نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

  1. #1

    مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    با سلام
    من قبلا می یومدم و نتایج یک دیتا کوئری رو وارد یک دیتاست میکردم و مثلا برای نمایش اون یک دیتا گرید میزاشتم که تا اینجا یک بار کوئری انجام میشد و بعد برای گزارش در استیمول سافت بازم یک بار دیگه کویری باید انجام میشد حالا سوالم اینه آیا میشه نتایج یک دیتا ست رو مستقیما بدون اینکه بخوام در گزارش دوباره درخواستی به دیتا بیسم داده بشه رو در گزارش دید. امیدوارم متوجه سوالم باشید من پست های زیادی رو دیدم مثلا تیکه کد زیر

    DataSet ds = new DataSet();

    dtSa.TableName = "dtSa";

    ds.Tables.Add(dtSa);

    Report.RegData(ds);

    Report.Show();

    ولی در کد بالا مشخص نشه که اطلاعات چگونه در گزارش نمایش داده میشه و اجزایی که در گزارش نیازه من اضافه کنم چیا هستند. اگه امکان داره اینو هم کمک کنید و یا اگه فایل پروژه ای چیزی دارین بزارین ممنون میشم خیلی کارم گیره ممنون از همتون
    آخرین ویرایش به وسیله aminbrleevb : سه شنبه 06 اسفند 1392 در 22:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    حالا سوالم اینه آیا میشه نتایج یک دیتا سورس رو مستقیما بدون اینکه بخوام در گزارش دوباره درخواستی به دیتا بیشم داده بشه رو در گزارش دید. امیدوارم متوجه سوالم باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    اشتباه تایپی بود و عجله داشتم دوست عزیز منظورم دیتا بیس بود و اشتباههی دیتا ست رو نوشتم دیتا سورس سوالم واضحه؟ پست ویرایش شد
    آخرین ویرایش به وسیله aminbrleevb : سه شنبه 06 اسفند 1392 در 22:43 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    وقتی یک کوئری اجرا میشه و ما نتیج رو توی یک دیتا ست دخیره میکنبم می خوام همین دیتا ست رو بفرستیم واسه نمایش به طوری که دیگه هیچ کوئری در استیمول اجرا نشه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    اوکی
    تا جایی که من میدونم و کار کردم با bussiness object میشه این کار رو انجام داد
    فایلش رو برات آپلود کردم (لینک)
    یه راهی هم هست که باید نتایج رو توی دیتاست بریزی و بدی به استیمول که من باهاش کار نکردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    بله شما می تونید یک دیتاست به استیمول اضافه کنید روش کارشم خیلی سادست با استفاده از designerش میتوانید یک دیتاست ست کنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام
    دوست عزیز با فرض اینکه اسم دیتاست حاوی اطلاعاتتون ds است و فایل گزارشتون در مسیر ذکر شده در کدها هستش ..........
    با کدهای زیر اطلاعات دیتاست به فایل گزارش ارسال خواهد شد ......میتونید اطلاعاتتون را در بخش دیکشنری فایل گزارش مشاهده کنید و فیل گزارشتون را تنظیم کنید ...........

    stiReport1.Load("D:\\Report.mrt");
    stiReport1.RegData("MyDataSet", ds);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Design();
    stiReport1.Show(true);

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    aslan جان این ارور رو میده An unhandled exception of type 'System.InvalidOperationException' occurred in Stimulsoft.Report.dll

    تو خط آخر stiReport1.Show(true);

  10. #10

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    aslan اگه ممکنه یک پروژه ساده بزارین تا ببینیم مشکل از کجاست ممنون میشم
    در ضمن در خط stiReport1.Design(); فرم دیزاین باز میشه نه خود گزارش. ممنون میشم که بگید باید چی کار کنم مرسی

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    کمک کنید دوستان

  12. #12

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام دوستان
    و سایر دوستان aslan
    اگه ممکنه یک پروژه ساده بزارین تا ببینیم مشکل از کجاست ممنون میشم
    در ضمن در خط stiReport1.Design(); فرم دیزاین باز میشه نه خود گزارش. ممنون میشم که بگید باید چی کار کنم مرسی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام
    متاسفانه نتونستم اینجا چیزی آپلود کنم
    یه نمونه کوچک در لینک زیر قرار دادم
    رفرنسهای استیمول را خودتون باید اضافه کنید ( حجم فایل زیاد میشد مجبور شدم حذف کنم )
    http://www.4shared.com/zip/63IAxmgcce/Sample1.html

  14. #14

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    با سلام و تشکر

    رفرنسهای استیمول را خودتون باید اضافه کنید ( حجم فایل زیاد میشد مجبور شدم حذف کنم ) ... میشه بگید منظورتون چی هست؟
    ....
    برنامه خطا میده بازم خواهش میکنم باهام همکاری کنین تا مشکل حل بشه صمیمانه سپاسگزارم
    اینم خطا


    An unhandled exception of type 'System.IO.FileNotFoundException' occurred in System.Windows.Forms.dll

    Additional information: Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2010.1.700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    انیجا خطا میده


    Application.Run(new Form1());

  15. #15

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    برنامه کار کرد ولی مشکل اینه که وقتی خط stiReport1.Design(); اجرا میشه محیط دیزاین برنامه استیمول (محیط کار برنامه استیمول )باز میشه و تا نبندمش گزارش اجزا نمیشه

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام
    این لینک را مطالعه کنید :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ght=stimul+dll

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aminbrleevb مشاهده تاپیک
    برنامه کار کرد ولی مشکل اینه که وقتی خط stiReport1.Design(); اجرا میشه محیط دیزاین برنامه استیمول (محیط کار برنامه استیمول )باز میشه و تا نبندمش گزارش اجزا نمیشه
    کافیه تو کدهاتون خط مربوط به strreport1.design() را حذف کنید

  18. #18

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    خوب تو برنامه ای که گزاشته اید برای هر سطر باید یک Rows.Add انجام بشه من دوست داشتم کل جدول یا یک دیتا ست گزارش فرستاده بشه ممکنه بگید چجور ؟ نمی خوام با یک حلقه همه سطر ها رو add کرد.
    aslan عزیز پست شماره 8 همین تاپیک یه همچین چیزی هست ولی برام خطا میده میشه کدی که تو اون پست هست رو توضیح بدی

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aminbrleevb مشاهده تاپیک
    خوب تو برنامه ای که گزاشته اید برای هر سطر باید یک Rows.Add انجام بشه من دوست داشتم کل جدول یا یک دیتا ست گزارش فرستاده بشه ممکنه بگید چجور ؟ نمی خوام با یک حلقه همه سطر ها رو add کرد.
    aslan عزیز پست شماره 8 همین تاپیک یه همچین چیزی هست ولی برام خطا میده میشه کدی که تو اون پست هست رو توضیح بدی
    سلام
    دوست عزیز اشتباه نکنید

    اون فقط یه سمپل ه برای نحوه ارسال دیتاست به استیمول
    شما دیگه لازم نیست چیزی را add کنین.
    ظاهرا دیتاست تون اماده است پس کافیه دیتاست آماده را به استیمول ارسال کنید نه اینکه اونو دوباره ایجاد کنید ( پرسش شما هم تو این تاپیک اینه که از دوباره کاری برای ایجاد دوباره دیتاست پرهیز کنید البته اگر درست متوجه شده باشم )
    پس دوباره یادآوری میکنم :
    وقتی اطلاعات موردنیازتون در داخل دیتاست / دیتاتیبل آماده است .. نیازی به هیچ کار اضافی نیست .. فقط کافی است دیتاست را به استیمول ارسال کنید ... )


    stiReport1.Load("D:\\Report.mrt");

    stiReport1.RegData("MyDataSet", ds);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();

    stiReport1.Compile();

    stiReport1.Design();

    stiReport1.Show(true);
    توضیح کد :
    خط اول - لود فایل گزارش
    خط دوم - ارسال دیتاست ds به استیمول
    خط سوم - ایجاد جداول / ستونها / .. ی دیتاست در دیکشنری فایل گزارش ... ( هماهنگ / برابر سازی !!)
    خط چهارم - کامپایل فایل گزارش
    خط پنجم - فراهم نمودن امکان دیزاین مجدد فایل گزارش .... - در کد نهایی و بعد از دیزاین این کد حذف شود
    خط ششم - نمایش فایل گزارش نهایی

    موفق باشید

  20. #20

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    مشکل همینه که ارور میده این کد منه

            private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sql = "SELECT * FROM t_user where lname like '%" + textBox1.Text + "%';";
    func1 fu1 = new func1();
    DataSet ds = fu1.sql_query_ds(sql);

    DataTable tbl1 = ds.Tables[0];


    //////////
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load("reporter1.mrt");

    stiReport1.RegData(ds);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    //stiReport1.Design();
    stiReport1.Show(true);

    }

    A first chance exception of type 'System.InvalidOperationException' occurred in Stimulsoft.Report.dll

    Additional information: ExecuteReader: CommandText property has not been initialized

    [/PHP]
    آخرین ویرایش به وسیله aminbrleevb : یک شنبه 11 اسفند 1392 در 21:41 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    دوتا سوال :
    1-نمونه ایکه ( پست 13 ) من لینکشو قرار دادم برای شما اجرا شد یا نه ؟
    2- درخط Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    break point بزارید ببینید خطا قبل از این خط کد هست یا بعد از آن ؟

  22. #22

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    برنامه کار کرد ولی وقتی همون برنامه رو برای ارسال با دیتا ست تغییر دادم ارور میداد پست 20 و 14 هم ارور ها هستند خطا هم در خطر آخر یعنی stiReport1.Show(true); هست.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام
    در حالت دیزاین ( stiReport1.Design(); )
    اگردر دیکشنری فایل گزارش اطلاعاتتون وجود داره چک کنید ببینید با Preview گزارشتون درست نمایش داده میشه یا نه ؟
    بهر حال اگر مشکلی داشتین پیشنهادم اینه که با یک فایل گزارش ( mrt) دیگه تست بزنید و ترجیحا این فایل گزارش جدید هم حاوی هیچ تنظیمی نباشه ( فایل خالی خالی ) که در اینصورت بایستی گزارشتون بدون خطا و بدون اطلاعات نمایش داده شود و ..................... ( قصدم اینه که مشخص بشه مشکل از فایل گزارشتون هست و یا چیزه دیگه ... )

  24. #24

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    بله برنامه در یک فایل خالی کار میکنه حالا بگید به این فرم گزارش خالی چی و با چه نامی اضافه کنم کد زیر هم مشخص میکنه که نام دیتا ست و جدولم در دیتا بیس چی هست. ممنون راستی خیلی گلی هواسم هست بهت.ماچ



    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    string sql = "SELECT * FROM t_user where lname like '%" + textBox1.Text + "%';";

    func1 fu1 = new func1();

    DataSet ds = fu1.sql_query_ds(sql);



    DataTable tbl1 = ds.Tables[0];





    //////////

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();

    stiReport1.Load("reporter1.mrt");



    stiReport1.RegData(ds);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();

    stiReport1.Compile();

    //stiReport1.Design();

    stiReport1.Show(true);



    }

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    خب.حالا کافیه این خط کد
    stiReport1.Design();
    اجرا بشه ...
    وقتی دیزاینر باز شد از سمت چپ هر چی لازم دارین بکشین بیارین روی فایل گزارش ( page header / page footer / data / ........)
    در سمت راست ( Data Source / Dictionary ) دیتاست / دیتا تیبل / ستونهای جدول و ........... هم باید باشه .. هر چی لازم دارین بکشین بیارین رو فایل گزارش )
    وقتی دیزاین فایل تموم شد اونو save کنید
    احتمالا نباید دیگه مشکلی مونده باشه
    نهایتا وقتی همه چی ok شد خط کد مربو به نمایش دیزاینر را از کدهاتون حذف کنید
    موفق باشین

  26. #26

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    دوست عزیز مرسی ولی ما بازم رفتیم رو پله اول
    مثلا من اومدم و یک تیبل رو به گزارشم درگ کردم وقتی پریویو میزنم همه فیلدهای اون تیبل نمایش داده میشه که طبیعیه ولی وقتی از طریق برنامه گزارش رو اجرا می کنم نم ی خوام که همه نمایش داده بشن مثلا برای تیکه کد پست 24 بازم همه فیلدها نمایش داده میشه من می خوام دیتا ستی که تو برنامه پر شده نمایش داده بشه . امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم.و قبلا هم گفتم نمی خوام هیچ گونه کوئری تو گزارش گیری مجددا اجرا بشه یعنی یک بار کوئری اجرا بشه و یک دیتا ست پر بشه و به گزارش فرستاده بشه تا نمایش داده بشه. فقط همین
    مثلا من می خوام فقط فیلدی که ایدی اون برابر یک هست نمایش داده بشه و قبلا هم تو دیتا ست قرار گرفته.
    ممنون میشم توضیح بدین با تشکر

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    اگر منظورتون از فیلد در نوشته بالا رکورد باشه و ..... چیزه دیگه ای به فایل گزارش اضافه نکرده باشین ( مثلا new connection و .... نکرده باشین )
    گزارش باید در هر لحظه فقط رکوردهای را نشون بده که در دیتاست ذخیره شده باشن و نه رکورد دیگه ای .............
    خط کد پائین را هم به کدهاتون اضافه کنید :


    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    stiReport1.RegData(ds);

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    اگر منظورتون از فیلد در نوشته بالا رکورد باشه و ..... چیزه دیگه ای به فایل گزارش اضافه نکرده باشین ( مثلا new connection و .... نکرده باشین )
    گزارش باید در هر لحظه فقط رکوردهای را نشون بده که در دیتاست ذخیره شده باشن و نه رکورد دیگه ای .............
    خط کد پائین را هم به کدهاتون اضافه کنید :


    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    stiReport1.RegData(ds);

  29. #29

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    آقا جواب نمیده.
    ببین دوست عزیز شما خوب توضیح میدیم من متوجه نمیشم.
    تو پست بالا چجوری امکان داره ( مثلا new connection و .... نکرده باشین ) رو اضافه نکنم و چیزی نشون بده ؟
    دوست عزیز من فرم خام گزارش رو گزاشتم و یک صفحه گزارش خالی برام نمایش داد فقط همین آیا new conection باید اضافه کنم چیزهایی که باید بهش اضافه کنم رو بهم بگو یا حد اقل یک فایل گزارش بزار برام که با کد زیر کار کنه و اگه کد هم مشکلی داره بهم بگو.صمیمانه قدردانم




    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sql = "SELECT * FROM t_user where lname like '%" + textBox1.Text + "%';";
    func1 fu1 = new func1();
    DataSet ds = fu1.sql_query_ds(sql);

    DataTable tbl1 = ds.Tables[0];


    //////////
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load("reporter2.mrt");

    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    //stiReport1.RegData(ds);

    stiReport1.RegData(tbl1);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    stiReport1.Compile();
    //stiReport1.Design();
    stiReport1.Show(true);

    }

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    سلام
    دوست عزیز من همه چیزو در این رابطه بهتون گفتم
    دقت کنید :
    new connection
    تعیین دیتاسورس و ....
    برای ارتباط با بانک اطلاعاتی و واکشی اطلاعات از جداول برای استفاده از آنها در فایل گزارش هستش . درسته ؟
    وقتی شما اطلاعات مورد نیازتون را از طریق کدنویسی در مثلا سی شارپ بدست آوردین و در داخل دیتاست / دیتاتیبل / ..... وجود داره دیگه نیازی به ایجاد ارتباط با بانک اطلاعاتی و ......... در فایل گزارش نیییییییییییسسسسسسسسسستتت تتتت
    فقط کافیه کارهایی که قبلا گفتم و انجام بدین . همین
    وقتی دیتاست و ... را به استیمول می فرستین و بعد ش میاین در فایل گزارشتون کانکشن ایجاد میکنید و دیتاسورس تعریف می کنید و ............
    اطلاعات دیتاست ارسالی در نظر گرفته نمیشه و کل اطلاعات بانک نمایش داده میشه ............
    در ضمن اگر مشکلتون حل نشد فایل گزارشتون را اینجا قرار بدین ( فایل mrt )

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aminbrleevb مشاهده تاپیک
    آقا جواب نمیده.
    ببین دوست عزیز شما خوب توضیح میدیم من متوجه نمیشم.
    تو پست بالا چجوری امکان داره ( مثلا new connection و .... نکرده باشین ) رو اضافه نکنم و چیزی نشون بده ؟
    دوست عزیز من فرم خام گزارش رو گزاشتم و یک صفحه گزارش خالی برام نمایش داد فقط همین آیا new conection باید اضافه کنم چیزهایی که باید بهش اضافه کنم رو بهم بگو یا حد اقل یک فایل گزارش بزار برام که با کد زیر کار کنه و اگه کد هم مشکلی داره بهم بگو.صمیمانه قدردانم




    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string sql = "SELECT * FROM t_user where lname like '%" + textBox1.Text + "%';";
    func1 fu1 = new func1();
    DataSet ds = fu1.sql_query_ds(sql);

    DataTable tbl1 = ds.Tables[0];


    //////////
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load("reporter2.mrt");

    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    //stiReport1.RegData(ds);

    stiReport1.RegData(tbl1);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear();
    stiReport1.Compile();
    //stiReport1.Design();
    stiReport1.Show(true);

    }
    stiReport1.Dictionary.DataStore.Clear(); دوم را از کدهاتون حذف کنید

  32. #32

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    بالاخره مشکل رو فهمیدم من باید ستون ها رو خودم تعریف کنم تو گزارش وگرنه خودش اونارو نمیسازه یک ستون ایدی ساختن نمایش داد بدون مشکل ولی کاش حتی ستون ها رو هم از داخل دیتاست قبول میکرد

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    می تونی داینامیک بنویسی که البته دردسرش زیادهاگه ریپورتات کمه توصیه میکنم از designش کنی

  34. #34

    نقل قول: مشکل در ارسال نتیجه یک کوئری به استیمول سافت

    لطفا به این سوال پاسخ بدین
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%88%D9%84

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •