نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: OBJECT ADODB.ERROR(HELP ME

  1. #1

    OBJECT ADODB.ERROR(HELP ME

    salam, :oops: ,,man ye soali dashtam rajebe ADODB :wink: , mikhastam beporsam chetori mishe ba objecte ADODB.ERROR too ye barname kar kard,ke in object betoone
    errorhaie dar sathe data base ro tashkhis bede
    toro khoda yeki :oops: yadam bede :cry:

  2. #2
    -------------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله Omid.Mafakher : چهارشنبه 11 مهر 1397 در 10:15 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    کلکسیون Errorsمتعلق به شی connection است که از اشیا error تشکیل شده
    وقتی یک خطا در dataAccess روی می دهد ADO به ازای هر خطا یک آبجکت Error در کلکسیون Errorsبه وجود می آورد که با یک حلقه می توان error رخ داده را trap کرد .

    Private Sub cmdTemplate_Click()

    Dim Conn1 As Connection
    Dim Errs1 As Errors
    Dim i As Integer
    Dim StrTmp

    On Error GoTo AdoError

    Set Conn1 = CreateObject("ADODB.Connection")

    ' Open connection to Bogus ODBC Data Source for BIBLIO.MDB
    Conn1.ConnectionString = "DBQ=BIBLIO.MDB;" & _
    "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _
    "DefaultDir=C:\Bogus\Directory\Path;" & _
    "UID=admin;PWD=;"
    Conn1.Open

    ' Remaining code goes here.

    Done:

    ' Close all open objects.
    If Conn1.State = adStateOpen Then
    Conn1.Close
    End If

    ' Destroy anything not destroyed yet.
    Set Conn1 = Nothing

    ' We're done.
    Exit Sub

    AdoError:

    Dim errLoop As Error
    Dim strError As String

    i = 1

    ' Process
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & "VB Error # " & Str(Err.Number)
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & " Generated by " & Err.Source
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & " Description " & Err.Description

    ' Enumerate Errors collection and display properties of
    ' each Error object.
    Set Errs1 = Conn1.Errors
    For Each errLoop In Errs1
    With errLoop
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & "Error #" & i & ":"
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & " ADO Error #" & .Number
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & " Description " & .Description
    StrTmp = StrTmp & vbCrLf & " Source " & .Source
    i = i + 1
    End With
    Next

    MsgBox StrTmp

    ' Clean up Gracefully

    On Error Resume Next
    GoTo Done

    End Sub


    اگرچه document های زیادی در این مورد در MSDN یافت نمی شود ولی در Microsoft Knowledge Base می توانید مقالات خوبی در این مورد پیدا کنید .
    آیا توضیحات کافی بود؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    خانم چرا شما فارسی نمی نویسید؟ :evil:

    بد نیست قوانین سایت را مطالعه کنید. :| :mrgreen:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    این خانم مهندس کلا تایپ فارسیش مشکل داره وگرنه تا حالا تو شرکت نفت استخدام شده بود :mrgreen:

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. system.object error
    نوشته شده توسط elaheh amin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 11:24 صبح
  3. error: unable to cast com object
    نوشته شده توسط آینار در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 19:37 عصر
  4. ADODB.Stream error '800a0bbc'
    نوشته شده توسط once4ever در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 23:45 عصر
  5. object not found error?
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •