نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای 500 Internal Server Error

  1. #1

    خطای 500 Internal Server Error

    سلام دوستان

    من سایتم رو تو لوکال هاست تست میکنم همه چی درسته و خطا ندارم. ولی تو هاست websitepanel آپ میکنم خطای 500 Internal Server Error میده

    فایل dll هم واسه url rewiter هست که تو پوشه bin که سه تا شده :
    Intelligencia.UrlRewriter.dll
    Intelligencia.UrlRewriter.dll.refresh
    Intelligencia.UrlRewriter.xml

    فایل web.config


    <?xml version="1.0"?>

    <configuration>
    <configSections>
    <section name="rewriter" requirePermission="false"
    type="Intelligencia.UrlRewriter.Configuration.Rewr iterConfigurationSectionHandler, Intelligencia.UrlRewriter" />
    </configSections>


    <appSettings/>
    <connectionStrings>
    <add name="MyConstr" connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec tory|\MTDB.mdf;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5"/>
    <httpRuntime targetFramework="4.5"/>
    <httpModules>
    <add name="UrlRewriter" type="Intelligencia.UrlRewriter.RewriterHttpModule , Intelligencia.UrlRewriter"/>
    </httpModules>


    </system.web>
    <rewriter>
    <rewrite url="~/Page/(.+)/(.+)" to="~/ShowPage.aspx?id=$1&amp;$2"/>


    </rewriter>
    </configuration>





    ممنون میشم راهنماییم کنید مشکل از کجاست؟

  2. #2

    نقل قول: خطای 500 Internal Server Error

    کانکشن استرینگ با کانشکشن استرینگ هاست جایگزین شد و مشکلی از این بخش نیست...

    راهنمایی کنید دوستان

  3. #3

    نقل قول: خطای 500 Internal Server Error

    این بخش رو از وب کانفیگ حذف کن
    کد HTML:
     <section name="rewriter" requirePermission="false"                 type="Intelligencia.UrlRewriter.Configuration.Rewr  iterConfigurationSectionHandler, Intelligencia.UrlRewriter" />
    
    
    
     <httpModules>      <add name="UrlRewriter" type="Intelligencia.UrlRewriter.RewriterHttpModule  , Intelligencia.UrlRewriter"/>
        </httpModules>
    
    
    
    
     <rewriter>
        <rewrite url="~/Page/(.+)/(.+)" to="~/ShowPage.aspx?id=$1&amp;$2"/>
        </rewriter>
    ببین مشکل داخلی سایت حل میشه
    هرچی که مربوط به rewriter هست رو حذف کن تست کن ببین چی میشه

  4. #4

    نقل قول: خطای 500 Internal Server Error

    ممنون بابت پاسختون
    اون ها رو پاک کردم بدون مشکل صفحه نمایش داده میشه، هرچیزی که مربوط به rewrite هست حذف شه درسته.
    نمی دونم مشکل از چی این rewrite هست

  5. #5

    نقل قول: خطای 500 Internal Server Error

    ظاهرا این شیوه با دات نت 4 4.5 مشکل داره
    در هر صورت شیوه رو تغییر دادم کد رو میزارم واسه بقیه که گیر می کنن

    تو فایل global از کد زیر استفاده کردم
     void RegisterRoutes(System.Web.Routing.RouteCollection routes)
    {
    routes.MapPageRoute(
    "Page",
    "Page/{id}/{tag}",
    "~/ShowPage.aspx");
    }


تاپیک های مشابه

  1. خطای 500 (Internal Server Error) و Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
    نوشته شده توسط lovlyson2020 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 02:50 صبح
  2. خطای 500 - Internal server error.
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 18:28 عصر
  3. سوال: 500 Internal Server Error
    نوشته شده توسط the coder در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 10:48 صبح
  4. HTTP Error 500 Internal server error
    نوشته شده توسط bkhayatian در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 16:27 عصر
  5. خطای HTTP/1.1 500 Internal Server Error
    نوشته شده توسط Alireza-st در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 07:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •