نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دستور if

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    دستور if

    بنام خدا
    من یه برنامه نویس سطح متوسطم!

    من یک کوتاه کننده لینک دارم که نمیخوام آدرس خود سایتم کوتاه بشه و اینکه اون لینکی رو که میفرسته حتما فرمت لینک باشه .
    میخوام این ها رو بررسی کنه و اگه درست بود کد ها رو اجرا کنه !

    1) حتما با http:// و ... شروع بشه و همینطور پسوند داشته باشه مثل ir یا com ، کلا فرمت URL رو داشته باشه.
    2) اون لینکی که فرستاده میشه دامنه من (دامنه سایت کوتاه کننده لینک) نباشه !

    پیشاپیش ممنون

  2. #2

    نقل قول: دستور if

    برای اینکه لینک صحیح رو کاربر وارد کنه خود به فرمت input="url" بده
    اگر لینک رو وارد نکنه فرم ثبت نمیشه ارور میده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    نقل قول: دستور if

    میدونم و از قبل هم همین کار رو کرده بودم!
    ممکنه از یه فرم دیگه بفرسته که خودش ساخته در ضمن به درخواست 2 هم نگاهی بندازید !

  4. #4

    نقل قول: دستور if

    if(isset($_POST['submit']))
    {
    if($_POST['txturl']="$urlsite")
    $message ='error';
    else
    $message = 'code sabte form';
    }

    چون ممکنه کاربر ادرسهای مختلف از سایت خودت رو تست کنه میتونی اول دومین رو تشخیص بدی اگر دامین وارد شده با دامین خودت یکی بود فرم رو ثبت نکنی
    برای اینکار هم تو 2 تا لینک زیر مثالهای خوبی زده:
    http://stackoverflow.com/questions/1...certain-domain
    http://stackoverflow.com/questions/8...-just-the-base

  5. #5

    نقل قول: دستور if

    الآن به بحث امنیت چه ربطی داشت که تو این تالار ایجاد کردین؟

  6. #6

    نقل قول: دستور if

    تاپیک به تالار اصلی PHP منتقل شد. لطفاً بیشتر دقت کنید که کجا تاپیک ایجاد میکنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: دستور if

    دوست عزیز برای اعتبار سنجی URL ها میتونید خیلی ساده از filter_var استفاده کنید

    <?php$url = 'http://example.com';if(!filter_var($url,FILTER_VALIDATE_U RL)) { die('URL not valid');}

    و اگه میخواین جلوی کوتاه شدن لینک های مشخصی رو بگیرید یه آرایه از URL ها بسازید و موقع کوتاه کردن لینک چک کنید

    <?php
    $filter = array('http://example.com','http://www.google.com');$url = 'http://example.com';
    if(in_array($url,$filter)) { die('URL not valid');}

تاپیک های مشابه

  1. شبيه دستور AUTOREDRAW بيسيك در دلفي
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 02:23 صبح
  2. دستور like
    نوشته شده توسط betanam در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1382, 12:37 عصر
  3. شماره خطاهای استاندارد در دستور try & Catch
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 21:22 عصر
  4. update کردن در دستور select
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 17:28 عصر
  5. نظیر دستور Eval اکسس در VB
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 21:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •