نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ارور خالی بودن تکست باکس

  1. #1

    ارور خالی بودن تکست باکس

    اساتید محترم سلام
    دوستان یه پروژه دارم می خوام یه نرم افزاری بنویسم که بیادجمله ی n ام یه دنباله رو به ما بده
    سه تا تکست باکس گذاشتم به نام های a1 و n و d
    حالا کار نداریم من میخوام به یه باتن دستور بدم که اگه تکست باکس یک بزرگتر 100 بود این فرمول رو توی این لیبل انجام بده
    حالا چی کار کنم که اگه كاربر هیچی وارد نکرد و باتن رو زد عملی انجام نده ؟ ارور نده ؟ یا مثلا یه رشته وارد کرد عملی انجام نده من اینطوری مینویسم :

     If TextBox1.Text > -300 Then
    Label5.Text = "1"
    Else
    MsgBox("A1 ra vared konid")

    اما نمیشه اگه وارد نکنی عددی و باتن بزنی این ارور رو میده
     Conversion from string "" to type 'Double' is not valid.

    امیدوارم منظورم منتقل شده باشه میخوام تنها در صورت وارد کردن عدد نرم افزار عمل کنه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 07:07 صبح

  2. #2

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    سلام
    باید به این صورت استفاده کنید
    If val(TextBox1.Text) > -300 Then
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 07:57 صبح

  3. #3

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    استاد دمت گرم بابت جواب من همینو توی رویداد کلیک باتن نوشتم بازم در صورت وارد شدن یک تکست یا بدون وارد شدن هیچی اگه باتن رو بزنی ارور میده :
     There is no source code available for the current location


    لطفا کمک کنید دستتون درد نکنه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 21 اسفند 1392 در 07:57 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    If Text1.Text = vbNullString Then Exit Sub


    شما این رو در بالاترین خط کد قرار بدی کاری انجام نمیشه

  5. #5

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    ممنون الان کد رو اینطوری وارد کردم (تو ویژوال استودیو 2008 مینویسما)
     If TextBox1.Text = vbNullString Then Exit Sub
    If Val(TextBox1.Text) > -300 Then
    Label5.Text = "1"
    Else
    MsgBox("A1 ra vared konid")
    End Sub


    الان در صورت وارد نکردن و زدن باتن هیچ اروری نمیاد ولی اگه رشته یا حروف وارد کنی باتن رو بزنی ارور میده
    There is no source code available for the current location

  6. #6

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    دوستان اصلا فرض کنید سه تا تکست باکس دارم میخوام فقط در صورت وارد شدن عدد نرم افزار عمل کنه
    اصلا آیا میشه وارد کردن حروف رو درون تکست باکس ممنوع کرد ؟ که اصلا ننویسه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi-v مشاهده تاپیک
    دوستان اصلا فرض کنید سه تا تکست باکس دارم میخوام فقط در صورت وارد شدن عدد نرم افزار عمل کنه
    اصلا آیا میشه وارد کردن حروف رو درون تکست باکس ممنوع کرد ؟ که اصلا ننویسه ؟
    سلام - پاسخ ها مشکلي نداشتن - اسم کنترل هاتون را هم بهتره چک کنيد - text1 يا textbox1

    دوست عزيز شما بهتره از کد زير در ابتدا کدهاتون استفاده کنيد

    از اساتيد معذرت ميخوام




    on error resume next

    If TextBox1.Text = vbNullString Then Exit Sub
    If Val(TextBox1.Text) > -300 Then
    Label5.Text = "1"
    Else
    MsgBox("A1 ra vared konid")
    End Sub





  8. #8

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    دوست عزیز دمت گرم ولی استاد من سه تا تکست باکس دارم این کد ها رو اضاف می کنم در صورتی که دو تا رو استیرینگ وارد کنه هیچ اروری نمیاد اما اگه هر سه رو رشته وارد کنه و باتن رو بزنه ارور میده ویژوال استودیو
    دوستان کلا این 5 خط کد می خواد یکی طف کنه یه پروژه ی خیلی ساده بنویسه که :
    سه تا تکست باکس داشته باشه : اگه
    هر سه تا تکست باکس عددی بالای 10 داشتن مسیج باکس بده سلام
    اگه حتی یکی هم خالی بود و بقیه عددی بیشتر از 10 کاری نکنه
    دو تا تکست باکس خالی بود بازم عملی انجام نشه
    سه تکست باکس هم خالی بود بازم کاری انجام نشه
    و اگه هر سه تا حروف وارد شده بود هیچ کاری نشه
    دو تا تکست باکسا حروف بود بازم کاری انجام نشه
    یکی هم حروف بود کاری انجام نشه
    کلا اگه سه تا تکست باکس عدد بودنعملیات انجام شه
    شش روزه تو همین بموندم اینو بگید دمتون گرم کارم راه میفته یه پروژه بسازید ضمیمه کنید


  9. #9

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    سلام
    توی رویداد KeyPress تکست باکس ها اینو بنویس (برای همشون)


    If IsNumeric(e.KeyChar) Or Asc(e.KeyChar) = 8 Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    End If



    این باعث میشه فقط بتونی عدد وارد کنی ، برای چک کردن خالی نبودن تکست باکس ها هم اینو تو رویداد کلیک Button بنویس و کدای خودتو تو بلوک If بنویس
    فرض کردم اسم تکست باکس ها TextBox1 , TextBox2 , TextBox3 هست

    If Val(TextBox1.Text) > 0 And Val(TextBox2.Text) > 0 And Val(TextBox3.Text) > 0 Then


    End If


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  10. #10

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    استاد دمت گرم
    منظورمو بالاخره یکی متوجه شد
    من کد رو این طوری نوشتم


    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If IsNumeric(e.KeyChar) Or Asc(e.KeyChar) = 8 Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    End If
    End Sub
    Private Sub Text2_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If IsNumeric(e.KeyChar) Or Asc(e.KeyChar) = 8 Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    End If
    End Sub


    Private Sub Text3_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If IsNumeric(e.KeyChar) Or Asc(e.KeyChar) = 8 Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    End If
    End Sub
    واسه رویداد کی پرس هر کدوم اینو قرار دادم الان همین که می خوام یه چیزی تایپ کنم توی تکست باکس :
    run-time eror '42'
    object required
    اصلا واقعا دیگه خیلی عجیبه
    استاد شما که برات کار نداره لطف کن یه پروژه ی ساده با وی بی 6.0 بنویس این جا آپ کن واقعا ممنون میشم

  11. #11

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    ای وای تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم
    تاپیک زدم توی وی بی دات نت پروژه ی من وی بی هستش
    به هر حال اگه بلدید واقعا ممنون میشم

  12. #12

    نقل قول: ارور خالی بودن تکست باکس

    دوستان عزیزم واقعا ممنون که کمکم کردید به نتیجه برسم فهیمیدم باید توی کی پرس اینو نوشت
    Private Sub Text3_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    Dim StrValid As String
    StrValid = "0123456789"
    KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
    If KeyAscii > 26 Then
    If InStr(StrValid, Chr(KeyAscii)) = 0 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End If
    If KeyAscii = 13 Then
    End If
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص پر یا خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 22:48 عصر
  2. خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 22:02 عصر
  3. مبتدی: مشکل در بررسی خالی بودن تکس باکس
    نوشته شده توسط mirage041 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 14:44 عصر
  4. سوال: خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 00:23 صبح
  5. کنترل خالی یا پر بودن تکست باکس ها
    نوشته شده توسط hosseinab در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •