نرم افزاری سادیه طراحی کردم، از Entity Framework 5 استتفاده میکنه + کار با فایلهای آفیس، لیست پکیج های استفاده شده:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <packages>
    <package id="DocumentFormat.OpenXml" version="1.0" targetFramework="net40" />
    <package id="EFSecondLevelCache" version="1.1.2.0" targetFramework="net40" />
    <package id="EntityFramework" version="6.1.3" targetFramework="net40" />
    <package id="EntityFramework.SqlServerCompact" version="6.1.0" targetFramework="net40" />
    <package id="Microsoft.SqlServer.Compact" version="4.0.8876.1" targetFramework="net40" />
    <package id="structuremap" version="3.1.4.143" targetFramework="net40" />
    </packages>

    سیستم عامل خودم ویندوز 8.1 و ویژوال استودیو 2013 است.

    می خوام نرم افزار روی ویندوز ایکس پی یا 7 نصب بشه. فایل ستاپ درست کردم و به راحتی نصب میشه وری سیستم مقصد + نصب دات نت 4
    اما مشکل اینجاست که و فایل اجرا نمیشه Event log ویندوز چک کردم این دو خطا ثبت شده بود:
    Log Name:      Application
    Source: .NET Runtime
    Date: 5/31/2015 07:51
    Event ID: 1026
    Task Category: None
    Level: Error
    Keywords: Classic
    User: N/A
    Computer: God-PC
    Description:
    Application: Members Certification System.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IO.FileLoadException
    Stack:

    Server stack trace:
    at StructureMap.Graph.PluginGraph..ctor()
    at StructureMap.PluginGraphBuilder..ctor()
    at StructureMap.ConfigurationExpression..ctor()
    at StructureMap.PipelineGraph.For(Action`1 action)
    at PWS.MCS.SmObjectFactory.DefaultContainer()
    at System.Lazy`1.CreateValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].CreateValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].LazyInitValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].get_Value()
    at PWS.MCS.Program.Main()

    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name=".NET Runtime" />
    <EventID Qualifiers="0">1026</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>0</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2015-05-31T04:21:24.000000000Z" />
    <EventRecordID>52408</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>God-PC</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>Application: Members Certification System.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IO.FileLoadException
    Stack:

    Server stack trace:
    at StructureMap.Graph.PluginGraph..ctor()
    at StructureMap.PluginGraphBuilder..ctor()
    at StructureMap.ConfigurationExpression..ctor()
    at StructureMap.PipelineGraph.For(Action`1 action)
    at PWS.MCS.SmObjectFactory.DefaultContainer()
    at System.Lazy`1.CreateValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].CreateValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].LazyInitValue()
    at System.Lazy`1[[System.__Canon, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]].get_Value()
    at PWS.MCS.Program.Main()
    </Data>
    </EventData>
    </Event>


    و خطای بعدی
    Log Name:      Application
    Source: Application Error
    Date: 5/31/2015 07:51
    Event ID: 1000
    Task Category: (100)
    Level: Error
    Keywords: Classic
    User: N/A
    Computer: God-PC
    Description:
    Faulting application name: Members Certification System.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x55690b6d
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.17514, time stamp: 0x4ce7b8f0
    Exception code: 0xe0434352
    Fault offset: 0x0000b760
    Faulting process id: 0x228
    Faulting application start time: 0x01d09b59417e46a5
    Faulting application path: C:\Program Files\MCS\Members Certification System.exe
    Faulting module path: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll
    Report Id: 7feea93c-074c-11e5-804a-94de804f4ac6
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2015-05-31T04:21:25.000000000Z" />
    <EventRecordID>52409</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>God-PC</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>Members Certification System.exe</Data>
    <Data>1.0.0.0</Data>
    <Data>55690b6d</Data>
    <Data>KERNELBASE.dll</Data>
    <Data>6.1.7601.17514</Data>
    <Data>4ce7b8f0</Data>
    <Data>e0434352</Data>
    <Data>0000b760</Data>
    <Data>228</Data>
    <Data>01d09b59417e46a5</Data>
    <Data>C:\Program Files\MCS\Members Certification System.exe</Data>
    <Data>C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll</Data>
    <Data>7feea93c-074c-11e5-804a-94de804f4ac6</Data>
    </EventData>
    </Event>


    دوستان اگر راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن، من چون فقط تحت وب کار کردم تا حالا برنامه ننوشتم که براش راه انداز درست کنم.
    پیشاپیش از وقتی که میگذارید ممنونم

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    دوست عزی شما به عرایض بنده توجهی نکردین . قرار نیست که بنده همه چی رو به شما بگم . عرض کردم خدمتتون که با کمک برنامه ها یی همچون Vmware و .. ستاپ رو تست کنید و خودتون تنظیمات رو دستکاری تا به نتیجه برسین
    بنده vmware نصب کردم ، و داخلش xp
    بعد از بررسی حالات متفاوت بالاخر بدون ایراد نصب شده اما دو تا مطلب
    پس از حذف برنامه و پاک کردن sqlexprees در نصب مجدد و در زمان اجرای برنامه پیغام خطا میده که بانک قبلا اتچ شده!!!
    و در vmware موفق نشدم از طریق کامندلاین و sqlcmd وosql به sqlexpress متصل شم و بانک دی اتچ کنم ، چطوری آثار sqlexprees بطورکلی محو کنم ؟؟

    و مطلب بعد اضافه کردن فونت آیا باید در قسمت file >$allfonts اضافه شود ؟

    بازم از آموزشهای بی چشم داشت شما تشکر میکنم

  35. #35

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    شما ابتدا سرويس اجرا شده sqlserver رو چك كن ببين در سرويسهاي ويندوز فعاله يا نه . اگر هست اون رو Stop كن و بعد در قسمت Program Files كليه پوشه هاي مربو به sqlserver ‌رو پاك كن

  36. #36

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    تو آموزش نحوه اضافه كردن فونت رو توضيح دادام

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    نقل قول نوشته شده توسط vb341 مشاهده تاپیک
    شما ابتدا سرويس اجرا شده sqlserver رو چك كن ببين در سرويسهاي ويندوز فعاله يا نه . اگر هست اون رو Stop كن و بعد در قسمت Program Files كليه پوشه هاي مربو به sqlserver ‌رو پاك كن
    چندین نوبت امتحان کردم ، تمام سرویسها متوقف کردم ، سپس آنیستال و در آخر پاک کردن باقیمانده ها از پروگرام فایلز
    اما ...

  38. #38

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام من یک برنامه با Install Aware17 ساختم بر اساس فیلم شما ولی روی روی وینودوز 7 و 8 کار نمی کند و روی چند سیستم xp کار می کند و بعضی کار نمی کند
    ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید نیاز فوری دارم

  39. #39

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    احتمالا تیک مربوط به نصب بر روی ویندوز xp رو فقط زدی

  40. #40

    نقل قول: فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report

    سلام دوست عزیز بابت آموزش هایی که گذاشتین ممنوم
    من با advance install ست آپ ساختم دو سوال داشتم
    1- در برنامه advance installer بعد از نصب ست آپ فایل دیتابیس Read only می شود؟ آیا در Install-Aware به همین صورت است ؟ راه حل چیه
    2- چه طور می تونم فایل های مهم پروژه از دسترس کاربر برای امنیت بیشتر خارج کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش ساخت ستاپ كامل و بدون دردسر
    نوشته شده توسط vbhamed در بخش ساختن Setup برای پروژه های VB6
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1393, 09:21 صبح
  2. سوال: ساخت پایگاه داده در Visual 2010 بدون نصب SQL Server
    نوشته شده توسط mehran20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مهر 1391, 11:01 صبح
  3. آموزش: فیلم آموزش ساخت setup درمجموعه VS.2008
    نوشته شده توسط mhdsbt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 09:10 صبح
  4. ساخت ستاپ با install us
    نوشته شده توسط visual_basic در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 28
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 15:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •