نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: عدم اجرای صحیح این کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    عدم اجرای صحیح این کد

    دوستان خطای این کد کجاست؟؟؟ (اصلاح شد)


    <?php
    include_once("include/config.php");
    $Query=mysql_query("SELECT title, matn, tarikh, saat, lik, users.Name, users.LName FROM mataleb, users WHERE mataleb.id_user = users.Id LIMIT 0 , 10") or die(mysql_error());
    $Num = mysql_num_rows($Query);
    if($Num>0)


    {
    for($i=0;$i<$Num;$i++)
    {
    echo '<div class="content">';
    echo '<h1>'.mysql_result($Query, $i, 0).'</h1>';
    echo ' <h2>پست توسط <a href="#">'.mysql_result($Query, $i, 5).' '.mysql_result($Query, $i, 6).'</a></br>'.mysql_result($Query, $i, 2).' '.mysql_result($Query, $i, 3).'</h2>';
    echo '<p>'.mysql_result($Query, $i, 1).'</p>';
    echo '<p>'.'لایک ها :'.mysql_result($Query, $i, 4).'</p>';
    echo '<hr>';
    echo '</div>';
    }}
    else
    {
    die ('مطلبی وجود ندارد');
    }
    ?>

    این خروجی رو میده !!!!
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : پنج شنبه 15 اسفند 1392 در 19:19 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    دوست عزیز یا داخل تگ کد بزار یا اینکه با اینتر زنی کدها رو جدا کن قابل مفهوم باشه از اینا که نمیشه سر در آورد ولی همون اولش توی کد جلوی DIE دو تا سیمی کلن گذاشتی :D

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    اصلاح شد.شرمنده وقتی داخل تگ پی اچ پی میزارم خراب میشه نزدیک پنج بار ویرایشش کردم این در اومد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    خروجیش چیه ؟ چه خطایی میده ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    هرکاری کردم توی سایت آپ نشد
    از لینک زیر خروجی رو میتونید ببینید
    http://projpc.persiangig.com/untitled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    یعنی کدهای پی اچ پی اجرا نمیشن و همینجوری برگردونده میشن ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    آره دیگه از ظاهر خروجی معلومه دیگه!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    خوب چی شد میتونید بگید مشکل این کد کجاست. منو گیج کرده اگه میخواید کد کل صفحه رو بزارم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    عجبا یعنی این کد اینقدر مجهوله!!!!!!

  10. #10

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    پسوند فایلت چیه ؟
    آدرس فایلی که اجرا کردی و این خروجی را داد را بگذار .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    این فایلامه میتونید چکشون کنید...
    http://projpc.persiangig.com/site.rar/download

  12. #12

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    در کوئریتون از کلمه ی رزرو شده like استفاده کردین یا ستاره بذارین بجای کل فیلداتون یا در `filedName` قرار بدین.
    در ضمن در آدرس دهی از / استفاده کنید.(خط اول کد)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    دوست عزیز like نیست اگه دقت کنی نوشتم lik در ضمن من هم از / استفاده کردم توی ویرایشگر سایت اشتب شده اگه فایل پست11 رو ببینی درسته.مشکل از اون حلقه for شروع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. #14

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز like نیست اگه دقت کنی نوشتم lik در ضمن من هم از / استفاده کردم توی ویرایشگر سایت اشتب شده اگه فایل پست11 رو ببینی درسته.مشکل از اون حلقه for شروع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این مگه کد شما نیست که آپلود کردین؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    برادر این کوئری رو از فایل کپی کردم میشه کلمه like روبرام پیدا کنی !!!!!
    $Query=mysql_query("SELECT title, matn, tarikh, saat, lik, users.Name, users.LName FROM mataleb, users WHERE mataleb.id_user = users.Id LIMIT 0 , 10") or die(mysql_error());

  16. #16

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    ای لینک آپلود شماست http://projpc.persiangig.com/site.rar/download و اینم عکس کدهای آپ شده شما http://8pic.ir/images/41191143699176538742.png

    کدهای پست اول رو اگه میگید مرتب بذارید تو تگ کد تا مشخص تر بشه.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: عدم اجرای صحیح این کد

    آها فهمیدم شما باید فایل ایندکس رو باز کنید .. شرمنده یادم رفته بود بگم....



    <?phpinclude_once("include/config.php");
    $Query=mysql_query("SELECT title, matn, tarikh, saat, lik, users.Name, users.LName FROM mataleb, users WHERE mataleb.id_user = users.Id LIMIT 0 , 10") or die(mysql_error());$Num = mysql_num_rows($Query);if($Num>0){for($i=0;$i<$Num ;$i++){echo '<div class="content">';echo '<h1>'.mysql_result($Query, $i, 0).'</h1>';echo ' <h2>پست توسط <a href="#">'.mysql_result($Query, $i, 5).' '.mysql_result($Query, $i, 6).'</a></br>'.mysql_result($Query, $i, 2).' '.mysql_result($Query, $i, 3).'</h2>';echo '<p>'.mysql_result($Query, $i, 1).'</p>';echo '<p>'.'لایک ها :'.mysql_result($Query, $i, 4).'</p>';echo '<hr>';echo '</div>';}}else{die ('مطلبی وجود ندارد');}?>
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 19 اسفند 1392 در 17:58 عصر

تاپیک های مشابه

  1. علت عدم اجرای صحیح این برنامه
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 13:49 عصر
  2. سوال: عدم اجرای صحیح برنامه در ویندوز Seven
    نوشته شده توسط SlowCode در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 08:48 صبح
  3. سوال: عدم اجرای صحیح کد در XAMPP
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 14:51 عصر
  4. سوال: عدم عملکرد صحیح ProgressBar در این برنامه چیست؟
    نوشته شده توسط hossein_ignore در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 23:08 عصر
  5. سوال: عدم اجرای صحیح دستور SELECT
    نوشته شده توسط r_khan در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •