نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    Lightbulb مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سلام دوستان
    من از کلاس PersianReshape استفاده میکردم مشکل جدا شدن حروف فارسی حل شد ولی وقتی عدد رو با حروف فارسی مینوشتم جمله برعکس میشد مثلا "کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد" اینجور میشد
    "حرف باشد 6 تا 32 کلمه عبور شما باید بین"
    خعلی جستجو کردم تو گوگل از چندا از دوستان هم سوال کردم و هیچ کدوم بلد نبودن اصلا میخواستم برنامه رو با android 4 بنویسم تا این کلاس رو پیدا کردم و مشکل حل شد
    برا نمونه
    Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد")

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : پنج شنبه 01 اسفند 1392 در 00:57 صبح دلیل: فیکس شد

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    منزل
    پست
    71

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    اول از پستتون تشکر میکنم. خیلی دنبال راه حل برای فارسی نویسی بودم
    دوم اینکه شما که با web هم آشنا هستید میشه بگید آیا برای phonegap نویس ها هم راهی هست
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    من چند تا صفحه سایت رو با مرورگر سیو کردم وقتی به وسیله وب ویو توی برنامه استفاده میکنم اون مشکل بالا اتفاق میافته برای این باید چکار کنم؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من از کلاس PersianReshape استفاده میکردم مشکل جدا شدن حروف فارسی حل شد ولی وقتی عدد رو با حروف فارسی مینوشتم جمله برعکس میشد مثلا "کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد" اینجور میشد
    "حرف باشد 6 تا 32 کلمه عبور شما باید بین"
    خعلی جستجو کردم تو گوگل از چندا از دوستان هم سوال کردم و هیچ کدوم بلد نبودن اصلا میخواستم برنامه رو با android 4 بنویسم تا این کلاس رو پیدا کردم و مشکل حل شد
    برا نمونه
    Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد")

    موفق باشید
    میشه یه مثال بزنید از اینکه چه جوری با این تابع یه دکمه و مثلا یه toast رو فارسی کنیم ؟
    من تازه واردم تو اندروید.

    در ضمن وقتی هم خواستم تست کنم این ارور رو داد
    آخرین ویرایش به وسیله keyvan_s89 : چهارشنبه 30 بهمن 1392 در 13:22 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    1- بدین صورت :
    Toast.makeText(this, Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد"), Toast.LENGTH_LONG).show();


    2- دکمه وسطی رو بزنید تا فایل جاوا با encoding مناسب ذخیره بشه.

  6. #6

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    1- بدین صورت :
    Toast.makeText(this, Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد"), Toast.LENGTH_LONG).show();


    2- دکمه وسطی رو بزنید تا فایل جاوا با encoding مناسب ذخیره بشه.
    همین کار رو کردم ولی فقط اعداد رو نشون میده و حروف رو مربع نشون میده

  7. #7

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    تویه اندروید 2.1 toast با تابع Farsi مربع نشون میده اما با PersianReshape اگه دکمه یا تکست ویو رو عوض کنم درست نشون میده.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من از کلاس PersianReshape استفاده میکردم مشکل جدا شدن حروف فارسی حل شد ولی وقتی عدد رو با حروف فارسی مینوشتم جمله برعکس میشد مثلا "کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد" اینجور میشد
    "حرف باشد 6 تا 32 کلمه عبور شما باید بین"
    خعلی جستجو کردم تو گوگل از چندا از دوستان هم سوال کردم و هیچ کدوم بلد نبودن اصلا میخواستم برنامه رو با android 4 بنویسم تا این کلاس رو پیدا کردم و مشکل حل شد
    برا نمونه
    Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد")

    موفق باشید
    سعید جان منم قبلا از این استفاده کردم ولی توی گوشیهایی که فارسی پشتیبانی نمیکردند درست بود ولی توی گوشیهایی که فارسی رو ساپورت میکردن باز همین مشکل بود(یعنی یه جورایی برعکس شده بود)
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  9. #9

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    سعید جان منم قبلا از این استفاده کردم ولی توی گوشیهایی که فارسی پشتیبانی نمیکردند درست بود ولی توی گوشیهایی که فارسی رو ساپورت میکردن باز همین مشکل بود(یعنی یه جورایی برعکس شده بود)
    پیشنهاد شما چیه ؟ باید بیخیال فارسی نوشتن صحیح شد ؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    به نظر من بهتره از کاربر پرسیده بشه در اول برنامه ، بعد تصمیم گرفته بشه.
    یه برنامه مثل بازار اگه دقت کرده باشین چنین ویژگی نداره یعنی متنها رو ریشیپ نمیکنن
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    سعید جان منم قبلا از این استفاده کردم ولی توی گوشیهایی که فارسی پشتیبانی نمیکردند درست بود ولی توی گوشیهایی که فارسی رو ساپورت میکردن باز همین مشکل بود(یعنی یه جورایی برعکس شده بود)
    خوب تو کد براش تعریف میکنی که مثلا اگه ورژن اندروید از 2.3 به بالا بود Reshape نکنه
    آخرین ویرایش به وسیله saeidpsl : جمعه 19 اردیبهشت 1393 در 02:48 صبح

  12. #12

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    آقا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟
    من هر کار میکنم حروف رو مربع نشون میده !
    فونت رو تویه asset ریختم تویه کلاس Farsi هم چک کردم همون فونت بود ولی بازم نمیشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    سعید جان منم قبلا از این استفاده کردم ولی توی گوشیهایی که فارسی پشتیبانی نمیکردند درست بود ولی توی گوشیهایی که فارسی رو ساپورت میکردن باز همین مشکل بود(یعنی یه جورایی برعکس شده بود)
    اینم کلاس فیکس شده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    آقا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟
    من هر کار میکنم حروف رو مربع نشون میده !
    فونت رو تویه asset ریختم تویه کلاس Farsi هم چک کردم همون فونت بود ولی بازم نمیشه
    ورژن اندرویدتون چیه؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    ورژن اندرویدتون چیه؟
    2.1 تویه emulator

  16. #16

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    اینم نمونه کدم
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    Farsi.GetFarsiFont(this);
    Toast.makeText(this, Farsi.Convert("کلمه عبور شما باید بین 6 تا 32 حرف باشد"), Toast.LENGTH_LONG).show();
    Button b=(Button) findViewById(R.id.button1);
    b.setText(Farsi.Convert("به نام خدا"));

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    من وقتی اندروید با 2.1 درست میکنم اصلا تو eclipse نشون نمیده ولی اگه به ورزن 2.2 تغییر بدم نشون میده !!
    بعدشم دیگه همه موبایل ها 2.2 دارن نیازی نیست ورژن پایین‌تر چک کنی

  18. #18

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    من وقتی اندروید با 2.1 درست میکنم اصلا تو eclipse نشون نمیده ولی اگه به ورزن 2.2 تغییر بدم نشون میده !!
    بعدشم دیگه همه موبایل ها 2.2 دارن نیازی نیست ورژن پایین‌تر چک کنی
    اما تویه این تاپیک نوشته میشه اجرا کرد
    http://stackoverflow.com/questions/2...92120#21892120

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    من بیشتر پروژها دبدم با Android 2.2 درست شده.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سلام آیا کلاس PersianReshape از اندروید 2.1 پشتیبانی میکنه؟؟
    من با این کلاس پروژه های ساختم، با این مشخصات min sdk 7 یا همون 2.1
    در شبیه ساز با اندروید 2.2 به خوبی کار کرد.
    در گوشی با اندروید 4.0.4 به خوبی کار کرد
    اما در گوشی با نسخه اندروید 2.1 کار نکرد(جوری نوشت که نمیشه خوند) .آیا از 2.1 پشتیبانی نمیکنه؟
    خواهشا منو راهنمایی کنید.

  21. #21

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سعید جان منم از همین کلاس استفاده میکنم اما توی ایمولاتور با جا به جا نشون میده عددها و متن رو

    نمیدونم حالا توی گوشی درست نشون میده یا نه !!! گوشی ورژن پایین که فارسی ساپورت نکنه هم دم دست نیست امتحان کنم !!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    هیچ مشکلی باهاش ندارم این نمونه رو ببین


  23. #23

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سعید جان مرسی که وقت گذاشتی ولی میدونی مشکل کجا پیش میاد ؟؟؟ الان شما یک رشته کوتاه رو داری ریشیپ میکنی

    اگر این رشته تبدیل به دو خط بشه مشکل هنوز هست

    این رشته رو امتحان کن :

    "کلمه عبور شما باید بیشتر از 545 حرف باشد در غیر اینصورت نمیتوانید ثبت نام کنید و اگر ثبت نام کنید یک سری مشکلات پیش میاد که دیگه قانون نقض میشه و فلان و صرفا جهت تست"

    نتیجه این میشه، اول قسمت بعد از عدد میاد بعدش قسمت اول

  24. #24

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    دوستان کسی نتونسته این مشکل رو حل کنه تا به حال ؟؟؟

    ( اینکه وقتی متن دارای عدد از یک خط بیشتر میشه، بازم به هم ریخته میشه )

    دارم دیوونه میشم

  25. #25

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سلام

    من هنوز نتونستم این مشکل رو حل کنم، کسی از دوستان نیست که تونسته باشه این مشکل رو حل کنه ؟؟؟


    اگر این رشته فارسی همراه با عدد تبدیل به دو خط بشه مشکل هنوز هست و نمایش عدد مشکل داره

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hosseinaryai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    بابل
    پست
    333

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    آقا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟
    من هر کار میکنم حروف رو مربع نشون میده !
    فونت رو تویه asset ریختم تویه کلاس Farsi هم چک کردم همون فونت بود ولی بازم نمیشه
    بزن رو بیخیالی پیغامتو به صورت عکس png نشون بده

  27. #27

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    سلام . دوستان من با متن فارسی مشکل دارم در اندروید 2.2 . مثلا یک متن 4-5 خطی اگه باشه ، عدد ها که قاطی میشن هیچ ، مثلا میبینی اول متن اومده سطر اخر . خیلی افتضاح . از این کلاس farsi هم استفاده میکنم ولی فرقی نکرد . چه راه حلی برای این مشکل وجود داره ؟
    تشکر

  28. #28

    نقل قول: مشکل فارسی نویسی و برعکس شدن نوشته همراه با عدد در Android 2.2

    یه راهی ک به ذهن من میرسه اینه ک اول پیغام طولانی رو در دو یا سه متغیر رشته ای تغریف کنید و سپس این متغییرها رو در Toast فراخوانی کنید و با علامت + بهم بچسبانید . (str1 +" "+ str2)

تاپیک های مشابه

  1. رفع مشکل فارسی نویسی در ASP و ASP.NET
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 20:04 عصر
  2. مشکل فارسی نویسی
    نوشته شده توسط nini در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 14:11 عصر
  3. کمک در مشکل فارسی نویسی
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 11:43 صبح
  4. بازهم مشکل فارسی نویسی ....
    نوشته شده توسط SRNOURI در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 15:23 عصر
  5. مشکل فارسی نویسی با wiundowsXP و VB6
    نوشته شده توسط arsafari در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •