نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ایراد گرفتن از pictureBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    Question ایراد گرفتن از pictureBox

    با سلام
    من در حال نوشتن یک پروژه بودم که ناگهان در هنگام لود شدن پروژه از همه ی pictureBox ها در برنامه ایراد گرفت و آن ایراد هم برای همه pictureBoxها مثل ایراد پایین است.
    (قبلا که برنامه را لود می کردم ایراد نمی گرفت)
    لطفا راهنمایی کنید.
    [IMG][/IMG]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    سلام
    اینطور که معلومه از پوشه Resources یه تصویر حذف شده ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    من آن را هم چک کردم ولی مشکل از آن جا نبود.
    حتی زمانی که یک pictureBox جدید هم می سازم از آن هم ایراد می گیرد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    تصویر PictureBox ها تو رو چیزی ست کردی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    قدیمی ها بله اما جدید ها اصلا ست نمی شود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    خطی که PictureBox هارو ست کردی (خطی که اررور میده) غیر فعال کن .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    این کار رو انجام دادم و برنامه لود شد اما همه عکس ها ناپدید شده اند.
    چی کار کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار moharam1370
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    121

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    خب دوباره ست کن ، مگه چند تا عکسه !؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    باز هم ایراد می گیره و نمی گذاره.

  10. #10

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    من هم به همین مشکل بر خوردم و نتونستم کاری کنم کدهایی که به فایل های ریسورس وصل رو همه رو پاک کردم و فایل های توی پوشه ریسورس رو هم پاک کردم و چون یک بکاپ دیگه داشتم اومدم دوباره پیکپر باکس ها رو به عکس هایی که بکاپ داشتم وصل کردم تنها راه بودم واسم

  11. #11

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    ببین روی تک تک ارور هات 2 بار کلیک کن به یه صفحه کد میری که یک خط انتخاب شده اونو پاک کن درست میشه فقط برای همه ارور هات این کارو بکن.

  12. #12

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    ببین روی تک تک ارور هات 2 بار کلیک کن به یه صفحه کد میری که یک خط انتخاب شده اونو پاک کن درست میشه فقط برای همه ارور هات این کارو بکن.
    من هم همینو گفته بودم

  13. #13

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    نقل قول نوشته شده توسط Morteza-76 مشاهده تاپیک
    من هم همینو گفته بودم
    باشه بابا نزنمون !!

    در واقع هر کنترولی که توی ویژال اضافه میکنیم توی فایل مثلا form1.Designer.cs اون مثلا برای دکمه این خط
    this.button1 = new System.Windows.Forms.Button();

    رو درست میکنه که در واقع یک نمون ازش میسازه ولی وقتی اون کنترول رو خودمون پاک میکنیم ویژال اون خط کد رو پاک نمی کنه و ما باید دستی پاکش کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    این کار رو کردم اما اون عکس هام پاک شد و نمی تونم عکس دیگری هم اضافه کنم.
    هر عکسی اضاف می کنم باز همون ایراد رو می گیره.

  15. #15

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad jamalian مشاهده تاپیک
    این کار رو کردم اما اون عکس هام پاک شد و نمی تونم عکس دیگری هم اضافه کنم.
    هر عکسی اضاف می کنم باز همون ایراد رو می گیره.
    شادید درست این کار رو نکردی !! تمام رفرنسهای عکساتو پاک کردی؟ ویژال رو ببند دوباره بازش کن. راستی دیگه عکس به پیکچرباکسایی که خط کداشونو پاک کردی نده و تمام پیکچرباکساتو پاک کن و جدید بساز.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    من کلا PictureBox رو پاک کردم و جدید گذاشتم اما باز هم ایراد می گیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    من زمانی که یک PictureBox جدید می گذارم عکس ابتدا ست می شود اما بلافاصله عکس ناپدید شده و PictureBox خالی می شود.
    چه کار کنم؟

  18. #18

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    برو توی قسمت سولوشن اکسپلورر و پوشه resources و تمام عکسا رو پاک کن و با روش local عکساتو ادد کن .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: ایراد گرفتن از pictureBox

    با تشکر از همه ی راهنمایی های شما من از کد:

    string path = Application.StartupPath + "\\form1\\gameux.7.ico";
    pictureBox4.Image = Image.FromFile(path);


    استفاده کردم درست شد.
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad jamalian : یک شنبه 05 مرداد 1393 در 11:54 صبح

تاپیک های مشابه

  1. ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery
    نوشته شده توسط MTD_GOLD در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1397, 23:19 عصر
  2. پرینت گرفتن از pictureBox
    نوشته شده توسط zare69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1392, 23:20 عصر
  3. ایراد گرفتن در بک آپ گیری
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1390, 15:16 عصر
  4. سوال: لطفاً کمک کنید:عکس گرفتن از Picturebox
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 01:51 صبح
  5. ایراد گرفتن ADO به کاراکتر '-' برای نام table
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1382, 15:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •