نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نصب (DirectX SDK (June 2010

  1. #1

    Question مشکل در نصب (DirectX SDK (June 2010

    سلام به همگی.
    من directx sdk رو دانلود کردم ولی زمانی که فایل DXSDK_Jun10.exe رو اجرا میکنم یه صفحه مشکی ( شبیه به cmd ) باز میشه و به سرعت بسته میشه و چیز خاصی هم نصب نمیشه
    من سعی کردم فایل رو با winrar باز کنم . فایل باز میشد و حتی پوشه ها و کتابخونه های موجود در اس دی کی رو نشون میداد اما زمانی که میخواستم extract کنم winrar ارور داد : The archive is corrupt
    من احتمال میدم که یا فایل به درستی دانلود نشده که winrar فایل رو خراب میدونه
    یا اینکه من بلد نیستم sdk رو نصب کنم.
    آیا طریقه نصب این اس دی کی چیز خاصیه که من نمیدونم ؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: مشکل در نصب (DirectX SDK (June 2010

    نقل قول نوشته شده توسط shn1377 مشاهده تاپیک
    سلام به همگی.
    من directx sdk رو دانلود کردم ولی زمانی که فایل DXSDK_Jun10.exe رو اجرا میکنم یه صفحه مشکی ( شبیه به cmd ) باز میشه و به سرعت بسته میشه و چیز خاصی هم نصب نمیشه
    من سعی کردم فایل رو با winrar باز کنم . فایل باز میشد و حتی پوشه ها و کتابخونه های موجود در اس دی کی رو نشون میداد اما زمانی که میخواستم extract کنم winrar ارور داد : The archive is corrupt
    من احتمال میدم که یا فایل به درستی دانلود نشده که winrar فایل رو خراب میدونه
    یا اینکه من بلد نیستم sdk رو نصب کنم.
    آیا طریقه نصب این اس دی کی چیز خاصیه که من نمیدونم ؟
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    با تشکر.
    اینکه Winrar خطا می دهد یعنی فایل به درستی دانلود نشده .بنابراین مجدد با اینترنت سرعت بالا و از سایت رسمی شرکت مایکروسافت دانلود کنید.
    ولی نوع سیستم عامل هم مهم است هنگام نصب.توضیحات SDK در همان صفحه ی مایکروسافت نوشته شده است.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار remmargorP emaG
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    سر جای خودم هستم
    سن
    33
    پست
    2

    نقل قول: مشکل در نصب (DirectX SDK (June 2010

    to install DirectX SDK ( jun 10 )

    1: go to add/remove programs or programs and features in control panel

    2: and uninstall the microsoft visual C++‎‎ 2010 x64 and x86 Redistributable

    3: then reboot your computer

    ...

    4: then install the DirectX SDK ( jun 10 )

    5: wait to finish installation progress

    6: now download and install the vC++‎‎ 2010 x64 and x86 Redistributable


    it's done!!!;J

  4. #4

    Unhappy نقل قول: مشکل در نصب (DirectX SDK (June 2010

    سلام من فایل directX رو از توی رجیستر پاک کردم حالا که میخوام directx رو نصب کنم این ارور رو میده:

    Untitled-2.jpg

    این هم این دو تا فایله که بهشون ارجاع داده:

    ضمیمه 120331

    لطفا برای حل این مشکل منو راهنمایی کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar log.rar‏ (29.6 کیلوبایت, 5 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نصب Visual Studio Ultimate 2010 در ویندوز 7
    نوشته شده توسط MahmoodGH در بخش VB.NET
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1397, 19:28 عصر
  2. مشکل در نصب MSDN 2010
    نوشته شده توسط emdadgar2 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 13:21 عصر
  3. اضافه نشدن directx به add reference بعد از نصب directx sdk
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1390, 19:05 عصر
  4. مشکل در نصب comport در دلفی 2010
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 18:04 عصر
  5. مشکل در نصب JDK ویا SDK در ویستا
    نوشته شده توسط mehdi_kamari در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 20:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •