نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن با جستجو

  1. #1

    اضافه کردن با جستجو

    سلام
    خسته نباشید!
    من میخوام توی یه جدولی که دارم برای وارد کردن یه تاریخ اول بیاد جستجو کنه که مثل اون تاریخ نباشه بعد اگه نبود تاریخی که توی edit نوشتم رو به جدول اضافه کنه وگر نه که error بده و بخواد که تاریخ دیگه ای رو بدیم ! بعد میخوام که یه دکمه برای حذف داشته باشم که هر رکوردی رو که توی edit می نویسم رو پاک کنه ! در ضمن میخوام یه زمان شروع و یه زمان پایان داشته باشم تو جدول که میخوام کاری بشه که هر زمانی رو که توی edit نوشتم بیاد search کنه که این زمان رو قبلا ندادم یعنی توی بازه های زمانی داده شده نیست بعد اگه اینطوری بود بذاره تو جدول وگرنه زمان جدیدی رو بخواد ! لطفا در مورد نوشتن این برنامه کمکم کنید !

  2. #2
    دوست عزیز سلام
    ابتدا بهتره برنامه ات رو به قسمتهای کوچکتر تبدیل کنی.
    سپس شروع به نوشتن یک قسمتش بکنی.
    بعد ازاون اگر در نوشتن اون قسمت سوالی یا اشکالی داشتی در این قسمت بپرسی.
    سوال شما بیشتر شبیه این هستش که دوستان زحمت بکشن این برنامه رو برای شما بنویسن
    چون خیلی کلی بیان کردید.موفق باشید

  3. #3
    سلام
    برای اینکه جلوی پست تکراری رو بگیری راحتترین کار اینه که روی فیلدت ایندکس یونیک بزاری ...
    در مورد بقیش هم یا باید تو دیتا بیس تریگر بنویسی یا مثلا رو Before Post دیتاست چک کنی.
    در مورد ادیت کردن و زدن دکمه برای حذف درست متوجه نشدم.

  4. #4
    سلام
    آقای صادقیان این برنامه ای که می خوام یه بخش خیلی خیلی کوچک از یه برنامه ی بزرگی که نوشتم و لی توی اون مشکلاتی داشتم که هر کدوم مربوط به یه جاییشه هنوز تازه یه تقویم شوسی هم لازم دارم و الانم دارم روی ماشین حسابش کار میکنم اگه بتونین کمکم کنید ممنون میشم!
    جناب ghabil از پاسخ گویی شما ممنونم ! ولی متوجه منظورتون نشدم ! اگه امکان داره منظورتون رو واضح تر بگین ! بازم ممنون که جواب دادین!

  5. #5
    اگر در دیتابیس روی یک فیلد ایندکس یونیک (Unique Index) بزارید ، خود دیتابیس جلوی درج اطلاعات تکراری رو میگیری و یک خطا تولید میکنه که میتونید بگیریدش و به فارسی تبدیلش کنید.
    راستی از چه دیتابیسی استفاده میکنی ؟
    در مورد دومی هم باید یک تریگر تو دیتابیست بنویسی که چک بکنه شرایطت رو یا اینکه روی Before Post اطلاعاتت با یک تابع برقرار بودن شرایط رو تست بکنی اگر نبود خطا بدی .
    دیگه از این بیشتر توضیح بخوای باید Strcture دیتابیست رو بدی برات کد بنویسیم.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    سلام
    اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم و علاوه بر راه حلهای دوستان:
    من میخوام توی یه جدولی که دارم برای وارد کردن یه تاریخ اول بیاد جستجو کنه که مثل اون تاریخ نباشه بعد اگه نبود تاریخی که توی edit نوشتم رو به جدول اضافه کنه وگر نه که error بده و بخواد که تاریخ دیگه ای رو بدیم !
     
    if not(Table.Locate('DateFieldName',Edit1.text,[])) then
    //Inserfield
    else
    //Showmessage

    البته در اینجا باید فیلد تاریخ از نوع رشته‌ای باشه
    بعد میخوام که یه دکمه برای حذف داشته باشم که هر رکوردی رو که توی edit می نویسم رو پاک کنه !
     
    if Table.Locate('FieldName',Edit1.text,[]) then
    Table.Delete;
    else
    Showmessage('Record Not Found');

    در ضمن میخوام یه زمان شروع و یه زمان پایان داشته باشم تو جدول که میخوام کاری بشه که هر زمانی رو که توی edit نوشتم بیاد search کنه که این زمان رو قبلا ندادم یعنی توی بازه های زمانی داده شده نیست بعد اگه اینطوری بود بذاره تو جدول وگرنه زمان جدیدی رو بخواد !
    این یکی رو متوجه نشدم.

  7. #7
    آقای یادگاری سلام
    بابت راهنمایی شما ممنونم
    قسمت زمان که گفته بودم برای اینکه من می خوام توی فرمی که مربوط به قرار ملاقات هاست یه زمان شروع ملاقات داشته باشم و یه زمان پایان ملاقات ! بعد وقتی که زمان ملاقات بعدی رو دادم بیاد ببینه که در اون زمان ملاقاتی نیست یعنی اگر که وقت آزاد بود اون زمان رو توی جدول بزاره (لطفا در مورد انتخاب جدول اگر باید از جدول خاصی استفاده بشه من رو راهنمایی کنید چون من دلفی رو در حد مقدماتی خوندم و پیشرفته کار نکردم )
    متشکرم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •