صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 126

نام تاپیک: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

  1. #81
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگه کاربرد نرم افزار ما مقدماتی و سطحی باشه باید چه کار کرد ؟ به نظز شما CloseSource بودنش بهتر نیست ؟
    به نظر من زیاد فرقی نمی کنه.

    اگه قضیه پشتیبانی باشه، من فکر می کنم هر کسی توی محدوده ی جغرافیایی خودش قدرت بیشتری داشته باشه. در این صورت قدرت نفوذ توسعه گر اصلی هم تقریبا" محدود است و این به ضرر ایشون می شه. درسته؟
    در یکی دو جمله پاسخت رو میدم... امیدوارم تا پایان پاسخم رو بفهمی...
    بازمتن زادهء اینترنت بوده و بدون اینترنت تقریبا محصولات بازمتن هیچ مفهومی ندارند. (مفهوم دارند، اما توجیه ندارند)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    ممنون. برای سوال دوم تقریبا" جوابم رو گرفتم
    ولی برای سوال اول : اگه نرم افزار طوری باشه که پشتیبانی خاصی نخواد، رقابت بر سر قیمت می شه و این به ضرر توسعه گر اصلی است.

  3. #83
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اگه نرم افزار طوری باشه که پشتیبانی خاصی نخواد، رقابت بر سر قیمت می شه و این به ضرر توسعه گر اصلی است.
    می تونی یه مثال برای "نرم افزار مقدماتی و سطحی" بزنی؟؟ شاید منظورت رو درست نفهمیده باشم :(
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    مثلا یه برنامه رایت سی دی !

  5. #85
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مثلا یه برنامه رایت سی دی !
    در مورد همین مثالی که گفتی، به نظر من...
    اگر فکر می کنی می تونی با شرکت هایی مثل Nero مقابله کنی، خوب کدت رو منتشر نکن.
    در غیر این صورت، فکر می کنم، بازمتن نوشتن برنامه ات، کار درستی باشه!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    پس می شه نتیجه گرفت که خیلی جاها نمی شه (= بهتره که نشه) برنامه رو زیر لایسنس GPL منتشر کرد ؟

  7. #87
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    پس می شه نتیجه گرفت که خیلی جاها نمی شه (= بهتره که نشه) برنامه رو زیر لایسنس GPL منتشر کرد ؟
    بله.........
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #88
    پس می شه نتیجه گرفت که خیلی جاها نمی شه (= بهتره که نشه) برنامه رو زیر لایسنس GPL منتشر کرد ؟
    البته GPL تنها لایسنس آزاد یا متن باز نیست.
    http://www.opensource.org/licenses/
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  9. #89
    بله.........
    این بله به معنای اینه که هر کی این کار رو بکنه رفته قاطی آدم بدها (ناقضین آزادی) یا نه واقعا این هم می تونه یک روش توجیه پذیر در موارد خاص باشه؟
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  10. #90
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    این بله به معنای اینه که هر کی این کار رو بکنه رفته قاطی آدم بدها
    دلیلی بر بد بودن یا نبودن نیست.
    بد بودن شرکت هایی مثل مایکروسافت یا اسکو، دلایل دیگه ای داره که یکی از اونها انحصار طلبی ایشون بوده و هست.

    واقعا این هم می تونه یک روش توجیه پذیر در موارد خاص باشه؟
    به نظر من می تونه روش مناسبی باشه. اما واقعا در جای مناسبش.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  11. #91
    ببخشید بحث رو کمی به شوخی کشیدم ولی منظور من از آدم بدها یک مورد خاص نبود ، منظور من ناقضین آزادی ای بود که در چند صفحه قبل در موردش صحبت کرده بودیم. بهتر بگم ، اگر در جایی این مدل Business انتخاب شد ، الزاما به معنای صلب آزادی دیگران نیست.

    به هر حال ممنون از جوابتون
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    این نتیجه ی اخلاقی درسته ؟ : درصد بالایی از نرم افزار ها همین وضع رو دارند و مجبورند که زیر GPL ( یا مشابه آن ) نباشند. مدل تجاری نرم افزار آزاد منحصر به تعداد محدودی نرم افزار می شه
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammad_Mnt : شنبه 28 مرداد 1385 در 14:08 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  13. #93
    مدل تجاری نرم افزار آزاد منحصر به تعداد محدودی نرم افزار می شه
    برادر به طور کلی تفاوت چندانی بین opensource و نرم افزار آزاد نیست.هر دو به یک مساله کلی اشاره می کنند.ضمن این که ممکنه برخی برنامه ها با این مدل جور در نیایند،ولی شرکتهای بزرگی مثل Novell یا TrollTech دارن از مدلی مشابه این استفاده می کنند و از نظر تجاری هم سود می برند.
    بهترین مثال شاید Trolltech باشه.در این مورد ر.ک: کایلیکس و مرگ تدریجی

    مدل تجاری اش رو هم می تونی اینجا ببینی:
    http://www.trolltech.com/company/model
    این شرکت محصولش رو هم به صورت متن باز و هم تجاری ارایه می ده.با این تفاوت که در صورت استفاده از نسخه متن باز برنامه ی شما هم متن باز خواهد بود و از قوانین آن پیروی خواهد کرد ولی در صورت استفاده از نسخه ی تجاری(با قیمتی نزدیک به 3000 دلار!!) می توانید برنامه ی
    خود را با هر لایسنس تجاری منتشر کنید.

    Dual Licensing is based on the principle of Quid Pro Quo - something for something.

    This is how it works: In return for the advantages you realize from using a Trolltech product to create your application, we require that you do one of the following:

    * Either: Contribute to the continued development of the product by purchasing commercial licenses from Trolltech. This option secures you the right to distribute your application under the license terms of your choice.

    * Or: Contribute to the Open Source community by placing your application under an Open Source license (e.g. the GPL). This option secures all users the rights to obtain the application's full source code, modify it, and redistribute it.



    این شرکت 4400خریدار از 60 کشور جهان داشته و در سال 2005 نزدیک به 6/7 میلیون دلار درآمد داشته.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  14. #94
    این نتیجه ی اخلاقی درسته ؟ : درصد بالایی از نرم افزار ها همین وضع رو دارند و مجبورند که زیر GPL ( یا مشابه آن ) نباشند. مدل تجاری نرم افزار آزاد منحصر به تعداد محدودی نرم افزار می شه
    نه!
    به هیچ وجه اینطور نیست که شما میگید!

    منظورتون از مدل تجاری نرم افزار آزاد چه مدلیه؟؟

    نتیجه اخلاقی بحث میتونه این باشه هرکس آزاد هست که محصولش رو هر جور که می خواد در اختیار مشتری ها! خودش قرار بده.

    پ.ن:جنبه دیگه:قیمت نرم افزار آزاد شما فقط خود نرم افزاری که در اختیار مشتری میذارید نیست بلکه قیمت اصلی که مشتری می پردازه در ازای پشتیبانی(شامل در اختیار داشتن آخرین پچ های امنیتی به سرعت و مجانی!, راهنما ...) همه جانبه شما به عنوان توسعه دهنده رسمی نرم افزار هست!
    و البته در اختیار عموم قرار گرفتن(به صورت تصاعدی) نرم افزار یک تبلیغ بزرگ برای شما میتونه باشه و مطمئناً کاربرانی که بخوان از محصول شما استفاده کنند مطمئناً حداقل به دلیل پشتیبانی شما به سراغ شما میان.

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    @ حسین زاده : این شرکت/شرکت هایی که شما مثال می زنید بزرگ هستند و شاید بتونند به خاطر قدرتی که دارند با این مدل تجاری کار کنند. ولی منظور من فرضا" یه تیم 5-6 نفره است که (حداقل در ابتدا) قدرت رقابت با چنین شرکت هایی رو نداره. این تیم کوچک چطوری می تونه با چنین مدلی، درآمد داشته باشه ؟

    @آرمین : من که گفتم فرض کنید نرم افزار مورد بحث پشتیبانی خاصی لازم نداشته باشه. اون موقع تکلیف چیه ؟

  16. #96
    حسین زاده : این شرکت/شرکت هایی که شما مثال می زنید بزرگ هستند و شاید بتونند به خاطر قدرتی که دارند با این مدل تجاری کار کنند. ولی منظور من فرضا" یه تیم 5-6 نفره است که (حداقل در ابتدا) قدرت رقابت با چنین شرکت هایی رو نداره. این تیم کوچک چطوری می تونه با چنین مدلی، درآمد داشته باشه ؟
    سوالت رو برای یکی از مسئولین سایت opensource فرستادم.به محض دریافت جواب،خبر میدم.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  17. #97

    iman hosseinzadeh writes:
    > How can we earn money form an opensource software if:
    > 1:We are a little group without great financial
    > potential.
    > 2:Our software doesn't need special support.

    It may be that you can't, in which case you shouldn't try.

    Or it may be that your customers don't actually care that they can
    download the code, because what they're actually buying from you is a
    relationship with you.
    There are many possible business models for
    open source
    .
    البته این برادر خیلی کلی جواب داده.اگر سوال دیگری هست در خدمتم.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  18. #98
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    خوب چه دلیلی داره که مشتری بیاد به خاطر ارتباط با من ( به چه دردش می خوره؟ ) به من پول بده ؟

  19. #99
    منظور از ارتباط همان خدمات و پشتیبانی پس از فروش است.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  20. #100
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    وا ! برگشتیم سر خونه ی اول! من که گفتم برنامه خدمات و پشتیبانی خاصی نداره

  21. #101
    در این صورت اگر صرفا سودآوری مطرحه،ممکن است مدل اوپن سورس برای این برنامه مناسب نباشد.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  22. #102
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    من این طوری فهمیدم که برای چنین نرم افزارهایی ( که درصد زیادی رو هم تشکیل می دن ) ، توی دنیای آزاد، ابتدای کار نباید اصلا" به درآمد توجه کرد. بعد از یه مدت، اگه نرم افزار حرفی برای گفتن داشت و رشد کرد و به قدرت قابل توجه ای رسید، اون موقع می شه ازش کسب درآمد کرد

  23. #103
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    به نظر من تو مدل open source (یک نوع از ) معادلات برمی گرده به ساده ترین حالت اون (انسانهای اولیه). یعنی من به یک برنامه نیاز دارم و اون رو می نویسم و برای دادن اون به بقیه لازم نیست (تقریبا) هیچ هزینه ای بکنم و بقیه هم مثل من پس اگه افراد مثل من هزار نفر باشند (در بهترین حالت) من فقط یک هزارم برنامه هایی رو که لازم دارم رو خواهم نوشت. (خیلی عالیه مگه نه)

  24. #104
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Cave
    پست
    550
    فلسفه OpenSource در مصاحبه با اریک ریموند
    http://www.aftab.ir/articles/compute...01863220p1.php

  25. #105
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    2

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    سلام میخواستم بگم درمورد opensource مطالب بیشتری دارین لطف کنین ارائه کنید

  26. #106

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    مدتی قبل برای اتمام تزم و ساختن نرم افزاری که بتونه از کارتم به درستی استفاده کنه ، و ایضا" کسب درآمد از این نرم افزار ، با شرکت تحقیقاتی ای قرار داد بستم . برای راه اندازی بخشی از سیستم به وجود کدی نیازمند بودیم که تحت GPL منتشر شده بود و به اندازه کافی پیچیده بود . شرکت طرف قرارداد من با مولف کد تماس گرفت و ضمن قانع کردن اون برای خرید یک لیسانس اختصاصی و غیر آزاد - که کد نهائی رو از بند GPL خلاص کنه - 60 ساعت مشاوره از مولف اون کد برای همکاری با من و تکمیل پروژه خرید . پس مولف کد آزاد مورد نظر در حال کمک به جامعهء نرم افزار با کد GPL اش هست ، ولی میتونه لیسانسهای اختصاصی ای رو برای مشتریان خاصش در نظر بگیره ، و از توان و دانشش برای توسعه نرم افزارهای ثالث استفاده کنه . اگه همه چیز طبق برنامه پیش بره بیست روز دیگه اجرای آخرین قسمت نرم افزار و تستش تموم میشه ، و فرد مذکور پولش رو کاملا" دریافت میکنه ، و من درسم تموم میشه و برای نرم افزاری که در این مدت نوشته ام پول معقولی میگیرم ، و یک موسسه تحقیقاتی هم صاحب تکنولوژی میشه که به این شکل لااقل تا حالا تولید نشده . کسی متضرر نیست . همه خوشحالند . آزادی نرم افزار ، اگر با قاعده و فرهنگ توسعه پیدا کنه ، با طبیعت سازگار تر از تحمل کارتلهای نرم افزار غول پیکری است که صرفا" به کسب درآمد از طریق انحصاری نگه داشتن بازار فکر میکنند .
    دوست عزیز :
    1-چطور میشه کد نهایی (اصولا کد نهایی در مجوز GPL چه معنایی داره ؟)رو از بند GPL رها کرد؟
    2-با توجه به علاقه شما به مدل اپن سورس آیا شخص جنابعالی هم نتیجه کار های نرم افزاری خود رو چه در این پروژه چه در سایر پروژه های با ارزش خود به شکل اپن سورس و مجانی(کسب در آمد از خدمات )-بر اساس مثلا GPL استفاده کرده اید؟
    3-آیا کد اپن سورسی که ماهیتش در پروژه ای به کد بسته تغیر پیدا کنه صر ف نظر از اینکه به وجهی قوانین لایسنس اپن سورسش رو نقض کنه (حتی با وجود اینکه این مجوز از طرف orginal Developer صادر بشه) بیش از هر چیز خط بطلانی بر ارزش وجودی و احتمالا اصالت مفهوم کاملا انتزاعی آزادی در اپن سورس نخواهد بود؟

    You may not copy, modify, sublicense, or distribute the Program except as expressly provided under this License. Any attempt otherwise to copy, modify, sublicense or distribute the Program is void, and will automatically terminate your rights under this License

    3-به نظر شما و البته محفوظاتی که از نظرات و مستندات دیگه در باره اپن سورس دارید آیه مجوز هایی مانند GPl-MPL-BSD-MIT و غیره با وجود تفاوت هایی که دارند جایی رو برای بستن کد دارند ؟طبق مطالعات بنده که چنین چیزی ندیدم.حتی در مورد مجوز پیشنهادی شما MPL.در هر صورت کد باید باز بمونه.میشه کد رو فروخت میشه ورزن های تجاری داشت ولی در هر صورت می باید کد چه کد اصلی چه کدی که توسط توسعه دهنده اصلی یا کار بزرگتر یا مشارکت کننده ای که کد رو تغیر داده (چیزی حذف و یا چیزی افزوده باشه)و یا کد رو با کدی با لایسنس دیگه چه لایسنسی که دارای حق امتیاز غیر از اپن سورس باشه چه اپن سورس باید کد های اون باز بمونه.این یعنی برنامه نویسی که میخواد از مزایای اپن سورس برای کد هاش استفاده کنه نمیتونه در عین حال مزورانه و ریاکارانه مدل اصلاح شده ای رو به شکل بسته در اختیار دیگران قرار بده چه در ازای پول و چه غیر اون !هر چند میتونه کد رو به شکل اپن سورس بفروشه!


    در واقع Open Source در مورد مسئلهء آزادی فکر میکنه . طبیعت انسان ، در بستر آزادی رشد میکنه ، نه محدودیت . محدودیت ، میتونه روشی برای کسب قدرت و پرداختن به تجارت باشه ، چه در سیاست ، چه در فرهنگ یا اقتصاد ، اما تجربه نشون میده انسان ، بیشتر از کنترل ، به آزادی مایله ، و حاضره برای بقای آزادی هزینه پرداخت کنه ؛ Open Source نماد و پرچم آزادی در صنعت نرم افزار هست . کمپانی های زیادی از این طریق به کسب و کار مشغولند ، و افراد زیادی صرفا" در حال کمک کردن به توسعه هستند ، تا بحال خبری مبنی بر مرگ یک توسعه گر منبع آزاد در اثر گرسنگی منتشر نشده ؛
    نظرتون درباره آقای استالمن چیه!؟ایشون هم وضعیت بدی ندارند.و به رغم نظر افرادی در این فروم علاوه بر حقی که به گردن لینوکس دارند از نظر بعد شخصیتی مسلما خیلی بی ریا تر و از نظر بعد علمی و اشراف و بر اپن سورس و دانش فلسفی پشت اون خیلی کم ادا تر از بعضی از افراد این فروم (انگشت شمار!)هستند.

    موفق باشید.
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

  27. #107
    کاربر تازه وارد آواتار miradli
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    با سلام و درود به دوستان
    لطفا به این موضوع توجه بشه که یک پروژه اپن سورس توسط شروع کننده کامل و به پایان نمی رسه ! یعنی فقط استارت پروژه و هدف مهمه .... " به عنوان مثال لینوکس " که البته خود لینوکس هم در ادامه یا با الهام از راهی که تانن باوم رفته بود راهش رو شروع کرد و در ابتدا سیستم عامل کوچکی بوده و اگرچه لینوس به کامل شدن آن کمک کرده بسیاری از برنامه نویسان به او کمک کردنند که زود به نتیجه رسیدن ( کم شدن هزینه مالی و وقتی پروژه ) و حجم بزرگی از اطلاعات و آموزشهای مفید در زمینه برنامه نویسی به دوستداران این علم و .... درون کدهای لینوکس و ابزاری که براش ساخته شده ( مثل رابط کاربر گرافیکی و ... ) بوجود آمده که خود این یک مرجع بزرگ برای همه هست حتی خود لینوس !
    و این که کلی کمپانی از اون حمایت کردن توجه کنید که بی منفعت نیست ...
    پروژه های اوپن سورس هیچ گارانتی و .... و هیچ ضمانتی برای آسیب رساندن به سیستم شما یا درست کار کردن ندارند ، و در مراحل اولیه احتمالا بسیار باگ دارند که میتوانند خطرناک باشند !
    برای اطلاعات بیشتر میتونید به مجوزهای انتشار به عنوان مثال GPL مراجعه کنید !
    که البته با توجه به این که شما برنامه نویس هستید میتونید خودتون این مشکلات رو برطرف کنید و خودتون برنامه رو برای خودتون ضمانت کنید ، که البته این موضوع برای پروژه های بزرگ مثل لینوکس سخت و دشوار و وقت گیره و درضمن همه که برنامه نویس نیستند و شرکتهایی هستند و برای رفع نیازهایشان سریعا به نسخه قابل اطمینان نیاز دارند و منطقی نیست که خودشون این کار رو انجام بدن !
    در ادامه این موضوع رو بررسی میکنیم ؛

    1- شما وقی یک نرم افزار تجاری رو خریداری میکنید شرکت سازنده در مقابل شما متعهد هست که نرم افزار درست کار کنه و .... و باید تمامی عواقب رو بپذیره ( البته در خارج از ایران )

    2 - حالا وقتی شما همون پروژه اوپن سورس رو خریداری میکنید خدمات پشتیبانی و ... را خواهید داشت چیزی شبیه به نرم افزار های تجاری!
    مثلا برای استفاده از لینوکس روی سرورها فکر نمیکنم از نسخه های اوپن سورس بدون پشتیبانی ( رایگان ) استفاده بشه !
    این پشتیبانی دو طرفه هست یعنی شما گسترش دهنده رو ساپورت مالی میکنی و اون شما رو پشتیبانی خدماتی !!!!! و همین باعث گسترش اون نرم افزار میشه .
    و صد البته تمام این ماجرا مفید و سازنده هست برای همه منفعت داره ! از نویسنده برنامه تا خریدار و کاربرهای معمولی و برنامه نویسان دیگر ....

    خوب با تمام این توضیحات حالا نظر شما چیه !؟
    آیا میشه پول درآورد ؟
    آیا شروع پروژه اوپن سورس درسته ؟
    این همه منفعت برای همه تازه شما در ابتدا و فقط هدف داری و علم خودت نه سرمایه نه .... همه کمک میکنن تا کامل بشه تا به نحوی استفاده کنند از نظر علمی یا از نظر مادی !

    حالا اگر توجیه شدید و اگر هدفی دارید و سرمایه برای تاسیس شرکت ندارید و یا مطمعن نیستید که پروژه بعد از سرمایه گذاری سود خواهد داد (( البته هدف اوپن سورس و کسانی که این کار رو انجام میدن معمولا اینطور نیست )) ، یک پروژه اوپن سورس شروع کنید و همه و خودتان استفاده ببرید از این سفره گسترده !

  28. #108

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    تمام صفحات این پست رو خوندم!

    از همه شما متشکرم.

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    27

    سوال:چگونگی استفاده از رنگ در++c

    برای استفاده از رنگ در++c از چه دستوری باید استفاده کنم؟
    برای استفاده از کلید جهت دار برای حرکت دادن یک شکل در برنامه ++ز چگونه باید استفاده کنم؟

  30. #110

    نقل قول: سوال:چگونگی استفاده از رنگ در++c

    نقل قول نوشته شده توسط saeedenferadi مشاهده تاپیک
    برای استفاده از رنگ در++c از چه دستوری باید استفاده کنم؟
    برای استفاده از کلید جهت دار برای حرکت دادن یک شکل در برنامه ++ز چگونه باید استفاده کنم؟
    واقعا به نکته ی خوبی اشاره کردید من دو نکته در این مورد به ذهنم رسید
    1- این سوال چه ربطی به این بخش داره
    2-در بخش سی پلاس صد بار به این سوال جواب داده شده
    3-درکت می کنم ساعت یک است البته شب

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    این هم ترجمه ای غیر رسمی از مجوز GNU :
    http://www.kaveh.org/gnu/gpl-fa.html

  32. #112

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt مشاهده تاپیک
    مشکل من هم همینه که نمی شه پول در آورد . چون یکی دیگه که سورس نرم افزار رو در اختیار داره ، در واقع با شما شریک می شه !!!
    من میخوام بدونم متن باز بودن یعنی چی؟
    اگر امکان داره واضح تر توضیح بدید

  33. #113
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt مشاهده تاپیک
    برای من هنوز مبهمه که چرا باید یه پروژه تجاری به صورت OpenSource باشه ! لطفا" دوستان عزیز من رو از ابهام در بیارن
    سلام
    ببینید دوست عزیز یکی وقتی یک نرم افزار متن بازOpen Source پخش می کنه نوع ساده اونو انتشار می کنه فقط 10% کارایی یک نرم افزار
    مثلا شما یه برنامه word می نویسی و انتشار می کنی ولی در نسخه انتشار شده فقط می توان تایپ کرد و فرد استفاده کننده از این نرم افزار باید برای داشتن امکانات بیشتر باید پول پرداخت کنه
    از اونجایی که برنامه ها رایگان هستند یک نفر حد اقل برای اولین بار از اون استفاده می کنه تا ببینه چطوره وقتی اون نرم افزار تو دل طرف جا گرفت میاد پول می ده تا از امکانات بیشتر استفاده کنه
    بیشتر نرم افزار های متن باز هم برای به پایین کشیدن شرکت های بزرگ مثل Microsoft هست مثلا شما برای مبارزه با برنامه Microsoft word باید از برنامه متن باز استفاده کنید و اونو رایگان در اختیار مشتریان قرار دهید
    امیدوارم فهمیده باشید چی گفتم(خودم نفهمیدم

  34. #114
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt مشاهده تاپیک
    1) این سناریو رو در نظر بگیرید :
    یه نفر یه موتور بانک اطلاعاتی با امکانات جدید درست کرده و زیر لایسنس GPL منتشرش کرده و هر نشخه از اون رو 100 دلار می فروشه . من یه نسخه می خرم . من لحظه به لحظه آخرین تغییرات رو از او می گیرم ولی هر نسخه رو 20 دلار می فروشم . در واقع نسخه هایی که من می فروشم کاملا" با نسخه های ایشون یکی است . حالا یکی که می خواد این موتور را تهیه کنه از من می خره یا از نویسنده اصلی ؟
    من فکر می کنم از من بخرند :) بنابراین من فکر می کنم اگر یه نرم افزار در عین این که از کپی رایت بهره می بره سورس باز هم باشه خیلی بهتر از این که زیر لایسنس GNU منتشر بشه
    میرن از صاحب اصلیش می خرند چون نرم افزار متن باز رو مجانی می دن نه با 20 دلار

  35. #115
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt مشاهده تاپیک
    دارم تلاش می کنم !
    خوب . یه چیزایی داره دستگیرم می شه . این جور که من فهمیدم ، نرم افزار به خودی خود منبعی برای کسب درآمد نیست بلکه خدماتی که در مورد اون نرم افزار داده می شه محل کسب در آمد است . درسته ؟
    بله دقیقا منظور از متن باز این هست

  36. #116
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_Mnt مشاهده تاپیک
    من این طوری فهمیدم که برای چنین نرم افزارهایی ( که درصد زیادی رو هم تشکیل می دن ) ، توی دنیای آزاد، ابتدای کار نباید اصلا" به درآمد توجه کرد. بعد از یه مدت، اگه نرم افزار حرفی برای گفتن داشت و رشد کرد و به قدرت قابل توجه ای رسید، اون موقع می شه ازش کسب درآمد کرد
    دقیقا درست فکر می کنید

  37. #117
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط small_programmer مشاهده تاپیک
    به نظر من تو مدل open source (یک نوع از ) معادلات برمی گرده به ساده ترین حالت اون (انسانهای اولیه). یعنی من به یک برنامه نیاز دارم و اون رو می نویسم و برای دادن اون به بقیه لازم نیست (تقریبا) هیچ هزینه ای بکنم و بقیه هم مثل من پس اگه افراد مثل من هزار نفر باشند (در بهترین حالت) من فقط یک هزارم برنامه هایی رو که لازم دارم رو خواهم نوشت. (خیلی عالیه مگه نه)
    دقیقا درست فکر می کنید

  38. #118
    کاربر جدید آواتار DEnnIES
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    9

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    نقل قول نوشته شده توسط KingDelphi مشاهده تاپیک
    من میخوام بدونم متن باز بودن یعنی چی؟
    اگر امکان داره واضح تر توضیح بدید
    متن باز یا Open Source یا کد باز که به صورت مجانی برای مقاصد خاصی ارزه می شوند
    که معروف ترین انها Linux است.

    «نرم افزار به خودی خود منبعی برای کسب درآمد نیست بلکه خدماتی که در مورد اون نرم افزار داده می شه محل کسب در آمد است .»

    «برای چنین نرم افزارهایی ( که درصد زیادی رو هم تشکیل می دن ) ، توی دنیای آزاد، ابتدای کار نباید اصلا" به درآمد توجه کرد. بعد از یه مدت، اگه نرم افزار حرفی برای گفتن داشت و رشد کرد و به قدرت قابل توجه ای رسید، اون موقع می شه ازش کسب درآمد کرد.»

    «تو مدل open source (یک نوع از ) معادلات برمی گرده به ساده ترین حالت اون (انسانهای اولیه). یعنی من به یک برنامه نیاز دارم و اون رو می نویسم و برای دادن اون به بقیه لازم نیست (تقریبا) هیچ هزینه ای بکنم و بقیه هم مثل من پس اگه افراد مثل من هزار نفر باشند (در بهترین حالت) من فقط یک هزارم برنامه هایی رو که لازم دارم رو خواهم نوشت. (خیلی عالیه مگه نه).»

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار famarini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    137

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    با سلام
    من تمام صفحات رو كامل خوندم، خيلي لذت بردم از اينكه مطالب شسته رفته و سمت و سو خوبي بر خوردار بود از دوستان عزيزم Inpris و Oxygen وبقيه دوستان كه مطالبو كامل كردن كمال تشر رو دارم. اميدوارم روزي برسه كه توي ايرانه خودمون هم بشه به راحتي اين قوانين اجرا بشه و اينقدر حسرت خارجي ها رو نخوريم.

    موفق و پيروز باشيد.



    ----------------------
    معرفي نرم افزارهاي ايراني
    www.irsoftwares.com

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: ضرورت وجود OpenSource چیست ؟

    سلام به همه دوستان من هم از استاد عزیزم مطالبی در این باره آموخته ام که در اختیار شما قرار می دهم ان شاء الله مفید واقع شود:
    open source
    به نرم افزارهایی گفته می شود که رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرند و کد های برنامه نویسی آن نیز همراه آن می باشد
    این گونه نرم افزارها ایده هایی را مطرح می کنند. از جمله :
    1. تبلیغات :که می تواند برای تبلیغات شرکت ها مورد استفاده قرار گیرد و یا برای
    مطرح شدن در جامعه برنامه نویسی نوشته می شود.
    2. اشخاصی که تازه به دنیای برنامه نویسی روی آورده اند از این برنامه برای یک الگو و تمرین استفاده می کنند
    3. از آنجاییکه برنامه نویس های حرفه تر نیز این برنامه را می بینند و اشکالات برنامه دیده و آنها را اصلاح می کنند
    و در نهایت یک برنامه مثل لینوکس که خیلی ساده بود تبدیل به یک سیستم عامل شد
    این هم کل بحث اوپن سورس......
    نکته :
    البته از زمانیکه اوپن سورس آمده اشخاص برای مطرح کردن خود در جامعه برنامه نویسی از آن استفاده می کنند ولی قبل از آن کارهای دیگری برای این کار وجود داشت مثل ویروس نویسی

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. همکاری در یک پروژه OpenSource
    نوشته شده توسط hidensoft در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آذر 1386, 23:51 عصر
  2. پیشنهاد یک پروژه opensource در پایتون
    نوشته شده توسط !!Unix!! در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 21:54 عصر
  3. جاوا OpenSource می‌شود!!!
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1385, 11:01 صبح
  4. چه پروژه opensource را پیشنهاد می کنید؟
    نوشته شده توسط nargesi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 19:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •