نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: غیر فعال کردن کلید Start روی کی بورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    غیر فعال کردن کلید Start روی کی بورد

    درود;
    چرا این کد کار نمیکنه ؟


    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
    If e.KeyData = Keys.LWin Then
    e.SuppressKeyPress = True
    End If
    End Sub

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: غیر فعال کردن کلید Start روی کی بورد

    همه ی این ها رو قبلا گشتم ، یا کدها جواب نمیدن یا ماله VB6 هستن !
    کسی دیگه ای نبود ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: غیر فعال کردن کلید Start روی کی بورد

    هیشکی بلد نیست این کارو کنه ؟
    من این لینک رو پیدا کردم
    http://support.microsoft.com/kb/292504
    اول این که اون ادرسی که از رجیستری گذاشته و کاری که گفته بکنی برای Task Manager هست !
    دوم این که اون همه کاری که اون پایینش توضیح داده ، اگه کسی میفهمه قلقش چطوریه یه توضیحی بده ما خودمون درستش میکنیم !
    مثلا برای غیر فعال کردن Task Manager تو اون آدرس یه DWORD میسازیم ، اسمش رو DisableTaskMgr تغییر میدیم و مقدارش رو 0 یا 1 میکنیم !
    حالا برای غیر فعال کردن منوی استارت ، قضیه چیه ؟ چیکار باید کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: غیر فعال کردن کلید Start روی کی بورد

    مشکل این کد ها چیه ؟
        'Event types    Private Const WM_KEYUP As Integer = &H101
    Private Const WM_KEYDOWN As Short = &H100S
    Private Const WM_SYSKEYDOWN As Integer = &H104
    Private Const WM_SYSKEYUP As Integer = &H105
    'EventInfo structure
    PublicStructure KBDLLHOOKSTRUCT
    Public vkCode AsInteger
    Public scanCode AsInteger
    Public flags AsInteger
    Public time AsInteger
    Public dwExtraInfo AsInteger
    EndStructure
    'Keyboard hook related functions
    Private Declare Function UnhookWindowsHookEx Lib "user32" (ByVal hHook As Integer) As Integer
    Private Declare Function SetWindowsHookEx Lib "user32" Alias "SetWindowsHookExA" (ByVal idHook As Integer, ByVal lpfn As KeyboardHookDelegate, ByVal hmod As Integer, ByVal dwThreadId As Integer) As Integer
    Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Integer) As Integer
    Private Declare Function CallNextHookEx Lib "user32" (ByVal hHook As Integer, ByVal nCode As Integer, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As KBDLLHOOKSTRUCT) As Integer
    Private Delegate Function KeyboardHookDelegate(ByVal Code As Integer, ByVal wParam As Integer, ByRef lParam As KBDLLHOOKSTRUCT) As Integer
    Private KeyboardHandle As IntPtr = 0 'Handle of the hook
    Private callback AsKeyboardHookDelegate=Nothing'Delegate for the hook
    Private Function Hooked()
    Return KeyboardHandle <> 0 'IfKeyboardHandle=0 it means that it isn't hooked so return false, otherwise return true
    End Function
    Public Sub HookKeyboard()
    callback = New KeyboardHookDelegate(AddressOf KeyboardCallback)
    KeyboardHandle = SetWindowsHookEx(13, callback, Process.GetCurrentProcess.MainModule.BaseAddress, 0)
    If KeyboardHandle <> 0 Then
    Debug.Write(vbCrLf & "[Keyboard Hooked]" & vbCrLf)
    End If
    End Sub
    Public Sub UnhookKeyboard()
    If (Hooked()) Then
    If UnhookWindowsHookEx(KeyboardHandle) <> 0 Then
    Debug.Write(vbCrLf & "[Keyboard Unhooked]")
    KeyboardHandle = 0 'We have unhooked successfully
    End If
    End If
    EndSub()
    PublicFunctionKeyboardCallback(ByValCodeAsInteger, ByVal wParam AsInteger,ByRef lParam As KBDLLHOOKSTRUCT)AsInteger
    'Variable to hold the text describing the key pressed
    Dim Key = lParam.vkCode
    'Ifeventis KEYDOWN
    If wParam = WM_KEYDOWN Or wParam = WM_SYSKEYDOWN Then
    'If we can block events
    If Code >= 0 Then
    If Key = 91 Or Key = 92 Then
    Return 1 'Blockevent
    End If
    End If
    End If
    Debug.Write(Key)
    'Return CallNextHookEx(KeyboardHandle, Code, wParam, lParam) 'Letevent go to the other applications
    EndFunction()
    PrivateSubForm1_FormClosing(ByVal sender AsObject,ByVal e AsSystem.Windows.Forms.FormClosingEventArgs)Handle sMe.FormClosing
    UnhookKeyboard()
    EndSub()
    PrivateSubForm1_Load(ByVal sender AsSystem.Object,ByVal e AsSystem.EventArgs)HandlesMyBase.Load
    HookKeyboard()
    EndSub()

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن کلید Print Screen
    نوشته شده توسط M-Gheibi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 12:41 عصر
  2. غیر فعال کردن کلید های استاندارد اکسپلور را
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 13:11 عصر
  3. غیر فعال کردن کلید Start!!
    نوشته شده توسط HoneySaberi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1382, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •