صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: yahoo messanger و دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    Lightbulb yahoo messanger و دلفی

    آیا امکان برقراری ارتباط با Yahoo Messenger در دلفی وجود داره؟
    مثلا هنگامی که کاربر log On است متنی توسط برنامه ی دلفی به کاربری فرستاده شود؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    راه ساده و کارامد اون استفاده از توابع API
    FindWindow هست. یعنی اول پنجره ی YahooMessenger رو پیداه کنی
    بعدش پنجره ی ورود متن رو پیدا کنی وبعدش با استفاده از SendMessege به
    پنجره متن بدی بعد دکمه ی Send رو به صورت مجازی با استفاده از SendMesseg
    کلیک کنی.

    توی Help دلفی بگردی همه چیز و توضیح داده.
    اصل کار با توابع API
    ّFindWindow
    SendMessge
    هست.

    موفق باشید.
    یا حق.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    راه ساده و کارامد اون استفاده از توابع API
    FindWindow هست. یعنی اول پنجره ی YahooMessenger رو پیداه کنی
    بعدش پنجره ی ورود متن رو پیدا کنی وبعدش با استفاده از SendMessege به
    پنجره متن بدی بعد دکمه ی Send رو به صورت مجازی با استفاده از SendMesseg
    کلیک کنی.

    توی Help دلفی بگردی همه چیز و توضیح داده.
    اصل کار با توابع API
    ّFindWindow
    SendMessge
    هست.

    فرضا اگه من اینا رو بدونم از کجا بفهمم کاربر داره با کی می چته ؟
    ثانیا اگه به یک کاربر دلخواه خواسته باشیم ÷یام بفرستم تکلیف چیه؟

  4. #4
    کلیه قابلیتهای یاهو مسنجر من جمله Voice و Video بصورت تعدادی COM Library پیاده سازی شده اند ؛ کافیه کلاسهای مورد نظرت رو به پروژهء دلفی ات وارد کنی و ازشون استفاده کنی . یاهو مسنجر در عمل فقط یک GUI برای این کلاسهاست و میشه با استفاده از امکانات این کلاسها رابطهائی به مراتب بهتر یا پیچیده تر یا اختصاصی طراحی کرد .

  5. #5
    سلام
    البته خیلی هم رابطه ساده ای نیست بدبخت
    ولی بجز ایمپورت کردن Type Library ها تا این اواخر که من میدونم یاهو وب سرویس هم داشت که از طریق اون هم میتونی این کار رو بکنی فکر کنم Yahoo Messenger Protocole بگردی یک چیزی پیدا کنی

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225

    Yahoo Protocol

    Document های پیوست رو بخون
    در مورد Yahoo Messenger Protocol هست.
    لینک یه تا‌پیک اینجاست به این تاپیک برو به Messenger قوی Yahoo که متن باز هست
    معرفی شده میتونی از متن برنامه این Messenger استفاده کنی.

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=44267
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله SH.Daneshvar : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385 در 08:21 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    سوس این مسنجر به چه زبانی بود؟
    ما که چیزی ندیدیم
    یا RPM است یا EXE

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    دوست عزیز
    همون فایل های rpm یک فایل فشرده حاوی Source این مسنجر هست.
    اینم لینک دانلود Source :
    http://prdownloads.sourceforge.net/g...c.rpm?download
    آخرین ویرایش به وسیله SH.Daneshvar : جمعه 08 اردیبهشت 1385 در 15:28 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    کسی می تونه اونو به پاسکال تبدیل کنه؟!!!!

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    دوست عزیز
    فکر کنم کار خودته باید الگوریتم کار رو بفهمی سپس اون رو به پاسکال بنویسیش.

    البته کار راحتیم نیست.
    قبلا از اینکار ها کردم.

    موفق باشی.
    یا حق.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    کسی نظر دیگری نداره که بشه فقط به طور ساده و نه خیلی پیشرفته و فقط در حد یک پیام ساده بتونیم با مسنجر ارتباط برقرار کرد؟

  12. #12
    نظر "دیگر"ی در این تاپیک درج نشده ، تنها گزینه ات همان راهی است که صفحه قبل نوشتم و بهش دقت نکردی . سایر پیشنهادات غیر فنی هستند .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب بگید چه جوری باید این کلاسها رو پیدا کنم و چه گونه از اونها در برنامم استفاده کنم
    اگر سورس اماده دارید دریغ نفرمایید
    متشکر م

  14. #14
    البته ایمپورت کردن Object Com برای دستگاهی که مطمئنی روش یاهو مسنجر هست روش بسیار خوبیه ولی سایر روشها من جمله استفاده از WebService نتنها غیر فنی نیست بلکه جزو روشهای توصیه شدست.
    برای اینکه مطمئن هم بشی خیلی غیر فنی نیست این کدی رو که 2-3 سال پیش برای دلفی 6 داشتم رو برات میزارم ایده بگیری :

    const
    LoginURL = 'http://msg.edit.yahoo.com/config/ncclogin?&n=1&login=%s&passwd=%s';

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Tmp, UserName, Password: String;
    i, BuddyBegin, BuddyEnd: Integer;
    begin
    if (Edit1.Text = '') or (Edit2.Text = '') then
    raise Exception.Create('Login/Password cannot be blank');

    UserName := URLEncode(Edit1.Text);
    PassWord := URLEncode(Edit2.Text);
    Tmp := Format(LoginURL, [UserName, PassWord]);

    FRemoteFile.Text := Http.Get(Tmp);

    if FRemoteFile[0] = 'OK' then
    begin
    for i := 0 to HTTP.Response.ExtraHeaders.Count -1 do
    if pos('Set-Cookie', HTTP.Response.ExtraHeaders[i]) > 0 then
    begin
    //We only care about the first cookie
    ShowMessage('Received Cookie: '+ Copy(HTTP.Response.ExtraHeaders[i], Length('set0cookie.'), Length(HTTP.Response.ExtraHeaders[i])));
    //So we break after getting the first cookie
    Break
    end;

    //Buddy list is delimited by a BEGIN BUDDYLIST and END BUDDYLIST
    BuddyBegin := FRemoteFile.IndexOf('BEGIN BUDDYLIST') +1;
    BuddyEnd := FRemoteFile.IndexOf('END BUDDYLIST') -1;

    for i := BuddyBegin to BuddyEnd do
    //These is the "raw" buddy list parsing is needed for it to make sense
    //Since this is an example I discarded this code
    ListBox1.Items.Add(FRemoteFile[i]);

    BuddyBegin := FRemoteFile.IndexOf('BEGIN IGNORELIST') +1;
    BuddyEnd := FRemoteFile.IndexOf('END IGNORELIST') -1;

    for i := BuddyBegin to BuddyEnd do
    ListBox2.Items.Add(FRemoteFile[i]);

    for i := 0 to FRemoteFile.Count -1 do
    if pos('Mail=', FRemoteFile[i]) > 0 then
    begin
    Tmp := Copy(FRemoteFile[i], length('mail01'), Length(FRemoteFile[i]));
    if StrToInt(Tmp) = 1 then
    ShowMessage('You have a yahoo mail account')
    else
    ShowMessage('You dont have a yahoo mail account');
    Break;
    end;
    end else
    raise Exception.Create('Couldnt log you on');
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    FRemoteFile := TStringList.Create;
    end;

    توی این کد Http یک IdHttp هست

  15. #15
    علت غیر فنی بودن روشت ماهیت متغیر پروتکلهای مورد استفادهء یاهو و همینطور محدودیت وب هست ، در حقیقت ساده ترین و کاملترین روش اتصال به یاهو همان COM Library اش هست که براحتی همراه نرم افزار قابل انتشاره و نیازی به نصب خود مسنجر نیست .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  16. #16
    اگر تغییر پروتکلی حاصل بشه حتما Com Object هم باید آپدیت بشه ، ضمنا کاملا درسته لازم نیست یاهو مسنجر نصب باشه شما میتونید کل آبجکت رو کنار برنامتون اینور اونور کنید ، یک برنامه کوچک 4-5 مگی فقط برای فرستادن مسیج که حتما نیاز به نوشتن برنامه نصب هم داره .
    ولی کاملا درسته که روش ساده تر و سریعتریه ولی از دید "فنی" حتما روش بهتری نیست
    مگر اینکه در تعریف فنی با هم خیلی اختلاف نظر داشته باشیم.

  17. #17
    نسخه های قدیمی یاهو مسنجر پس از هر تغییر به آپدیت نیاز داشتند اما نسخه های جدیدتر اینطور نیستند . من یکی از برنامه هائی که برای اتصال به یاهو مسنجر با استفاده از libyahoo2 نوشته ام رو لااقل هر فصل یکبار آپدیت میکنم ، کدهای لازم برای پروتکل تغییر داده شده همراه هر نسخه منتشر میشن و در فواصل زمانی غیر قطعی تغییر میکنن ؛ پس استفاده از COM Library یاهو تنها روش عملی است ، که در نتیجه تنها روش فنی است . بگذریم از اینکه انالیز دائمی پروتکل و نوشتن برنامه مستقل یا مبتنی بر وب ، نمیتونه از تمام قابلیتهای مسنجر استفاده کنه . همانطور که گفتم خود یاهو مسنجر هم صرفا" یک رابط کاربری ساده برای همین کتابخانه است و میشه به کمکش کدهای بهتری نوشت .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  18. #18
    چون جدیدا هیچ کاری در این ضمینه ها نکردم نمیتونم در مورد استدلالت جوابی بدم (چون هیچ اطلاعی ندارم) ولی صحبتهات در مورد عوض شدن پروتکل وب و پخش شدن کدهای لازم برای تغییر در آبجکت (و حتما پخش نشدن کدهای پروتکل وب!) و کلا اینکه تو دنیایی که همه دارند به سمت وب سرویس میرن همچین سوتیهایی از یاهو بعیده ، چندان برام پذیرفتنی نیست .
    ضمنا تعریف من از فنی اصلا عملی نیست اتفاقا خیلی کارها با خیلی روشها غیر فنی عملی میشن .
    به هر حال اگه یک روزی گذرم اینورا خورد و چیزی تو این ضمینه خوندم ،شاید یک ریپلای زیر ایمن تاپیک زدم

    راستی چه عکس باحالیه تازه بهش دقت کردم.

  19. #19
    مفهوم وب سرویس ارتباطی با قابلیتهائی که از یک مسنجر صوتی و تصویری مانند یاهو انتظار میره نداره . حرف زدن از وب سرویس ، به معنای امکان جاگزین کردن هر چیزی با یک پروتکل مبتنی بر وب نیست ؛ وجود یک درک ابتدائی از نحوهء عملکرد سرویسهای وب برای این منظور کافیه .

    این سوتی یاهو نیست . قاعده اش هست . در حال حاضر هیچ Web Service ای برای استفاده از قابلیتهای یاهو مسنجر وجود نداره . آنچه که هست ، صحبت کردن با سرور وب از طریق یک وب کلاینت است که تلاش میکنه وب کلاینت چت یاهو رو شبیه سازی کنه ، که هیچ ارتباطی با یک سرویس وب نداره . از آنجائیکه تنها روش کاربردی و عملی استفاده از COM Library است بدون پرداخت هزینه های بی ربط ، این تنها روش فنی است و به بحث بیشتری نیاز نداره . دلیل استفادهء من از libyahoo2 پلت فرم برنامه ای بود که نوشتم ( freebsd ) و برای نوشتن یک برنامه ویندوز متصل به سرویس یاهو ، روش فنی استفاده از COM و بقیه روشها استفاده از مهندسی معکوس پروتکل و یک پیاده سازی مستقل هستند که محدودیتهاش ذکر شد .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  20. #20
    از توضیح کاملتون در مورد وب سرویس ممنونم خیلی دیدمو باز کرد، جالبه که بحث فرستادن یک پیام رو که براحتی میشه با سرویس وب (نه وب سرویس ) بدون لینک کردن یک لایبرری چند مگی به برنامه انجام بدیم رو به بحث در مورد سرویس صدا و تصویر ربط میدین!
    هزینه بی ربط هم یعنی همی لینک کردن یک فایل با حجم بالا به برنامه . از اونجایی که کلاینت یاهو مسنجر رو با انهمه امکانات (از RichView قدرتمندش گرفته با قابلیت هاست فلش و پشیبانی از اینهمه امکانات دیگه تا اینکریپشن و نگهداری مکالمات و تعداد زیادی تنظیمات Defineable و امکان استفاده از "وب سرویسهای" یاهو و .....) یک کلاینت ساده میدونید ،
    آخرین ویرایش به وسیله Inprise : شنبه 09 اردیبهشت 1385 در 23:59 عصر

  21. #21
    اگه به توضیحات قبلی کمی دقت کنی ، متوجه دو نکته بدیهی میشی :

    الف- تغییر غیر قطعی پروتکلهای یاهو باعث میشه هیچ کد مستقل و قابل اتکائی قابل توسعه نباشه . چه از طریق وب کلاینت با یاهو حرف بزنی ، و چه از طریق تحلیل پروتکل ، در هر حال ، چون کد مذکور در معرض تغییره ، این صورت مسئله نمیتونه جواب کاملی داشته باشه . دقیقا" به همین منظور ، یاهو COM اش رو منتشر کرده . استفاده از یک Type Library ساده نیازی به لینک سه لایبراری یاهو ( به ترتیب 450 و 600 و 780 کیلوبایت ! ) نداره ؛ کافیه روی منوهای دلفی دو سه تا کلیک کنی ، و بعد از اتمام پروژه برنامه ات رو با Installer مورد علاقه ات Deploy کنی . ضمن اینکه بدین ترتیب میشه بسادگی از محیط RAD دلفی یا سایر بسترها استفاده کرد .

    ب- منظور از "یک رابط کاربری ساده" این هست که یاهو مسنجر ، در عمل کار پیچیده یا منحصر به فردی انجام نداده ، و چیزی نیست بجز یک رابط برای کتابخانه اش . بسته به نوع کاربرد - که میتونه ساده باشه مثل یک ارسال پیام یا میتونه ساده نباشه - میشه رابطهائی به مراتب پیچیده تر و اختصاصی تر طراحی کرد ؛
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    حالامی شه یک کم از Com بگی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    کام ابجکتز همون ActiveX ها هستن که در تمام برنامه نویسی ها میشه ازشون استفاده کرد . برای نصب کردن یک کام به صورت کامپاننت در دلفی می تونید از پنجره Components از ActiveX Install استفاده کنید .

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب حالا من می خوام از com مسنجر استفاده کنم چه جوری می تونم اونو نصب کنم.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    لطفا این مساله را فراموش نکنید هنوز برای من حل نشده

  26. #26
    اشتباه میکنی اگر منتظری کسی برات کد بنویسه . راهنمائی ها و توضیحاتی که داده شده برای شروع کافیه ؛ باید بتونی از راهنمائی های حداقل موجود روی فروم برای نصب و استفاده از اکتیواکسها و کلاسهای COM استفاده کنی ؛
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    برنامه نویس باید خلاقیت داشته باشه . تازه بعضی چیزا هست مثل این ما فقط و فقط میتونیم راهنمایی اصول کلی کنیم . استفاده با خودت و گوگل و هلپ کامل دلفی .

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    اینم یه کامپاننتاش ::
    مراحل زیر را طی کن ::
    البته ببخشید چون من الان دیگه فقط با BDS4.0 کار می کنم .
    به ترتیب دنبال کنید .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif 1.GIF‏ (7.5 کیلوبایت, 34 دیدار)
    • نوع فایل: gif 2.GIF‏ (13.8 کیلوبایت, 34 دیدار)
    • نوع فایل: gif 3.GIF‏ (20.8 کیلوبایت, 38 دیدار)

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    من این کارو انجام دادم اما نتونستم با مسنجر ارتباط برقرار کنم
    دقیقا کدام ActiveX باید نصب کنم؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    به نظرتون به جای این سه صحفه این خوب نبود ؟
    http://www.google.com/search?hl=fa&q...ahoo+messenger
    یا امثال اینا .

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    مثال اینا بهتره

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    کسی مثالی نداره؟

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    آقای Delphi SkyLine من منتظر یک مثال از جانب شما می مانم.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    پس باید کمی صبر بدید تا بنویسم دیگه .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    اینو برات می نویسم اما بدون گشتنش زیاد سخت نبود و اگه خودتون می گشتید موفق تر بودید . به هر حال ::

    <-------------------------------BEGIN UNIT CODE ------------------------------>
    unit YahooLogin;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs,
    StdCtrls, ExtCtrls, IdBaseComponent, IdComponent, IdTCPConnection,
    IdTCPClient, IdHTTP, idGlobal;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    HTTP: TIdHTTP;
    Panel1: TPanel;
    Label1: TLabel;
    Edit1: TEdit;
    Label2: TLabel;
    Edit2: TEdit;
    Button1: TButton;
    ListBox1: TListBox;
    Label3: TLabel;
    ListBox2: TListBox;
    Label4: TLabel;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    FRemoteFile: TStringList;
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.DFM}

    const
    LoginURL = 'http://msg.edit.yahoo.com/config/ncclogin?&n=1&login=%s&passwd=%s';

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Tmp, UserName, Password: String;
    i, BuddyBegin, BuddyEnd: Integer;
    begin
    if (Edit1.Text = '') or (Edit2.Text = '') then
    raise Exception.Create('Login/Password cannot be blank');

    UserName := URLEncode(Edit1.Text);
    PassWord := URLEncode(Edit2.Text);
    Tmp := Format(LoginURL, [UserName, PassWord]);

    FRemoteFile.Text := Http.Get(Tmp);

    if FRemoteFile[0] = 'OK' then
    begin
    for i := 0 to HTTP.Response.ExtraHeaders.Count -1 do
    if pos('Set-Cookie', HTTP.Response.ExtraHeaders[i]) > 0 then
    begin
    //We only care about the first cookie
    ShowMessage('Received Cookie: '+ Copy(HTTP.Response.ExtraHeaders[i], Length('set0cookie.'), Length(HTTP.Response.ExtraHeaders[i])));
    //So we break after getting the first cookie
    Break
    end;

    //Buddy list is delimited by a BEGIN BUDDYLIST and END BUDDYLIST
    BuddyBegin := FRemoteFile.IndexOf('BEGIN BUDDYLIST') +1;
    BuddyEnd := FRemoteFile.IndexOf('END BUDDYLIST') -1;

    for i := BuddyBegin to BuddyEnd do
    //These is the "raw" buddy list parsing is needed for it to make sense
    //Since this is an example I discarded this code
    ListBox1.Items.Add(FRemoteFile[i]);

    BuddyBegin := FRemoteFile.IndexOf('BEGIN IGNORELIST') +1;
    BuddyEnd := FRemoteFile.IndexOf('END IGNORELIST') -1;

    for i := BuddyBegin to BuddyEnd do
    ListBox2.Items.Add(FRemoteFile[i]);

    for i := 0 to FRemoteFile.Count -1 do
    if pos('Mail=', FRemoteFile[i]) > 0 then
    begin
    Tmp := Copy(FRemoteFile[i], length('mail01'), Length(FRemoteFile[i]));
    if StrToInt(Tmp) = 1 then
    ShowMessage('You have a yahoo mail account')
    else
    ShowMessage('You dont have a yahoo mail account');
    Break;
    end;
    end else
    raise Exception.Create('Couldnt log you on');
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    FRemoteFile := TStringList.Create;
    end;

    end.
    <-----------------------------END UNIT CODE--------------------------------->

    <-----------------------------BEGIN FORM CODE------------------------------->
    object Form1: TForm1
    Left = 192
    Top = 121
    Width = 379
    Height = 443
    Caption = 'Form1'
    Color = clBtnFace
    Font.Charset = DEFAULT_CHARSET
    Font.Color = clWindowText
    Font.Height = -13
    Font.Name = 'MS Sans Serif'
    Font.Style = []
    OldCreateOrder = False
    OnCreate = FormCreate
    PixelsPerInch = 120
    TextHeight = 16
    object Label3: TLabel
    Left = 16
    Top = 136
    Width = 65
    Height = 16
    Caption = 'Buddys list'
    end
    object Label4: TLabel
    Left = 194
    Top = 138
    Width = 64
    Height = 16
    Caption = 'Ignore lists'
    end
    object Panel1: TPanel
    Left = 11
    Top = 3
    Width = 342
    Height = 113
    TabOrder = 0
    object Label1: TLabel
    Left = 11
    Top = 24
    Width = 63
    Height = 16
    Caption = 'Username'
    end
    object Label2: TLabel
    Left = 11
    Top = 56
    Width = 60
    Height = 16
    Caption = 'Password'
    end
    object Edit1: TEdit
    Left = 94
    Top = 18
    Width = 233
    Height = 24
    TabOrder = 0
    end
    object Edit2: TEdit
    Left = 96
    Top = 51
    Width = 233
    Height = 24
    TabOrder = 1
    end
    object Button1: TButton
    Left = 139
    Top = 82
    Width = 75
    Height = 25
    Caption = 'Login'
    TabOrder = 2
    OnClick = Button1Click
    end
    end
    object ListBox1: TListBox
    Left = 15
    Top = 160
    Width = 171
    Height = 239
    ItemHeight = 16
    TabOrder = 1
    end
    object ListBox2: TListBox
    Left = 192
    Top = 160
    Width = 171
    Height = 239
    ItemHeight = 16
    TabOrder = 2
    end
    object HTTP: TIdHTTP
    Request.Accept = 'text/html, */*'
    Request.ContentLength = 0
    Request.ContentRangeEnd = 0
    Request.ContentRangeStart = 0
    Request.ProxyPort = 0
    Request.UserAgent = 'Mozilla/4.6 (compatible; Indy Library)'
    Left = 320
    Top = 48
    end
    end
    <-----------------------------END FORM CODE ------------------------------->

    موفق باشید.

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    آره اینو من تو یکی از سایتها دیدم اما نتونستم باهاش کار کنم
    شما از اون استفاده کردید؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    بهتر نیست این بحث را رهاش نکنیم؟

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    نه . چون دیگه فکر کنم باید شما هم کمی بگردی .

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    شما می تونید سورس یه YahooRobot رو پیدا کنی . البته آقای مشاتان نوشته بودن اما پولیه ها .

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    شما ابتدا بخش ActiveX ها رو باید مطالعه کنید و دیگر اینکه با یک ActiveX کد نویسی کنید و یک برنامه ایجاد کنید برای شروع متوجه کار خواهید شد ...

    xPDF Viewer رو تو فوروم سرچ کنید ...

    یا حق !!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. یک Robot برای Yahoo Messanger به همراه Source
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 05:51 صبح
  2. استفاده از messanger در شبکه محلی
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 16:42 عصر
  3. ممنوع کردن yahoo messanger در winroute
    نوشته شده توسط bluesky2005 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1383, 08:59 صبح
  4. دزدیدن و استفاده از yahoo messenger & Yahoo Email
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •