نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در استفاده از Date Time Picker

  1. #1

    مشکل در استفاده از Date Time Picker

    سلام من تمام کتابخانه های jquery مربوط به Date Time Picker را فراخوانی کردم و حتی از روی یک پروژه ی دیگه هم روش استفاده و کدنویسی و صدا زدنش را دیدم ولی هر کار میکنم اصلا کار نمیکنه .

    اینا کتابخانه های جکوئری که در layout اضافه کردم :

     <script src="~/Scripts/jquery-1.8.2.min.js"></script>
    <script src="~/Scripts/jquery-ui-1.9.2.min.js"></script>


    اینم ها هم در view اضافه کردم :

    @section Scripts { 
    @Scripts.Render("~/bundles/jqueryval")
    <script src="~/Scripts/PersianDateTimePicker/jquery-ui-datetimepicker.min.js"></script>
    }


    @section styles
    {
    <link href="~/Scripts/PersianDateTimePicker/jquery-ui-datetimepicker.min.css" rel="stylesheet" />
    }



    و اینم خود کنترل و فراخوانی با جکوئری :


    <div class="editor-field">
    @Html.TextBoxFor(model=>model.BirthDay,new { id="Birthday" })
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.BirthDay)
    </div>



    <script type="text/javascript">

    $(function() {
    $("#Birthday").datetimepicker();
    })


    </script>




    لطفا راهنمایی کنید مشکلم کجاست .

    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله HOSSEINONLINE7 : شنبه 09 فروردین 1393 در 09:42 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    دوستان لطفا راهنمایی کنید هرکار میکنم درست نمیشه!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    من دقیقا به این شکل استفاده می کنم

    کد HTML:
    <link type="text/css" href="~/Content/themes/base/jquery-ui.css" rel="stylesheet" />
        <script type="text/javascript" src="~/scripts/jquery.ui.core.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="~/scripts/jquery.ui.datepicker-cc.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="~/scripts/calendar.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="~/scripts/jquery.ui.datepicker-cc-ar.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="~/scripts/jquery.ui.datepicker-cc-fa.js"></script>
    
    <div id="class_EventDate">
            <div class="editor-label">
                @Html.LabelFor(model => model.EventDate)
            </div>
            <div class="editor-textl">
                @Html.TextBoxFor(model => model.EventDate, new Dictionary<string, object>() { { "readonly", "true" } })
            </div>
        </div>
    
    <script type="text/javascript">
     $(function () {
      $("#EventDate").datepicker({
                showOn: 'button',
                buttonImage: '/styles/images/calendar.png',
                buttonImageOnly: true
            });
    
            $('#EventDate').click(function () {
                $(this).val("");
            });
    
    });

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Teh
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    datetimepicker ندارد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    جالبه . من همین مشکل رو برای PersianDatePicker دارم .
    کد من برای ویو اینجوریه :

    @Html.TextBoxFor(model => model.SpecialPrice_To, new { onclick = "PersianDatePicker.Show(this, '1393/01/01');" })


    اما هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ خطایی هم صادر نمیشه .
    توی پروژه های webform استفاده کردم و مشکلی نداره اما اینجا اینجوری هست :/

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    دوستان بالاخره بعد از 2 روز کلنجار رفتن فهمیدم مشکل کجاست .

    خیلی ساده بود . باید حتما کتابخانه های جکوئری به این ترتیب صدا زده شوند وگرنه کار نمیکنه :



    <script src="~/Scripts/jquery-1.8.2.min.js"></script>


    <script src="~/Scripts/jquery-ui-1.9.2.min.js"></script>


    <script src="~/Scripts/PersianDateTimePicker/jquery-ui-datetimepicker.min.js"></script>





    دقیقا باید به این ترتیب اول خود جکوئری و بعد jequery ui و کتابخانه ی جکوئری Date Time Picker صدا زده بشه وگرنه کار نمیکنه .


    بعد از اون به شکل زیر ازش استفاده کنید .





    <div class="editor-field">
    @Html.TextBoxFor(model=>model.BirthDay,new { id="Birthday" })
    @Html.ValidationMessageFor(model => model.BirthDay)
    </div>






    <script type="text/javascript">


    $(function() {
    $("#Birthday").datetimepicker();
    })




    </script>






    در ضمن برای راحتی کار شما خود کتابخانه ی کاملش را براتون ضمیمه میکنم که به روشی که بالا گفتم توی پروژه تون اضافه کنید و استفاده کنید .

    به غیر از فایلهای جاوا اسکریپت بالا که حتما باید به ترتیبی که گفتم صدا بزنید توی فولدرهاش چندتا فایل css هست که اونها هم خودتون فراخوانی کنید .

    من خودم دارم از همین استفاده میکنم و بدون دردسر براحتی کار میکنه .

    موفق باشید...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله HOSSEINONLINE7 : سه شنبه 12 فروردین 1393 در 12:38 عصر

  7. #7

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    اگه برناممون چند lang داشته باشه، میشه با توجه به زبان ، تاریخ رو تغییر داد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    بله تمامی DatetimePicker های امکان برگرداندن زبان را دارند و این مورد در تقویم های شمسی نیز امکان دارد .

    تمامی موارد مورد نیاز خود را میتوانید در این سایت مشاهده نمائید

  9. #9

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    سلام دوستان

    من چند تا سوال داشتم

    1 - چجوری زمان رو غیر فعال کنیم که فقط تاریخ باشه ؟
    2 - من می خواهم که فرمی دارم کاربر تاریخ رو نبینه و فقط زمان ثبت فرم تاریخش در دیتابیسم ثبت بشه چطور باید عمل کنم ؟
    3 - مقداری که با استفاده از این ابزار در دیتابیس ثبت می شه برای فراخوانی مشکلی نیست و توی تقویمی که باز شده به همون تاریخ و زمان ثبت شده اشاره می کنه ؟


    ممنون

  10. #10

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picher

    نقل قول نوشته شده توسط jaykob مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من چند تا سوال داشتم

    1 - چجوری زمان رو غیر فعال کنیم که فقط تاریخ باشه ؟
    2 - من می خواهم که فرمی دارم کاربر تاریخ رو نبینه و فقط زمان ثبت فرم تاریخش در دیتابیسم ثبت بشه چطور باید عمل کنم ؟
    3 - مقداری که با استفاده از این ابزار در دیتابیس ثبت می شه برای فراخوانی مشکلی نیست و توی تقویمی که باز شده به همون تاریخ و زمان ثبت شده اشاره می کنه ؟


    ممنون
    1 .
    $("#txtDate").DatePichker();


    2 . اگر منظورتون اینه موقع ثبت فرم خودکار تاریخ ثبت در دیتابیس درج یشه که باید تاریخ جاری سیستم را بگیرید با دستور
    ِDateTime.now


    3 . مشکلی نیست و با فرمت استاندارد ثبت میشه .

  11. #11

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picker

    سلام بابت بالا اوردن تاپیک عذر میخوام اما مشکلم رو جای دیگری پیدا نکردم
    1- میخوام وقتی فرم لود میشه فقط تاریخ رو بصورت یونیکس (1528562498) بخونه بصورت شمسی نمایش بده
    2- کاربر داخل input فقط بتونه تاریخ رو وارد کنه و متن دیگه نشه وارد کرد
    3- تاریخ جدید باز بصورت unix ذخیره بشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: مشکل در استفاده از Date Time Picker

    با سلام
    جواب ۱ و ۳ اینجا هست - ۲ رو هم به خودتون میسپارم
    altField : فیلدی که unixtime داخلش ذخیره میشه
    unixtime رو هم در 1000 که ضرب کنید اوکی میشه برای این دیت تایم پیکر و ست میشه
    <input type="text" id="example1" /><input type="hidden" name="ToDate" id="ToDate" />
    <script type="text/javascript">
    var pd;
    $(document).ready(function () {
    var unixtime = 1528562498;
    pd = $('#example1').persianDatepicker({
    format: 'YYYY',
    viewMode: 'year' ,
    altField: '#ToDate',
    toolbox:{
    submitButton:{
    enabled:true
    },
    calendarSwitch:{
    enabled:false
    },
    todayButton:{
    enabled:false
    }
    },
    dayPicker:
    {
    enabled : false
    },
    monthPicker:{
    enabled:false
    }
    });
    pd.setDate(unixtime*1000);
    pd.startOf('year');
    });
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. كنترل Date Time Picker شمسی
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1402, 12:59 عصر
  2. مشکل در استفاده از کنترل Persian Date Time Picker
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1390, 16:14 عصر
  3. Date Time Picker
    نوشته شده توسط abolfazlab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 00:30 صبح
  4. persian date time picker
    نوشته شده توسط هادی علی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 01:25 صبح
  5. date - time picker
    نوشته شده توسط هادی علی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1383, 10:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •