نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن اتریبیوتهای یک کنترل html

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    گرفتن اتریبیوتهای یک کنترل html

    سلام
    من میخوام توی پروژم تمامی اتریبیوتهای یه کنترل html رو بگیرم در طرف سرور بگیرم.
    مثال :
    من یه فرم htmlدرست کردم مثل :
    <form action="default.aspx?id=20&ticket=1" method="post"><input name="txttext" requir="1" value="1111111" />
    <input type="submit" />
    </form>

    حالا میخوام وقتی فرم submite میشه در طرف سرور بتونم مثلا اتریبیوت requir کنترل تکس باکسم رو بخونم و یا هر اتریبیوت دیگه ای.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: گرفتن اتریبیوتهای یک کنترل html

    دوست عزیز وقتی فرم Submit میشه کل کنترل های html که به طرف سرور ارسال نمیشه.شما فقط به مقادیر کنترل ها میتونین دسترسی داشته باشین اون هم با Request.Form توی asp.net و با POST_$ توی php.چیزایی میخواین از این Submit ها



  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: گرفتن اتریبیوتهای یک کنترل html

    اینو میدونم دوست عزیز
    یعنی هیچ راهی نیست که بشه کل کنترل html رو بصورت استرینگ گرفت و خودمون طرف سرور تمامی اتریبیوت هاش رو بخونیم؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: گرفتن اتریبیوتهای یک کنترل html
    نوشته شده توسط majid.gymnast در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 08:03 صبح
  2. مشکل در ثبت کنترل html که دارای کد java هست
    نوشته شده توسط sheida در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 21:51 عصر
  3. گرفتن فوکوس برای کنترل های مثل lable و PictiureBox
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 11:29 صبح
  4. کد نویسی برای کنترل html
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1384, 15:39 عصر
  5. استفاده از کنترل HTML
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 17:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •