نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

  1. #1

    از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    سلام.
    من یه گرید دارم. وقتی سرچ انجام میشه ، ajaxای اطلاعات آورده میشه و گرید ساخته میشه.
    وقتی صفحه لود میشه تو قسمت script فایرباگ همه ی اسکریپت هایی که تو layout و view و partial viewهست میاد. اما بعد از اینکه ajax اس اطلاعات رو میاره، فقط js های partial view میاد و اصلا js های موجود در layout و view ی اصلی نمیاد.
    به جز اینکه js های لازم رو تو partial view بیاریم راه دیگه ای هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله resident : پنج شنبه 22 اسفند 1392 در 20:05 عصر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    از چه روش Ajax ای استفاده کرده اید؟ Ajax.BeginForm یا jQuery Ajax ؟

  3. #3

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    از چه روش Ajax ای استفاده کرده اید؟ Ajax.BeginForm یا jQuery Ajax ؟
    jQuery Ajax

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    کد قسمت Ajax و آشن کنترلر تون رو بنویسید تا بررسی شود.

  5. #5

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    function searchColumn(pageNumberDesired) {
    var URL = '@Url.Action("Index", "Person")'
    $.ajax({
    url: URL,
    dataType: 'html',
    data: {
    txtSearchPerson_SexularID: $("#txtSearchPerson_SexularID").val(),
    txtSearchPrefix_TitleID: $("#txtSearchPrefix_TitleID").val(),
    txtSearchPerson_FirstNameID: $("#txtSearchPerson_FirstNameID").val(),
    txtSearchPerson_LastNameID: $("#txtSearchPerson_LastNameID").val(),
    txtSearchAcquaintanceMethod_TitleID: $("#txtSearchAcquaintanceMethod_TitleID").val(),
    txtSearchPersonCompany_FormattedAffiliationsID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedAffiliationsID ").val(),
    txtSearchPersonCompany_FormattedTelephonesID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedTelephonesID") .val(),
    txtSearchPersonCompany_FormattedFaxesID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedFaxesID").val( ),
    txtSearchPersonCompany_FormattedMobilesID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedMobilesID").va l(),
    txtSearchPersonCompany_FormattedEmailsID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedEmailsID").val (),
    txtSearchPersonCompany_FormattedUsersID: $("#txtSearchPersonCompany_FormattedUsersID").val( ),
    pageNumberDesired: pageNumberDesired,
    rowCountOnPage: $("#pageSize").val()
    },
    type: 'POST',
    success: function (data) {
    $('#datatableDiv').html(data);
    }
    }





    public ActionResult Index(string txtSearchPerson_SexularID, string txtSearchPrefix_TitleID, string txtSearchPerson_FirstNameID, string txtSearchPerson_LastNameID, string txtSearchAcquaintanceMethod_TitleID, string txtSearchPersonCompany_FormattedAffiliationsID, string txtSearchPersonCompany_FormattedTelephonesID, string txtSearchPersonCompany_FormattedFaxesID, string txtSearchPersonCompany_FormattedMobilesID, string txtSearchPersonCompany_FormattedEmailsID, string txtSearchPersonCompany_FormattedUsersID, int pageNumberDesired = 1, int rowCountOnPage = 10)
    {
    string orderBy = "PersonID";
    SortOrder sortorder = SortOrder.Descending;

    int pageCount = 0;
    string condition = "";

    var lstFetchOption = new List<FetchOption>
    ();

    var itmFetchOption = new FetchOption();


    if (!string.IsNullOrEmpty(txtSearchPerson_FirstNameID ) )
    {
    itmFetchOption.FieldType = "string";
    itmFetchOption.FieldName = "Person_FirstName";
    //itmFetchOption.FieldValue = txtBox.Text;
    itmFetchOption.FieldValue = txtSearchPerson_FirstNameID;
    itmFetchOption.FilterType = FetchOption.enFilterType.Like;
    lstFetchOption.Add(itmFetchOption);
    }

    if (!string.IsNullOrEmpty(txtSearchPerson_LastNameID) )
    {
    itmFetchOption.FieldType = "string";
    itmFetchOption.FieldName = "Person_LastName";
    itmFetchOption.FieldValue = txtSearchPerson_LastNameID;
    itmFetchOption.FilterType = FetchOption.enFilterType.Like;
    lstFetchOption.Add(itmFetchOption);
    }

    if (lstFetchOption != null && lstFetchOption.Count()>0)
    {
    condition = new FetchOption().BuildWhereClauseStatement(lstFetchOp tion);
    int SpaceIndex=condition.IndexOf(" ");
    condition = condition.Substring(SpaceIndex, condition.Length - SpaceIndex);
    }


    var entity = RepositoryObject.SelectPaging(condition, orderBy, sortorder, pageNumberDesired, rowCountOnPage, out pageCount);

    //==================
    ViewBag.txtSearchPerson_SexularID = txtSearchPerson_SexularID;
    ViewBag.txtSearchPrefix_TitleID = txtSearchPrefix_TitleID;
    ViewBag.txtSearchPerson_FirstNameID = txtSearchPerson_FirstNameID;
    ViewBag.txtSearchPerson_LastNameID = txtSearchPerson_LastNameID;
    ViewBag.txtSearchAcquaintanceMethod_TitleID = txtSearchAcquaintanceMethod_TitleID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedAffiliatio nsID = txtSearchPersonCompany_FormattedAffiliationsID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedTelephones ID = txtSearchPersonCompany_FormattedTelephonesID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedFaxesID = txtSearchPersonCompany_FormattedFaxesID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedMobilesID = txtSearchPersonCompany_FormattedMobilesID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedEmailsID = txtSearchPersonCompany_FormattedEmailsID;
    ViewBag.txtSearchPersonCompany_FormattedUsersID = txtSearchPersonCompany_FormattedUsersID;
    ViewBag.CurrentPageNumber = pageNumberDesired;
    ViewBag.rowCountOnPage = rowCountOnPage;
    ViewBag.TotalRowsByFiltering = 20;
    ViewBag.OrderBy = "";
    ViewBag.SortOrder = "";
    ViewBag.TotalPagesCount = pageCount;
    //===================

    if (Request.IsAjaxRequest())
    {
    return PartialView("_PersonDataTable",entity);
    }
    else
    {
    return View(entity);
    }
    }

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    به احتمال زیاد مشکل از روش Post است که استفاده کردی. وقتی متد Post هست یک بار Browser میره سمت سرور و برمیگرده. خط 21 در مثالی که گذاشتید رو به شکل زیر تغییر دهید و نتیجه را گزارش کنید:
    type: 'GET'

  7. #7

    نقل قول: از دست رفتن js های layout و view بعد از لود کردن اطلاعات partial view با ajax

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    به احتمال زیاد مشکل از روش Post است که استفاده کردی. وقتی متد Post هست یک بار Browser میره سمت سرور و برمیگرده. خط 21 در مثالی که گذاشتید رو به شکل زیر تغییر دهید و نتیجه را گزارش کنید:
    type: 'GET'
    خیلـــــــــــــــــی خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــــی ممنونم ازتون استاد...
    حل شد...

    از شما به خاطر وقتی که میذارید سپاسگزارم... واقعا لطف می کنید


    تو پست هایی توو همین انجمن دیدم یه سری از دویتان این مشکل رو بیان کرده بودن ولی به نتیجه نرسیده بودن و نهایتا رفته بودن سراغ پلاگین های دیگه...
    خوشحالم که مجبور نشدم از گرید دیگه ای استفاده کنم ;)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 23:24 عصر
  2. سوال: از دست رفتن داده های نرم افزار!!! کمک
    نوشته شده توسط natanz در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 12:09 عصر
  3. آپدیت کردن یک فیلد باینری در Sql بدون از دست رفتن داده های قبلی
    نوشته شده توسط Mohsen_Fotouhi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 22:13 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 15:26 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •