نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: editor در php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    editor در php

    سلام بچه ها من یه editor می خوام باید چه کار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: editor در php

    سلام
    بايد يكي از نسخه هاي يكي از اديتور ها (Tinymce or ckeditor or niceedit or ...) بسته به نيازي كه داري چون امكاناتشون فرق داره رو انتخاب كني بعد دانلودش كني و يه اسكريپت بهت ميده كه تو داكيومنتيشناشون هست با اون لود ميشه و همه تكست اريا هايي كه تو سايت استفاده ميكني ميتونن اين اديتورو داشته باشن يا ميتوني به بعضياشون بدي بسته به نيازت اين اسكريپتم كه گفتم يه آدرس به فايل اصلي اين اديتوره كه بايد بذاريش تو كدهات هر جا كه دوست دشتي مثلا قبل همون تكست اريا ها هيچي ديگه نداره.
    دانلود كن باقيش حله

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: editor در php

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها من یه editor می خوام باید چه کار کنم؟
    برای آپلود چه پلاگینی را پیشنهاد میدید؟

  5. #5

    نقل قول: editor در php

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    برای آپلود چه پلاگینی را پیشنهاد میدید؟
    از چه سی ام اس استفاده میکنید ؟

    با ck editor آپلود هم میشه کرد اگه جزییات را میخای خبر بده تا کامل شرح بدم ( یک فایل پی اچ پی باید ساخته شود )

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ????? - ??????
    پست
    424

    نقل قول: editor در php

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    از چه سی ام اس استفاده میکنید ؟

    با ck editor آپلود هم میشه کرد اگه جزییات را میخای خبر بده تا کامل شرح بدم ( یک فایل پی اچ پی باید ساخته شود )
    من از سی ام اسی استفاده نمیکنم. دارم یه سی ام اس اختصاصی می نویسم اگه میشه بیشتر توضیح بدهید

  7. #7

    نقل قول: editor در php

    نقل قول نوشته شده توسط amin_sltny مشاهده تاپیک
    من از سی ام اسی استفاده نمیکنم. دارم یه سی ام اس اختصاصی می نویسم اگه میشه بیشتر توضیح بدهید
    زیاد مشکل نیست .
    اونجایی که ادیتور را استفاده کردید مثل زیر باید عمل کنید :


    CKEDITOR.replace('inputname', {
    language: 'fa',
    filebrowserBrowseUrl : '/uploader/folder',
    filebrowserUploadUrl: '/uploader/upload.php'
    });
    و در فایل upload.php این کد را بزنید :

    $file = $_FILES["upload"];
    if(move_uploaded_file($file['tmp_name'],'folder/'.basename($file['name']))) {
    $message = 'آپلود شد';
    }
    $url = 'uploader/folder/'.$file['name'];


    $funcNum = $_GET['CKEditorFuncNum'] ;
    echo "<script type='text/javascript'>window.parent.CKEDITOR.tools.callFunct ion($funcNum, '$url', '$message');</script>";

    البته همانطور که میدانید باید کد را هندل کنید که فقط فایلهای مجاز مثل زیپ و یا تصویر را بشه آپلود کرد وگرنه حفره ای میشود برای آپلود شل و ...
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله us1234 : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 19:30 عصر

  8. #8

    نقل قول: editor در php

    سلام
    جناب
    us1234 ميشه درباره اين فايل آپلود يكم توضيح بدين ؟
    اين متغير $file از كجا مياد يعني بايد همين $file باقي بمونه تو كداي ما هم يا نه بايد تغييري چيزي كنه؟
    من كدا رو گذاشتم ميگه نميشناستش
    ممنون

  9. #9

    نقل قول: editor در php

    نقل قول نوشته شده توسط H:Shojaei مشاهده تاپیک
    سلام
    جناب
    us1234 ميشه درباره اين فايل آپلود يكم توضيح بدين ؟
    اين متغير $file از كجا مياد يعني بايد همين $file باقي بمونه تو كداي ما هم يا نه بايد تغييري چيزي كنه؟
    من كدا رو گذاشتم ميگه نميشناستش
    ممنون
    خوب شد تست کردید این کد را سریع نوشتم و اصلا تست هم نشده بود فایل بالای کد دوم اضافه شد .

    $file = $_FILES["upload"];

    فقط دوستان توجه کنند که ادیتور یک قسمت داره به نام تصویر و در اون قسمت یک تب به نام انتقال به سرور که با انتخاب فایل و زدن کلید به سرور بفرست فایل به این صفحه که در پست قبلی مشخص شده ارسال خواهد شد .

    کد های تست شده را بزودی در این مقاله در سایت سافت ایران قرار میدهم .

تاپیک های مشابه

  1. بهترین editor برای php در لینوکس
    نوشته شده توسط JoomlaWeb در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 12 دی 1393, 20:59 عصر
  2. HTML Editor برای PHP
    نوشته شده توسط computer-mag در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 20:35 عصر
  3. TEXT Editor by PHP
    نوشته شده توسط Mirdamad در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 09:03 صبح
  4. EDITOR کاملا VISUAL برای کد نویسی PHP
    نوشته شده توسط 3D-Storm در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1385, 08:34 صبح
  5. php editor
    نوشته شده توسط houtanal در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 07:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •