نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

  1. #1

    نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    با سلام و درود
    دوستان و اساتید بنده ی تکس فایل دارم که متن زیر داخلش هست :

    bootloader) version-cpld: None
    bootloader) version-microp: 0622
    bootloader) version-main: 2.37.415.1

    میخوام با ی کلیک :
    None بره داخل ی تکس باکس
    0622 بره داخل ی تکس باکس دیگه
    2.37.415.1 هم بره داخل ی تکس باکس دیگه

    کلمه های آبی رنگ که نوشتم ، متغیر هست

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    با سلام
    Dim txt As String = "bootloader) version-cpld:None" + vbCrLf + _
    "bootloader) version-microp:0622" + vbCrLf + _
    "bootloader) version-main:2.37.415.1"

    Dim Lnt, Ind As Byte
    For Each s As String In txt.Split(Chr(13))
    Ind = s.IndexOf(":") + 1
    Lnt = s.Length
    Me.ListBox1.Items.Add(s.Substring(Ind, Lnt - Ind))
    Next


    توی کدی که نوشتم، فرض بر این است که رشته شما سطرهاش با enter از هم جدا شدن.
    در این کد برای تعداد سطرها محدودیتی وجود ندارد.
    اگه شما فقط همین سه سطر رو دارین، و قرار به کنترل های از قبل تعیین شده مقدار بدین، می تونین از کد زیر استفاده کنین:
    Dim txt As String = "bootloader) version-cpld:None" + vbCrLf + _
    "bootloader) version-microp:0622" + vbCrLf + _
    "bootloader) version-main:2.37.415.1"

    Dim Lnt, Ind As Byte
    Dim s() As String = txt.Split(Chr(13))
    ' TextBox1
    Ind = s(0).IndexOf(":") + 1
    Lnt = s(0).Length
    Me.TextBox1.Text = s(0).Substring(Ind, Lnt - Ind)
    ' TextBox2
    Ind = s(1).IndexOf(":") + 1
    Lnt = s(1).Length
    Me.TextBox2.Text = s(1).Substring(Ind, Lnt - Ind)
    ' TextBox3
    Ind = s(2).IndexOf(":") + 1
    Lnt = s(2).Length
    Me.TextBox3.Text = s(2).Substring(Ind, Lnt - Ind)

  3. #3

    نقل قول: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    تشکر ، جواب داد
    حالا برفرض این 3 خط جابجا آمدن، و ما برای هر تکس باکس مخصوص خود اون رو انتخاب کرده ایم، اون موقع میشه جابجاش کرد، یا باید داخل کد نویسی تغییر ایجاد کرد؟
    مثلا داخل متن اصلی از سرچ استفاده کنیم..

    ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    سلام
    حالا اگه بخوایم بر فرض مثال in the name of god برای نرم افزار دیکشنری
    رو تک تک کلمه ها شو در یک ارایه ویا ... بریزیم و و در بانک طلاعاتی جستجو کنیم چطوریه ممنون میشم راهنماییم کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    نقل قول نوشته شده توسط Rain_Saeid مشاهده تاپیک
    تشکر ، جواب داد
    حالا برفرض این 3 خط جابجا آمدن، و ما برای هر تکس باکس مخصوص خود اون رو انتخاب کرده ایم، اون موقع میشه جابجاش کرد، یا باید داخل کد نویسی تغییر ایجاد کرد؟
    مثلا داخل متن اصلی از سرچ استفاده کنیم..

    ممنون میشم این رو هم راهنمایی بفرمایید
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم. می تونید قبل از ریختن مقدار هر سطر درون تکس باکس ها با شرط یکی از ویژگی های خاص آن سطر رو چک کنید و بعد مقدارش رو درون تکس باکس مورد نظر بریزید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: نیاز به راهنمایی برای انتخاب تکه ای از متن...

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    حالا اگه بخوایم بر فرض مثال in the name of god برای نرم افزار دیکشنری
    رو تک تک کلمه ها شو در یک ارایه ویا ... بریزیم و و در بانک طلاعاتی جستجو کنیم چطوریه ممنون میشم راهنماییم کنید


    Dim txt As String = "in the name of god"
    Dim s() As String = txt.Split(" ")


    در کد بالا فرض شده که شما کلمات درون رشته تون رو با فاصله از هم جدا کردید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نیاز به راهنمایی برای انتخاب زبان برنامه نویسی و پایگاه داده برای برنامه مدیریت فست فود.
    نوشته شده توسط darkspy در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 09:51 صبح
  2. نیاز به راهنمایی برای انتخاب اسکریپت برای ساخت سایت خبری
    نوشته شده توسط sylverstar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 11:06 صبح
  3. نیاز به راهنمایی برای یاد گرفتن C#‎ و ASP.NET
    نوشته شده توسط Poorang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 01:19 صبح
  4. راهنمایی برای انتخاب نوع object
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •