نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم نمایش برخی از خصیصه ها هنگام ایجاد style

  1. #1

    عدم نمایش برخی از خصیصه ها هنگام ایجاد style

    سلام

    نمیدونم چرا نمیشه بعضی از خصیصه ها رو توی style به کار برد ، داشتم روی یه پروژه کار میکردم و مشکلی نبود ، معلوم نشد چرا یدفعه این طوری شد ، این استایلی که دارم :
    <style name="TextViewX">

    <item name="android:layout_height">wrap_content</item>
    <item name="android:layout_width">wrap_content</item>
    <item name="android:layout_margin">5dp</item>
    <item name="android:gravity">center</item>
    <item name="android:minLines">2</item>
    <item name="android:padding">5dp</item>
    <item name="android:textColor">@android:color/black</item>
    <item name="android:textAppearance">?android:attr/textAppearanceLarge</item>
    <item name="android:textSize">20sp</item>
    </style>

    قبلا به textView ها فقط یه id بعلاوه text و style میدادم و مشکلی نبود :
    <ir.myApp.Training.TextViewX
    android:id="@+id/tv_message"
    style="@style/TextViewX"
    android:text="@string/app_name" />

    و طبق لینک این کار مشکلی نداره ، و توی پروژه هیچ خطا یا هشداری هم نشون داده نمیشه .
    ولی الان وقتی layout رو باز میکنم پیشنهاد میده که layout_height و layout_width رو تنظیم کنم؟ موقع اجرا هم برنامه کرش میکنه به همین علت ، گیج شدم ، از adtBundle استفاده میکردم حتی یه eclipse دیگه دانلود کردم و بعد از نصب plugin های مروط یه پروژه جدید باز کردم و همین مشکل اونجا هم هست.
    یعنی اگه درد نداشت دوست داشتم سرمو بکوبم گوشه میز

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    69

    نقل قول: عدم نمایش برخی از خصیصه ها هنگام ایجاد style

    دلیل خاصی داره که height و width نمیدین؟

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش برخی از خصیصه ها هنگام ایجاد style

    1- TextView های زیادی دارم.
    2- وقتی خود گوگل تو مستندات نوشته میشه چرا برا من نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 15:33 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 19:00 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 18:57 عصر
  4. سوال: عدم نمایش بخش هایی از فرم هنگام Minimize و Maximize
    نوشته شده توسط Alt+F4 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 11:51 صبح
  5. عدم نمایش برخی از فیلدها در vb
    نوشته شده توسط adhami در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 08:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •