نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش محتویات دیتابیس در صفحه

  1. #1

    نمایش محتویات دیتابیس در صفحه

    با سلام

    یه سوالی داشتم

    من مثلا میخوام محتویاتی که در کلومن content ذخیره شده رو تو یک صفحه نمایش بدم با درخواست ایدی توسط یوزر

    ایا کد زیر درسته ؟

    مثلا با زدم ادرس site/file.php?id=70 محتویات content با ایدی 70 رو نمایش بده

    البته با فرض اینکه قبلش به دیتابیس وصل شده باشه و اینکلود شده باشه

    <?
    $id = $_GET['id'];
    $query = mysql_query("SELECT content FROM table WHERE id = '$id'");
    ?>
    <html>
    <body>
    content:<? echo '$query' ?>
    </body>
    </html>



    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sherlock0111
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    ربط
    پست
    75

    نقل قول: نمایش محتویات دیتابیس در صفحه

    ببین دوست گرامی بعد از اینکه کویری گرفتی باید با این دستور
    $fetch=mysql_fetch_assoc($query)
    اطلاعات جدولت توی $fetchذخیره می شوند که با یه دستور اکوی ساده می تونی نتایج رو نشون بدی
    while($fetch=mysql_fetch_assoc($query)){echo $fetch['yeki az stona masalan name']."<br/>";}

  3. #3

    نقل قول: نمایش محتویات دیتابیس در صفحه


    <?php
    $content = '';
    $id = intval($_GET['id']);
    $query = mysql_query("SELECT `content` FROM `table` WHERE (`id`='{$id}')");
    if($query && mysql_num_rows($query) > 0) {
    $query = mysql_fetch_assoc($query);
    $content = $query['content'];
    }
    ?>
    <html>
    <body>
    content:<?php echo $content; ?>
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: نمایش محتویات دیتابیس در صفحه

    با تشکر از هر دو دوست عزیز

    جناب شهرکی من این قسمت رو متوجه نشدم

    (`id`='{$id}')");


    چرا به این صورت نوشته نشد ؟

    $query = mysql_query("SELECT `content` FROM `table` WHERE id='$id';

  5. #5

    نقل قول: نمایش محتویات دیتابیس در صفحه

    معمولاً توی PHP بعنوان یک استاندارد توصیه میشه که اسامی متغیرها رو وقتی که داخل رشته به کار میرن، توی آکولاد قرار بدین تا از تداخل اسامی جلوگیری بشه. به مثال زیر دقت کنید:

    $name = 'ali';
    echo "{$name}reza"; // output: alireza
    echo "$namereza"; // warning: Undefined variable $namereza

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: عدم نمایش محتویات صفحه در IE وقتی از از update panel استفاده بشه
    نوشته شده توسط microland در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1390, 10:17 صبح
  2. نمایش محتویات یک صفحه و یا یک یوزر کنترل به صورت لایت باکس
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 21:56 عصر
  3. سوال: آموزش نمایش محتویات یک صفحه در یک صفحه دیگر
    نوشته شده توسط imanzand در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 13:33 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 12:58 عصر
  5. نمایش محتویات یک دیتابیس اکسس در اینترنت
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •