نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

  1. #1

    error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    با سلام خدمت اساتید محترم

    من از امروز برنامه نویسی به زبان سی پلاس پلاس شروع کردم با برنامه ویژوال استادیو 2013
    اما دربرنامه ساده من اروری خودنمایی میکنه و متوجه نمیشم مشکل از چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.

    عکسی از ارور مربوطه:

    C++‎.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    کدتون باید به این صورت باشه:
    #include<iostream>
    #include<conio.h>

    using namespace std;

    int main()

    {

    cout<<"salam";

    return 0;

    }



    البته اینجوریم میشه
    #include<iostream>
    #include<conio.h>


    int main()

    {

    std::cout<<"salam";

    return 0;

    }

  3. #3

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    ممنون از پاسختون

    یه سری اموزشها به صورت ویدیو مربوط به سال 86 در اختیار دارم که این سطرها رو نمی خواد اضاف کنم در این مورد حرفی نزده بود
    مگه چند نوع سی پلاس پلاس داریم

    #include<conio.h>


    using namespace std;





  4. #4
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    در مورد conio.h باید بگم اضافی هست.یعنی حذف بشه مشکلی پیش نمیاد.
    ولی using namespace std لازمه.
    C++‎ انواع مختلف نداره!!!!!
    این به کامپایلر ربط داره مثلا تو بورلند لازم نیست اون عبارت رو بنویسید.

  5. #5

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    به نظر شما تو بورلند برنامه نویسی شروع کنم یا تو ویژوال استادیو؟؟

    کدهایی که تو ویژوال استادیو نوشته میشه میشه بدون نصب دات نت فریمورک روسیستم اجراکرد؟؟یا نه حتما برای اجرای کدهای سی پلاس باید دات نت فریمورک نصب باشه؟

  6. #6

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    کدهایی که تو ویژوال استادیو نوشته میشه میشه بدون نصب دات نت فریمورک روسیستم اجراکرد؟؟یا نه حتما برای اجرای کدهای سی پلاس باید دات نت فریمورک نصب باشه؟
    وقتی یک پروژه جدید میسازید نسخه دات نت رو هم انتخاب می کنید پس لازمه!
    به نظر شما تو بورلند برنامه نویسی شروع کنم یا تو ویژوال استادیو؟؟
    به نظرم برنامه CodeBlocks رو دانلود کنید که lynda هم برای آموزش ++C از اون استفاده میکرد.

    لینک دانلود برنامه codeblocks-13.12mingw-setup.exe

    std هم یک فضای نام هست که اگه اضافه نشه ::std رو باید قبل از توابع و کلاسهای استاندارد ++C استفاده کنید:
    #include <iostream>

    int main()
    {
    std::cout << "Hello World";
    system("pause");
    return 0;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : دوشنبه 04 فروردین 1393 در 04:51 صبح

  7. #7

    نقل قول: error C2065: 'cout' : undeclared identifier

    [QUOTE=سوداگر;1994142]وقتی یک پروژه جدید میسازید نسخه دات نت رو هم انتخاب می کنید پس لازمه!

    /QUOTE]

    سلام.
    فکر میکنم نیازی به کل کتابخانه دات نت نیست. فقط runtime های cpp لازمه. در ضمن اگر در vs کد میزنید، اگر toolset رو visual 2010 به بالا انتخاب کنید دیگر در ویندوز xp اجرا نمی شود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Error: undeclared identifier "iosoap12"
    نوشته شده توسط amortazavi در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 19:17 عصر
  2. سوال: Microsoft JScript compilation error: Expected identifier, string or numberپیغام
    نوشته شده توسط saninnnnnnnn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 17:58 عصر
  3. خطای error C2065: 'clrscr' : undeclared identifier
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 13:08 عصر
  4. سوال: دلیل بوجود آمدن خطای undeclared identifier چیست؟
    نوشته شده توسط sohrabfar در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 19:35 عصر
  5. error Undeclared identifier
    نوشته شده توسط yamne_h در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 20:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •