نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

  1. #1

    Question نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    سلام
    من میخوام این فریم ورک رو نصب کنم و یه پروژه جدید ایجاد کنم ولی تا الان با xamp کار نکردم
    این فریم ورک با ومپ کار میکنه؟
    چجوری میشه یه پروژه جدید ایجاد کرد؟

  2. #2

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    هیچ فرقی نمیکنه. با هر محیطی میتونید کار کنید. فقط کافیه مسیرها رو توی Path ویندوز تعریف کنید. روی My Computer کلیک راست کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید. در قسمت Advanced روی Enironment Variables کلیک کرده و در فهرست پایین، گزینه Path رو پیدا کنید و Edit رو بزنید و در انتهای مسیر، عبارت زیر رو بنویسید:
    ;C:\wampp\php;C:\yii\framework

    و به جای این دو مسیر، به ترتیب مسیر فایل اجرایی php.exe و مسیر کپی کردن پوشه فریمورک yii (در حقیقت پوشه framework داخلش و نه خود پوشه اصلی) رو وارد کنید. حالا میتونید به شکل زیر توی Command Prompt پروژه جدید بسازین:
    yiic webapp C:\wamp\helloworld

  3. #3

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    برای ساختن پروژه همین چیزی که نوشتین رو نوشتم توی cammand ولی پیغام میده که نمیشه

  4. #4

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    مسیر Path ویندوز رو به شکل درست تنظیم کردین یا نه؟ دقیقاً متن خطا چیه؟ اگه مشکل دارین توی تنظیم کردنش، TeamViewer بدین براتون تنظیمش کنم.

  5. #5

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    مسیر رو همونی که شما دادین گذاشتم
    ارور :
    'yiic' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch

  6. #6

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    خوب مسیرها رو دقیقاً همونی که من گفتم نباید بدین که. باید همونطور که گفتم، ببینید php.exe توی چه پوشه ای از wamp هست (معمولاً Wamp نسخه PHP رو هم به مسیر اضافه میکنه) و همچنین مسیر که پوشه framework از پوشه yii روی سیستم شماست رو باید بجای مسیر دوم بنویسید. این مسیرها باید در ادامه مسیرهای قبلی سیستمتون اضافه بشن و ; اولش هم لازمه باشه.

  7. #7

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    بله ،اشتباه از اونجا بود
    ممنون درست شد
    فقط یه چیزی من هر وقت بخوام یه پروژه جدید درست کنم باید از همین مسیر برم؟

  8. #8

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    نه دیگه یکبار مسیرها درست شده. فقط هربار کافیه توی Command Prompt بنویسید yiic webapp C:\wamp\www\yourProjectName

  9. #9

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    نه منظورم همینکه از
    Command Prompt برای ساخت پروژه استفاده کنیم بود
    چرا باید از این مسیر برای ساخت یه پروژه جدید استفاده کرد؟
    من قبلا با CI یه خورده کار کرده بودم ولی از همون نرم افزاری که واسه کد نویسی استفاده میکردم یه پروژه توی مسیر ومپ ایجاد میکردم...ولی این از
    Command Prompt برای ساخت پروژه استفاده میکنه

  10. #10

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    ببینید، دستور yiic webapp میاد پروژه Skeleton رو برای شما میسازه (که به این کار Scaffolding) میگن و دیگه نیاز نیست شما همه پوشه ها و ساختار لازم برای کارکرد صحیح MVC و... رو بسازین. توی CI چون فریمورک نسبتاً خالی هست، همه چیز رو خودتون میسازین. اینجا هم میتونید بسازید ولی دردسر داره و این دستور، شما رو از زحمت ساخت اسکلت اولیه پروژه بی نیاز میکنه و بعد، شما برحسب نیازتون میاین تغییرش میدین. الآن هم توی Zend Studio و NetBeans و... میتونید با ساخت یک پروژه جدید از نوع PHP Application from Existing Source Code و انتخاب پوشه پروژه خودتون، به راحتی یک پروژه جدید از روی فایلهای ساخته شده، تولید کنید.

  11. #11

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    ببخشید میشه بگید چجوری میشه با نرم افزار aptana مسیر پوشه و پروژه رو پیدا کرد و بهش دسترسی داشت؟

  12. #12

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp

    دو راه دارین:
    1- انتخاب Import از منوی File و انتخاب General و بعد Existing Folder as New Project و انتخاب مسیر و نوع پروژه در مرحله های بعدی
    2- انتخاب Window و بعد Show View و بعد Project Explorer و پیدا کردن پوشه در روی کامپیوترتون در بخش Project Explorer و کلیک راست روی پوشه و انتخاب Promote to Project

  13. #13

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    من در مسیر http://localhost/yii/web/ با همچین اروری روبرو شدم : Invalid Configurationyii\base\InvalidConfigException

    yii\web\Request::cookieValidationKey must be configured with a secret key.


  14. #14

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    دوست عزیز یک تاپیک جدا بزنید بهتره!!

    برید به فایل config و cookieValidationKey مقدارش رو تنظیم کنید.

  15. #15

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    من همین ارور رو دوباره دارم ولی نمیدونم مشکل کجاست
    (بعد از مدت ها اومدم سمت اییی)
    توی تنظیمات ویندوز واسه فایل php درست زدم واسه yii نمیدونم درست زدم یا نه..
    یکی میشه بگه درسته یا نه.

    پوشه فریم ورک من توی این ادرس هست

    C:\wamp\www\basic


    یعنی پوشه basic همون پوشه ای هست که اکسترکت کردم.
    C:\wamp\www\basic;
    اینو توی تنظیمات ویندوز دادم.ایا درسته؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    با سلام وقت بخیر
    من با زمپ و استافده از فیلم آموزشی آقای سیفی زاده اینو بر روی ابونتو نصب کردم.
    اما تو قسمتی که میخاستم واگرانت رو آپ کنم با این اررور مواجه هستم:


    C:\vm_yii2>vagrant up
    Bringing machine 'default' up with 'virtualbox' provider...
    ==> default: Importing base box 'precise32'...
    ==> default: Matching MAC address for NAT networking...
    ==> default: Setting the name of the VM: vm_yii2_default_1486395837139_24299
    ==> default: Clearing any previously set network interfaces...
    There was an error while executing `VBoxManage`, a CLI used by Vagrant
    for controlling VirtualBox. The command and stderr is shown below.

    Command: ["hostonlyif", "create"]

    Stderr: VBoxManage.exe: error: Assertion failed: [SUCCEEDED(hrc)] at 'D:\tinderb
    ox\win-4.0\src\VBox\Main\src-server\HostImpl.cpp' (1106) in Host::CreateHostOnly
    NetworkInterface.
    VBoxManage.exe: error: COM RC = E_ACCESSDENIED (0x80070005).
    VBoxManage.exe: error: Please contact the product vendor!
    VBoxManage.exe: error: Details: code E_FAIL (0x80004005), component Host, interf
    ace IHost, callee IUnknown
    Context: "CreateHostOnlyNetworkInterface (hif.asOutParam(), progress.asOutParam(
    ))" at line 64 of file VBoxManageHostonly.cpp
    0%...10%...20%...30%...40%...50%...60%...70%...80% ...90%...100%

    C:\vm_yii2>


  17. #17

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    فریم ورک yii یا دیگر فریم ورک های php روی هاست اشتراکی هم نصب میشن و میشه از اونها استفاده کرد؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نصب فریم ورک yii با wamp (حل شد)

    بله چرا نشه ؟؟!!!

تاپیک های مشابه

  1. آموزش مباحث شی گرایی فریم ورک Yii
    نوشته شده توسط Pouyan2010 در بخش Yii Framework
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1392, 07:43 صبح
  2. سوال: طریقه نصب فریم ورک لوسین (Lucene)
    نوشته شده توسط heliya62 در بخش بحث و گفتگو در مورد فناوری های مرتبط با جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 12:57 عصر
  3. سوال: چه کار کنیم از طولانی نصب فریم ورک راحت بشیم ؟
    نوشته شده توسط man_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 20:14 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 11:57 صبح
  5. نصب فریم ورک
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 17:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •