نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل for در eclipse

  1. #1

    مشکل for در eclipse

    با سلام خدمت دوستانمن تو اکلیپس کار C++‎‎‎‎‎‎ می نویسم البته کم تجربه هستم. وقتی کد زیر رو برای for مینویسم در حالی که من 10 بار میخوام 3 رو تو خروجی نمایش بده ولی بینهایت بار اجرا میشه. مشکل از کجاس؟

    int main() {
    int i ;
    for (i=1 ; i=10; i++ ){
    cout << "3" << "\n";
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل for در eclipse

    سلام
    بهتره بیاییم عملکرد for را تحلیل کنیم
    در جلو کلمه for توی پرانتز 3 قسمت قرار داره:
    -در قسمت اول به i مقدار اولیه می دهیم
    - قسمت دوم برای اینه که یک شرط بذاریم که اگه اون شرط اجرا بشه حلقه خاتمه پیدا کنه. منظورم از شرط، یعنی عبارتی که در صورتی که براورده نشه جواب صفر یا false و اگه براورده بشه جواب یک یا true بده
    - قسمت سوم هم معمولا برای اینه که مقدار شمارنده تغییر داده بشه تا نهایتا شمارنده به اون شرطی که اعلام کردیم برسه

    قسمت اول که اشکال نداره یعنی شما یک مقدار اولیه مثل یک را به شمارنده داده اید
    قسمت سوم هم یک را به شمارنده اضافه می کنه
    می مونه قسمت دوم یا شرط که همیشه جواب 10 را میده و هیچ وقت صفر نمیشه که موجب قطع حلقه بشه ( بی نهایت)
    یک کمی بررسی بیشتر مقدار i:
    1. ابتدا i برابر 1 میشه
    2. سپس شرط ما چک میشه که در اونجا i برابر 10 میشه یعنی عبارت i=10 همیشه جواب 10 میده
    3. وارد حلقه می شویم و حلقه اجرا میشه و عدد 3 چاپ میشه در انتهای حلقه هم یک را به i اضافه می کنیم یعنی i برابر 11 میشه
    و.... حلقه ادامه پیدا میکنه

    نتیجه: شما بایستی در قسمت شرط یک عبارت بذارید که مثلا بعد از 10 بار تکرار ، جواب صفر بده
    راهنمایی : می تونید مثلا از یکی از عملگرهای > < == استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ساپورت نکردن Eclipse از فونت فارسی؟
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 12:40 عصر
  2. مشکل debug کردن برنامه در eclipse
    نوشته شده توسط ehsant در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 14:57 عصر
  3. حل مشکل WebDav For IIS 5.0
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •